FOTO EXCLUSIV*: Opel Astra GSi este testat la Cercul Polar

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 25.02.2010
Opel testeaza versiunea GSi a lui Astra. Conform primelor informatii, aceasta va avea un motor de 2.0 litri si in jur de 190 CP.

Opel lucreaza la prima versiune ceva mai puternica a lui Astra, inginerii producatorului german testand noul Opel Astra GSi in indepartatele tinuturi ale Europei Nordice. Noul model va dispune de un motor twin-turbo de 2.0 litri, acesta urmand sa dezvolte 190 de cai putere.

Desi versiunea GSi a lui Astra nu pare sa difere sensibil de varianta clasica a modelului german, camuflajul cu care nemtii au acoperit anumite linii ale masinii ar putea ascunde cateva tuse estetice care modifica imaginea generala a acestui model. Evident, modificarile vor atinge si interiorul si oferta Opel in ceea ce priveste jantele, astfel ca imaginea finala a modelului care va fi prezentat cel mai probabil in toamna acestui an va fi ceva mai dinamica.

Conform colaboratorilor nostri de la CarPix, cei care au realizat aceste imagini, apartenenta modelului la linia GSi a fost confirmata de sigla specifica regasita pe manerul schimbatorului de viteze, element care insa nu apare in niciuna dintre fotografiile din primul set cu Astra GSi.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (6)

  • GSI vs. CDTI
    Pe spatele masinii scrie "CDTI". Ori e vreo metoda de camuflare si de derutare, ori chiar e vorba de un nou CDTI.
    1 2
  • ?
    ca sa nu mai zic ca ei au deja 1.6 de 192 cp si pun de 2 cu 190 doar . articol aiurea
    2 2
  • jondaniel
    @eu
    cel de1.6 benzina de 192 este pe corsa OPC si are o singura turbina , este un motor mai vechi de la ei, iar acesta de care se vorbeste este un bi-turbo si e nou aparut, pus ca este diesel
    1 0
  • DIESEL
    Baietii, stati calm este vorba de un motor CDTI care este si pe Insignia 2.0 190 CP (diesel), plus care ar fi diferenta intre 1.6L si 180 CP si 2.0L 190 CP.
    Deci si prin urmare este vorba de un motor diesel.
    @Automarket - dati informatiile corect, nu derutati cititorii!
    Vichend placut!
    2 0
  • 2,0 cdti 190cp=1,9mjet 190cp-e motorul de pe Lancia delta
    salutare,

    pentru cei care cunosc,motoarele diesel de la opel sunt de fapt cele din grup Fiat
    0 1
  • v1ctor
    pt Dan
    salut Dan
    GM a terminat de prin 2006 colaborarea cu grupul Fiat, asa ca 2.0 CDTI nu mai are nicio legatura cu 1.9 CDTI de provenienta Fiat,
    noul motor de 2.0 CDTI de la Opel este facut de VM Motori o firma din Italia care lucreaza acum pt GM
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru