Range Rover

Luni, 28 Octombrie 2013 | Modele noi

Range Rover primeşte o versiune cu ampatament mărit la Salonul Auto din Los Angeles

Land Rover a dezvoltat o versiune cu ampatament mărit a lui Range Rover. Noua versiune de caroserie va fi prezentată în noiembrie la Salonul Auto din Los Angeles şi va intra în producţie în martie 2014.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (16)

Weekendul începe cu o colecţie a celor mai interesante 10 propuneri din lumea tuningului. Fanii Mercedes se vor simţi răsfăţaţi cu atâtea kituri de tuning.
Marti, 01 Octombrie 2013 | Industrie

Range Rover: Listele de aşteptare pentru un model nou se întind pe şase luni

Cererea ridicată pentru noile Range Rover şi Range Rover Sport, lansate simultan, a dus la liste de aşteptare lungi pentru ambele modele, acestea întinzându-se pe şase luni.
Miercuri, 25 Septembrie 2013 | Tehnologie

Jaguar şi Land Rover investesc 160 de milioane de dolari în dezvoltarea vehiculelor electrice

Jaguar Land Rover va deschide un centru pentru dezvoltarea vehiculelor electrice. Acesta va fi construit în parteneriat cu Universitatea din Warwick.
Vineri, 13 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

TOP 10: Tuninguri lansate la Salonul Auto de la Frankfurt

Pe lângă numărul mare de constructori, la Salonul Auto de la Frankfurt s-au aflat şi numeroşi tuneri. Toţi au depus eforturi pentru a prezenta modele cu o faţă nouă. Vedete au fost produsele Mercedes, dar şi Lamborghini.
Vineri, 06 Septembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (15)

Cu numai câteva zile înainte de Salonul Auto de la Frankfurt, mai mulţi tuneri cu renume s-au grăbit să ne ofere o invitaţie la standul lor. TechArt, Startech şi G-Power au pregătit multe surprize.
Vineri, 06 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Range Rover şi Range Rover Sport primesc tehnologie şi motoare noi la Frankfurt

Land Rover a anunţat că modelele Range Rover şi Range Rover Sport vor avea parte de mai multe modificări cu ocazia Salonului de la Frankfurt. Mezinul va primi un nou diesel, în vreme ce Range Rover va fi echipat cu noi tehnologii.
Miercuri, 21 August 2013 | FRANKFURT 2013

Range Rover aduce doi hibrizi la Frankfurt

Englezii de la Range Rover vin cu doi hibrizi la Salonul Auto de la Frankfurt. Vorbim despre Range Rover Hybrid şi Range Rover Sport Hybrid, ambele în versiunea de serie.
Marti, 20 August 2013 | Modele noi

Range Rover Evoque primeşte o transmisie automată cu nouă trepte

Range Rover va actualiza gama Evoque odată cu generaţia 2014 a modelului. Aceasta va primi o transmisie automată cu nouă trepte, noi modele de jante şi noi culori la interior.
Marti, 13 August 2013 | Autoipoteze

Jaguar ar putea lansa un SUV în 2016

Jaguar ar putea lansa primul său SUV în 2016. Modelul s-ar lupta în segmentul în care va activa Porsche Macan, susţin englezii de la Autocar.
Luni, 29 Iulie 2013 | Modele noi

Land Rover plănuieşte versiuni RS pentru Range Rover Sport şi Evoque

Land Rover plănuieşte versiuni dopate oficial pentru Evoque şi RRS. Acest model a fost deja zărit de către fotografii spioni, iar sursele spun că va avea 540 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Premii auto

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost este ”Maşina Anului 2013 pentru Femei”

Juriul Maşina Anului pentru Femei (Women's World Car of the Year) a ales Ford Fiesta 1.0 EcoBoost drept câștigătorul ediției 2013. Subcompacta a biruit în finală în fața noului Range Rover și a lui Mazda CX-5.
Vineri, 19 Iulie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (13)

Automarket vă oferă la acest sfârşit de săptămână o selecţie a celor mai importante ştiri din tuning. Avem pentru voi un Range Rover decapotabil şi un Hyundai Elantra mai agresiv ca niciodată.
Joi, 18 Iulie 2013 | Modele noi

Range Rover Evoque Cabrio va intra în producţia de serie în 2014

Versiunea decapotabilă a noului Range Rover Evoque va intra în producţia de serie anul viitor, spun surse apropiate constructorului din Marea Britanie.
Joi, 04 Iulie 2013 | Autoipoteze

Volvo vrea să creeze un rival pentru Evoque

Volvo ar putea să lanseze un model numit XC40, anunţă englezii de la Autocar. În lipsa unei platforme potrivite, modelul va debuta abia peste cinci ani.
Miercuri, 26 Iunie 2013 | Intern

Preţuri Range Rover Sport în România: start de la 63.860 euro

Importatorul mărcii Range Rover în România a anunţat preţurile noului Range Rover Sport. Cea mai ieftină versiune a modelului pleacă de la 63.116 euro cu TVA inclus, dar aceasta va fi disponibilă abia din ianuarie 2014. Până atunci, cea mai ieftină versiune costă 63.860 euro cu TVA inclus.
Vineri, 24 Mai 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (10)

Automarket revine astăzi cu noi propuneri de tuning pentru săptămâna care a trecut. Îşi fac apariţia mai multe modele Range rover, Ferrari 458 Italia Spider şi chiar Volkswagen Golf 7 GTD.
Marti, 14 Mai 2013 | General

Domnul Oportunitate: Mike Brewer, englezul care transformă rablele în bani

Mike Brewer s-a îndrăgostit de maşini la vârsta de 17 ani. Treptat, puştiul şi-a cultivat pasiunea şi este acum gazda show-ului de televiziune "Wheeler Dealers". Şi omul care a revândut 80 de rable în 10 ani de emisiune.
Vineri, 10 Mai 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (9)

Automarket revine astăzi cu un nou episod al celor mai proaspete creaţii din lumea tuningului. Ne vor însoţi noul Range Rover Sport, o armată de Mercedes-uri şi chiar micul Chevrolet Trax.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Audi, Ford, Porsche, video, Mini, productie, Salon Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru