Peugeot-Citroen

Vineri, 08 Septembrie 2017 | Industrie

Peugeot, acuzată că a trucat testele de emisii pentru două milioane de mașini: "Negăm orice fraudă"

Presa franceză citează un document al autorităților care afirmă că Grupul PSA Peugeot-Citroen a păcălit testele de emisii în cazul a două milioane de mașini, însă constructorul neagă orice fraudă.
Joi, 13 Aprilie 2017 | Industrie

Constructorii germani se gândesc să urmeze exemplul Peugeot-Citroen și să publice datele reale de consum ale mașinilor

Constructorii germani discută posibilitatea de a publica datele reale de consum ale mașinilor, pe lângă cifrele oficiale ale testelor NEDC, pentru a urma astfel exemplul Grupului PSA Peugeot-Citroen.
Vineri, 24 Februarie 2017 | Industrie

Planurile PSA Peugeot-Citroen pentru Opel: marca va avea modele pentru clienţii care nu cumpără maşini franceze şi ar putea deveni globală

Grupul PSA Peugeot-Citroen ar putea să vândă maşinile Opel şi în afara Europei, iar gama va include modele complementare pentru clienţii care nu vor maşini franceze, în cazul în care brandul german va fi cumpărat de la GM.
Joi, 16 Februarie 2017 | Industrie

Cum ar arăta Opel sub umbrela PSA Peugeot - Citroen: marca germană și-ar păstra propria identitate și conducere

Opel ar urma să-și păstreze propria identitate și structură de conducere chiar dacă va fi cumpărată de PSA Peugeot - Citroen, potrivit unor surse apropiate grupului francez.
Miercuri, 15 Februarie 2017 | Industrie

Tranzacția dintre GM și Peugeot-Citroen pentru Opel trezește autoritățile: germanii și britanicii, îngrijorați de soarta uzinelor

Germania și Marea Britanie sunt îngrijorate că un posibil transfer al mărcii Opel de la General Motors la Peugeot-Citroen ar putea conduce la închiderea uzinelor din aceste țări.
Joi, 11 August 2016 | Economic

Au vrut Brexit, acum trag ponoasele: Citroen, Peugeot și DS majorează prețurile mașinilor în Marea Britanie

Grupul francez Pugeot-Citroen este primul care anunță majorări de prețuri pentru mașinile sale vândute în Marea Britanie.
Joi, 14 Iulie 2016 | Masini electrice si hibride

Maşinile electrice cu range extender, noua modă în industria auto: după Nissan, grupul Peugeot - Citroen va testa o tehnologie asemănătoare

Grupul Peugeot - Citroen intenţionează să utilizeze range extendere pe modelele sale electrice pentru o autonomie mai mare. Motorul pe benzină ar urma însă să aibă un singur piston.
Vineri, 01 Aprilie 2016 | Modele noi

Febra SUV-urilor îi face pe francezi să delireze: Peugeot și Citroen vor un pick-up

Citroen și Peugeot vor face public planul lor de dezvoltare pe următorii ani. Acesta ar urma să includă și un pick-up dezvoltat în parteneriat.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Mediu

Demonstraţie de încredere: Peugeot-Citroen va publica cifrele reale de consum ale maşinilor

Grupul PSA Peugeot-Citroen a anunţat că va publica datele oficiale de consum ale principalelor sale modele şi a confirmat că maşinile sale nu sunt dotate cu software care să păcălească testele de consum.
Vineri, 10 Aprilie 2015 | Modele noi

Citroen pregăteşte schimbarea numelor modelelor din gamă: Cactus şi Picasso sunt singurele care ar putea avea locul asigurat

Francezii de la Citroen se pregătesc să schimbe numele folosite de anumite modele din gamă. Momentan, doar sunt studiate efectele eventualelor schimbări şi sunt căutate numele cu rezonanţă din oferta actuală.
Joi, 11 Decembrie 2014 | Industrie

PSA anunţă o investiţie de 150 de milioane de euro în fabrica lui 208

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au anunţat o investiţie de 150 de milioane de euro în fabrica responsabilă de producţia lui C3, 208 şi DS3. În ciuda investiţiei, uzina va produce maşini pe o singură linie începând cu anul 2015.
Joi, 08 Mai 2014 | Modele noi

Peugeot vrea să crească preţurile la nivelul modelelor Volkswagen: "Maşinile noastre sunt la fel de bune"

Carlos Tavares, şeful concernului PSA Peugeot-Citroen, vrea să elimine decalajul de preţ dintre modelele Peugeot şi omoloagele lor din gama Volkswagen. Până în 2020, marca din Sochaux va avea preţuri la acelaşi nivel cu cele ale competitorului din Wolfsburg.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 07 Mai 2014 | Industrie

Citroen va avea un nou şef de la 1 iunie

Linda Jackson va deveni noul CEO al mărcii Citroen, anunţă oficialii companiei franţuzeşti. În prezent, Jackson ocupă funcţia de şef al diviziei Citroen din Regatul Unit şi Irlanda.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | Modele noi

Reuters: "Viitorul Opel Corsa ar putea fi dezvoltat fără ajutorul PSA Peugeot-Citroen"

General Motors ar putea dezvolta independent următoarea generaţie a lui Opel Corsa, spun cei de la Reuters. Decizia ar avea rolul de a consolida gama de produse a concernului american.
Miercuri, 13 Februarie 2013 | Economic

Concernul PSA Peugeot-Citroen a înregistrat o pierdere istorică în 2012: 5 miliarde de euro

Concernul PSA Peugeot-Citroen a înregistrat în 2012 cea mai mare piedere din istoria sa: 5 miliarde de euro. Veniturile grupului au scăzut cu 5% faţă de 2011, totalizând 58.4 miliarde de euro.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Industrie

Peugeot va concedia încă 1500 de muncitori până în 2014

Pe lângă cei 8000 de angajaţi pe care a anunţat deja că îi va concedia, PSA Peugeot-Citroen va mai reduce numărul personalului cu alţi 1500 de oameni până în 2014.
Vineri, 07 Decembrie 2012 | Feature

Cine cu cine colaborează în industria auto? Ghidul complet al parteneriatelor

Cine cu cine colaborează în industria auto? Care sunt alianţele şi parteneriatele care permit marilor constructori să producă maşini în mod eficient? Iată ghidul parteneriatelor din industria auto.
Joi, 12 Iulie 2012 | Industrie

Grupul PSA închide uzina Aulnay din Franţa

Grupul francez PSA Peugeot-Citroen a anunţat oficial închiderea uzinei de la Aulnay din Franţa. Este prima uzină auto închisă în ultimii 30 de ani, iar 3.600 angajaţi vor deveni şomeri.
Marti, 03 Iulie 2012 | Economic

PSA Peugeot-Citroen vrea să concedieze 10.000 de oameni

Evoluţia slabă din ultima perioadă a celui de-al doilea mare producător de automobile din Europa se va oglindi direct în strategia sa de reducere a costurilor: PSA vrea să dea afară 10.000 de oameni.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Industrie

Opel: "Nu vom construi Citroen C5 sau Peugeot 508 în fabricile din Germania"

Reprezentanţii mărcii Opel au infirmat zvonurile care anunţau producţia modelelor Citroen C5 şi Peugeot 508 în fabricile Opel din Germania.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Audi, Citroen, Peugeot, VW, Mini, Kia, Suzuki, PSA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru