Range Rover

Luni, 25 August 2014 | Industrie

Analiştii din industrie: "Războiul vânzărilor dintre Audi, BMW şi Mercedes ar putea fi favorabil rivalilor"

Lupta vânzărilor dintre producătorii premium din Germania ar putea veni în favoarea celorlalte mărci din segment, spun analiştii din industria auto citaţi de Reuters. Principalii favoriţi sunt Jaguar, Maserati, Infiniti şi Lexus.
Miercuri, 13 August 2014 | General

Primul exemplar Range Rover va fi vândut la licitaţie

Primul exemplar Ranger Rover produs în 1969 va fi vândut la licitaţie pe 4 septembrie 2014. Modelul cu numărul de şasiu 001 va fi vândut pentru o sumă estimată între 100.000 şi 140.000 lire sterline.
Luni, 11 August 2014 | PARIS 2014

Range Rover Sport SVR: 4.5 secunde pe 0-100 km/h pentru versiunea de performanţă a modelului britanic

Cu o acceleraţie 0-100 egală cu cea a lui Porsche 911 şi cu 550 de cai putere sub capotă, noul Range Rover Sport SVR va deveni probabil noua "jucărie" preferată de oamenii cu bani care-şi doresc un SUV de status.
Joi, 07 August 2014 | Modele noi

Chinezii au creat o copie grosolană după Range Rover Evoque: Landwind X7

Range Rover Evoque este atât de apreciat în China, încât un producător local a decis să creeze o copie fidelă a SUV-ului britanic. Modelul se numeşte Landwind X7 şi costă doar 20.000 de dolari.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | General

Range Rover Sport SVR este cel mai rapid SUV din lume pe Nurburgring

Range Rover Sport SVR, versiunea de performanţă a SUV-ului britanic, a devenit cel mai rapid SUV din lume pe circuitul de la Nurburgring, reuşind un timp de numai 8 minute şi 14 secunde.
Vineri, 20 Iunie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (10)

Episodul de astăzi vă aduce o armată întreagă de modele Mercedes tunate, printre care şi extrem de atrăgătorul S63 AMG Coupe. Prezente la apel sunt şi Volkswagen Beetle Cabrio şi Range Rover Sport.
Vineri, 20 Iunie 2014 | Intern

Ţiriac Auto a inaugurat un nou showroom Jaguar şi Land Rover în Bucureşti

Ţiriac Auto, dealer al mărcilor Jaguar, Land Rover şi Range Rover în România a inaugurat un nou showroom în Bucureşti. Acesta are o suprafaţă de 500 metri pătraţi şi este al şaselea centru din ţară dedicat acestor mărci.
Marti, 17 Iunie 2014 | Modele noi

Range Rover Sport Stealth Pack - accesorii noi pentru o ediţie limitată

Range rover Sport Stealth pack este surpriza britanicilor pentru Festivalul Vitezei de la Goodwood. SUV-ul îşi propune să fie o apariţie inedită, dedicată exclusiv evenimentului.
Marti, 03 Iunie 2014 | Modele noi

Kahn Design promite un roadster cu design retro bazat pe un Aston Martin

Tunerii de la Kahn Design, cunoscuţi în mod special pentru pachetele dezvoltate de-a lungul timpului pentru modelele Range Rover anunţă lansarea unui roadster retro construit pe o platformă Aston Martin.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

Range Rover Hybrid cu ampatament mărit promite un consum de 6.4 litri/100 km

Land Rover a dezvăluit la Beijing noul Range Rover Hybrid cu ampatament mărit. Versiunea are o lungime de 5.2 metri şi promite 340 de cai putere sub capotă.
Vineri, 14 Martie 2014 | GENEVA 2014

TOP 10: Cele mai reuşite pachete de tuning ale Salonului Auto de la Geneva

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, toate casele de tuning cu renume şi-au făcut temele. Am adunat pentru voi cele mai interesante dar şi cele mai scumpe pachete introduse cu ocazia salonului elveţian. Atracţia principală? Un Mercedes S-Klasse poleit cu aur.
Luni, 03 Martie 2014 | General

Ziua marilor finale în Autovot 2014. Opel Insignia vs. Skoda Octavia la categoria Accesibile; Audi A8 facelift vs. Range Rover Sport la categoria Premium

Autovot 2014, singura competiție de popularitate în care se duelează mașinile lansate în România și în care voturile vin exclusiv din partea publicului, ajunge astăzi la ultima zi, cea a marilor finale. Iar cele mai bune modele își dispută trofeele la categoriile Mașini Accesibile și Mașini Premium.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 21 Februarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (4)

Automarket vă propune astăzi o avalanşă de modele Range Rover, cel mai rapid Defender din lume, precum şi un Volkswagen Golf R care se apropie de 400 de cai.
Marti, 18 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Range Rover Evoque Autobiography Dynamic, ediţie specială de 285 CP

Range Rover va expune la Geneva primul Evoque oferit cu nivelul de echipare Autobiography. Versiunea va fi însă una specială, animată de un motor de 285 de cai şi botezată Dynamic.
Joi, 26 Decembrie 2013 | Tuning

12 LUNI DE TUNING: Cele mai „nebune” 10 maşini din acest an

Rememorăm astăzi cele mai nebune creaţii din lumea tuningului, consemnate în 2013. Începem cu un Range Rover roz şi terminăm cu un Volkswagen Golf I înzestrat cu 1013 cai putere.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (22)

Şi în această săptămână tratăm cele mai importante premiere apărute în cadrul Salonului de Tuning de la Essen. Cap de afiş este noul Mercedes S-Klasse şi un BMW Seria4 transformat în maşină de poliţie.
Vineri, 29 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (21)

Săptămâna aceasta ne concentrăm toate forţele asupra Salonului De tuning de la Essen, Germania. Toate numele mari ale tuningului european au profit de ocazie pentru a ne oferi creaţii cât mai nebune.
Vineri, 22 Noiembrie 2013 | Industrie

Jaguar şi Land Rover vor dezvolta independent motorizările şi transmisiile viitoare

Englezii de la Jaguar Land Rover vor să redevină independenţi şi să-şi producă şi dezvolte propriile motoare, plănuind să renunţe la propulsoarele furnizate de Ford şi alţi parteneri. Primul pas are loc în 2014, odată cu deschiderea unei uzine de motoare în Regatul Unit.
Vineri, 15 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (19)

Rubrica noastră de tuning reuneşte săptămâna aceasta două exemplare Mercedes S-Klasse şi alte două produse din curtea Range Rover. Nu lipseşte nici primul kit pentru Volkswagen Golf 7 GTI şi nici Ferrari 458 Italia.
Miercuri, 30 Octombrie 2013 | Modele noi

Ranger Rover Evoque ar putea primi un frate mai mare

Noua platformă modulară a englezilor de la Jaguar ar putea da viaţă viitorului SUV din gama Range Rover. Modelul ar putea deveni fratele mai mare al lui Evoque.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Audi, Ford, Porsche, video, Mini, productie, Salon Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru