Noul Opel Astra poate fi testat la dealeri in acest weekend

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 22.01.2010
In weekendul 22-24 ianuarie, dealerii Opel din tara le ofera celor interesati ocazia de a testa in premiera noua generatie a lui Astra.

Dealerii Opel din intreaga tara organizeaza in weekendul 22-24 ianuarie un eveniment de tip Porti deschise prin care clientii au ocazia de a lua un prim contact cu noua generatie a lui Opel Astra. Lansat oficial in Romania in aceasta saptamana, modelul german poate fi testat de cei care doresc sa vada la lucru cea mai noua creatie a marcii. In plus, reteaua Opel Romania ofera ca premii cinci masini pentru cei mai norocosi dintre cei care vor trece pragul dealerilor Opel din tara in aceasta perioada.

Versiunea de baza pe benzina a lui Astra este echipata cu o unitate de 1.4 litri si 100 de cai putere, in timp ce varianta de top va dispune de un motor de 1.6 litri turbo de 180 CP. Motoarele diesel sunt reprezentate in gama noului Opel Astra de un motor de 1.3 litri (95 CP), de doua versiuni ale unitatii de 1.7 litri (110 si 125 CP) si de un motor de 2.0 litri care dezvolta 160 CP. Versiunile de echipare sunt aceleasi disponibile pe restul modelelor din gama Opel: Essentia, Enjoy, Sport si Cosmo.

Pretul de pornire al lui Astra este de 14.250 de euro cu TVA, noua generatie urmand sa fie comercializata pentru o perioada in paralel cu vechiul model.

via | Opel

Comentarii (14)

  • articol
    sa inteleg ca daca vreau sa testez un opel astra ma duc intrun showroom FORD???? si ce masina castig? o dacia logan????
    9 4
  • jondaniel
    da,da,da
    Doar teoretic poti testa pentru ca practic este mai greu. Exista doar o masina la fiecare dealer si daca va fi aglomeratie, cu siguranta nu va testa toata lumea.

    Am testat 1.6T 180cp la Radacini Timisoara. Radacini Vitan are 1.6i 115cp iar Dibas are 1.7 cdti de 125 parca.
    0 2
  • jondaniel
    pret
    Referitor la pret, acum este o promotie si pretul de pornire este de 12700 euro.
    3 4
  • astra
    scump pentru un opel
    6 6
  • 1.6T 180CP
    Astra 1.6T 180CP este la Opel Erebus la Gara Basarab, aproape de bd-ul Titulescu. Este prea bine masina fata de ce e pe piata. Imi fac planuri sa-mi dau Corsa D si sa iau o Astra 1.6T 180CP :D. Tot timpul au oferte trebuie sa stii cu cine vorbesti de la dealer ;).
    3 0
  • @jondaniel
    la 12750 euro e un motor lesinat de 1.4 100 CP.... ma lasi!!!
    acceleratie in 14 secunde !
    7 13
  • @ha
    Bine ca ai tu Nissan GT-R.....stai jos!
    7 2
  • Semtex
    GARANTIA !
    Garantie tot 2 ani are? Sunt demni de mila!
    5 4
  • castravetele.
    @semtex
    ADEVARUL CA mai bine iti cumperi VW .....ba pardon ca e tot 2 ani garantie, sau FORD ......ba bardon ca tot 2 ani e garantie dar tu sunt convins ca esti un posesor de KIA, sau Hyundai si te roade invidia cand te urci in conserva ta cu plastice si finisari de Logan, cu 7 ani garantie si doar posibilitatea de a cumpara piese doar de la Iporatator ca nimeni nu face aftermarket, mi-e mila de tine ........
    9 7
  • Semtex
    @castravetele.
    nu-mi spune mie de kia, ca una dintre cele mai mari pacaleli ale ultimilor ani a fost "garantia de 7 ani" trambitata de orezari... stai tu linistit... sunt si alte masini cu conditii mai bune de garantie, dar nu le-ai descoperit tu inca... mai cauta !
    9 3
  • Astra J & Romania
    Lasand certurile de doi lei la o parte si trecand la subiect, ca un posesor de astra h ma uit cu admiratie la noul model si mi se pare unul chiar reusit, care bate la funduletz concurenta (cel putin deocamdata). E o idee interesanta asta cu drive-testul, sa vedem si cati dintre doritori vor reusi...
    3 5
  • ca posesor de astra h vrei sa te simti si tu bine spunand ca Opel bate la fundule"tz" concurenta, nu? sa recunoastem... esti cu atat mai indreptatit sa afirmi asta, cu cat n-ai condus masina, nu-i asa?
    5 6
  • adn opel
    AM TESTAT-OOOO
    BETOOON ARMAT
    Am testat jucaria,motor de 1,6 l,taree rau,scaunele sunt de poveste,bordul e trasnet,suspensia spate este supeeer,brate Watt,sta pe drum excelent,frana este bine dozata dar mie personal cam tare mi s-a parut si abs intra cam tarziu sau poate nu sunt obisnuit,finisaje fff bune,O NEPALCERE...IN SPATE LOC CAM MIC SI CAM GREU DE VAZUT IN SPATE,IN REST LAUDA LA TOATE CAPITOLELE,o sa fie succes,despre OREZARI ....KIA si alte ligheane coreene si japonezele de faimaaa, sa invete de la europeni sa faca masini in continuare si sa ieftineasca piesele si sa le vanda la ei ,sa auzim de bine.
    8 2
  • aurelia.savin
    aurelia.savin
    imi place f.tare concursul
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru