Penalizare

Marti, 18 Mai 2010 | Formula 1

Hill, ameninţat de fanii lui Schumacher pentru penalizarea de la Monaco

Damon Hill a primit scrisori de ameninţare din partea fanilor lui Michael Schumacher, care îl acuza de penalizarea germanului în cursa de la Monaco.
Duminica, 16 Mai 2010 | Formula 1

Update: Schumacher, penalizat cu 20 de secunde la Monaco

Michael Schumacher a fost penalizat cu 20 de secunde în clasamentul cursei de la Monaco pentru că l-a depăşit pe Fernando Alonso în ultimul tur. Mercedes GP a făcut apel.
Sambata, 08 Mai 2010 | Formula 1

Petrov, penalizat cu 5 pozitii pe grila de start

Vitaly Petrov va fi penalizat cu 5 pozitii pe grila de start dupa ce Renault a fost nevoita sa-i inlocuiasca cutia de viteze.
Sambata, 08 Mai 2010 | Formula 1

Glock si di Grassi, penalizati cu 5 pozitii pe grila

Timo Glock si Lucas di Grassi vor fi penalizati cu cate 5 pozitii pe grila de start de la Barcelona dupa ce Virgin Racing a incalcat regulamentul.
Sambata, 31 Octombrie 2009 | Formula 1

Kovalainen, penalizat cu 5 pozitii pe grila de start

Heikki Kovalainen a fost penalizat cu 5 pozitii pe grila de start a Marelui Premiu din Abu Dhabi dupa ce a fost nevoit sa schimbe cutia de viteze.
Duminica, 18 Octombrie 2009 | Formula 1

Vettel, avantajat de penalizarea lui Liuzzi

Sebastian Vettel a castigat un loc pe grila de start a Marelui Premiu al Braziliei dupa ce Vitantonio Liuzzi a fost penalizat cu 5 pozitii pentru schimbarea cutiei de viteze.
Duminica, 27 Septembrie 2009 | Formula 1

Heidfeld va lua startul din pitlane

Nick Heidfeld va lua startul in cursa din Singapore de pe linia boxelor, dupa ce BMW-Sauber a constatat ca monopostul germanului nu respecta limita minina de greutate.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | Formula 1

Barrichello, penalizat cu 5 pozitii pe grila de start

Rubens Barrichello va fi penalizat cu 5 pozitii pe grila de start a Marelui Premiu al statului Singapore dupa ce a inlocuit cutia de viteze a monopostului BGP001.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Formula 1

SPECIAL: Cele mai drastice penalizari din Formula 1

Automarket va prezinta cele mai dure decizii luate de FIA impotriva echipelor din Formula 1 care au incalcat regulamentule sportive si tehnice.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | Formula 1

Alguersuari, penalizat cu 5 pozitii pe grila de start

Jaime Alguersuari a fost penalizat cu 5 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Italiei pentru ca a inlocuit cutia de viteze, insa decizia nu are efect asupra pozitiei sale de start.
Duminica, 30 August 2009 | F1 Short

Badoer, penalizat cu 5 locuri pe grila de start

Luca Badoer a fost penalizat cu 5 pozitii pe grila de start dupa ce a fost nevoit sa schimbe cutia de viteze, insa italianul nu este afectat de aceasta pedepasa intrucat pleca oricum de pe ultimul loc.
Sambata, 23 Mai 2009 | Formula 1

Hamilton pleaca de pe ultimul loc in cursa

Lewis Hamilton a fost penalizat cu 10 locuri pentru ca a schimbat cutia de viteze dupa calificari si va pleca de pe ultima pozitie a grilei de start in Marele Premiu al statului Monaco.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 29 Aprilie 2009 | F1 TOP

Oficial: McLaren, penalizata trei curse cu suspendare

Consiliul Mondial al FIA a dictat o penalizare de trei curse cu suspendare pentru McLaren Mercedes in urma scandalului in care a fost implicata echipa in Marele Premiu al Australiei.
Sambata, 25 Aprilie 2009 | Formula 1

Sutil, penalizat cu trei pozitii pe grila de start

Adrian Sutil a fost penalizat cu trei pozitii pe grila de start pentru ca l-a blocat pe Mark Webber in calificarile pentru Marele Premiu al statului Bahrain.
Sambata, 18 Aprilie 2009 | Formula 1

Glock, penalizat cu 5 pozitii pe grila de start

Timo Glock a fost penalizat cu 5 pozitii pe grila de start a Marelui Premiu al Chinei dupa ce a fost obligat sa schimbe cutia de viteze a monopostului TF109.
Joi, 02 Aprilie 2009 | Formula 1

McLaren nu face apel la descalificarea lui Hamilton

McLaren Mercedes a anuntat ca nu va face apel la decizia FIA de a-l descalifica pe Lewis Hamilton din Marele Premiu al Australiei.
Luni, 30 Martie 2009 | Formula 1

Trulli si Hamilton explica incidentul din finalul cursei

Jarno Trulli si Lewis Hamilton si-au expus punctele de vedere in privinta incidentului din timpului Marelui Premiu al Australiei care a condus la penalizarea pilotului Toyota cu 25 de secunde.
Duminica, 29 Martie 2009 | Formula 1

Trulli pierde podiumul in favoarea lui Hamilton

Jarno Trulli a fost penalizat cu 25 de secunde pentru ca l-a depasit pe Lewis Hamilton in timp ce safety car-ul rula pe pista, campionul mondial urcand astfel pe locul 3.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Force India, Toro Rosso, Vettel, Hamilton, FIA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru