Irmscher arata o noua fata a lui Astra

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 04.04.2010
Irmscher a creat un pachet de modificari estetice pentru Opel Astra J, versiunea cu cinci usi. Modelul se bucura de numeroase modificari ale designului, dar si de un interior retusat.

Irmscher, tunerul de casa Opel, a lansat primul kit pentru versiunea cu cinci usi a modelului Astra J. Masina constructorului din Russelsheim a primit o serie de modificari de ordin estetic, interiorul fiind si el revizuit de tunerii germani. La exterior, modelul se bucura de un spoiler nou pentru partea din fata, de praguri laterale, o grila redesenta si imbogatita cu fibra de carbon.

In partea din spate, tunerii germani au optat pentru montarea unui eleron discret. De asemenea, placutele de inmatriculare vor putea fi montate intr-un suport cromat. Pentru ca pachetul celor de la Irmscher sa fie complet, acestia au adaugat in oferta mai multe variante de jante din aluminiu.

Interiorul a primit mici retusuri, cea mai atragatoare schimbare fiind butoanele pentru inchiderea usilor, care au primit un strat de crom. Pentru cei interesati de pachetul oferit de Irmscher, acesta poate fi obitnut pentru suma de 4.275 de euro.

Via | Irmscher

Comentarii (6)

  • CelFaraNume
    naspa, tot forma aia rotunda o are de dama, femeie.Vechea generatie era plin cu colturi si mergea sa fie tunata la greu!
    9 12
  • Ce sa zic!!
    @cel de sus: Tie iti plac masinile frantuze, care arata naspa rau, si critici o masina reusita??
    Eu zic, ca mai bine arata stock, cu niste jante al, geamuri fumurii, leduri.
    10 7
  • leooon
    fratilor luati-va seat leon, arata mult mai bine decat orice astra auris focus megan pejo fiat ceed si chiar si decat un golf5, seat leon combinatia perfecta intre calitate germana si design indrasnet , ptr mine este hatchbacku perfect
    1 16
  • Vasile
    New Astra
    Ce sa zic,.........,arata putintel mai nervos, dar,..........,generatia anterioara parca era mai sportiva (din punct de vedere al exteriorului).

    Leon-ul arata bine, dar, e pacat de calitatea mai slaba a interiorului, a motoarelor pe benzina mai anemice si a trenului de rulare invechit, dar, .... , ma rog, fiecare cu alegerea lui.
    5 3
  • Cristi
    Irmscher= plastice la preturi exorbitante.
    3 2
  • BOGDAN M.
    Slabut kit-ul...
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru