Salon Auto Frankfurt

Marti, 23 August 2011 | FRANKFURT 2011

Smart prezintă o bicicletă electrică la Frankfurt

Smart va prezenta la Frankfurt o bicicletă electrică pregătită de producţia de serie, modelul urmând să fie pus la vânzare în Europa din 2012.
Marti, 23 August 2011 | FRANKFURT 2011

Volkswagen vine cu un monopost electric de oraş la Frankfurt

Volkswagen va aduce un concept electric cu un singur loc la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul nu are încă un nume, dar are şanse să intre la un moment dat în producţie.
Marti, 23 August 2011 | LOS ANGELES 2011

OFICIAL: Porsche 911 - noua generaţie a legendei sportive germane

Porsche 911 Carrera vine la Los Angeles cu motoare mai performante şi mai eficiente, ce reduc consumul de carburant cu 16% în timp ce au crescut performanţele.
Luni, 22 August 2011 | Modele noi

Ferrari 458 Italia Spider, primele imagini

Aspectul lui Ferrari 458 Italia Spider a fost deconspirat înainte de debutul de la Frankfurt. Specificaţiile tehnice complete nu au fost încă publicate, dar vorbim tot de un V8 de 570 CP.
Vineri, 19 August 2011 | FRANKFURT 2011

Kia aduce un concept radical la Frankfurt

Kia va prezenta la Frankfurt un concept deosebit, ce prefigurează noua direcţie de design a constructorul din Coreea de Sud, făurită la studiourile din Frankfurt.
Miercuri, 10 August 2011 | Modele noi

Subaru a prezentat primul teaser al lui Impreza XV

Viitorul crossover al celor de la Subaru, Impreza XV, va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt de luna viitoare. Până atunci, japonezii ne-au prezentat un teaser al modelului respectiv.
Joi, 04 August 2011 | Modele noi

Ford a prezentat un teaser al conceptului pe care îl aduce la Frankfurt

Ford a prezentat un teaser al noului concept pe care îl vor expune în premieră mondială în cadrul standului de 3.200 de metri pătraţi de la Salonul Auto de la Frankfurt.
Joi, 21 Iulie 2011 | General

OFICIAL: Prima schiţă a standului Audi de la Frankfurt

Audi a prezentat prima schiţă a standului său de zece milioane de euro de la Salonul Auto de la Frankfurt, cel mai mare stand construit de Audi pentru un asemenea eveniment.
Miercuri, 13 Iulie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Audi A5 şi S5 facelift

Audi a prezentat primele informaţii ale lui A5 şi S5 facelift. Modelul este aşteptat să debuteze în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt.
Luni, 11 Iulie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Peugeot 508 RXH, noul vârf al gamei mărcii franceze

Peugeot a dezvăluit numele versiunii cross a lui 508 SW. Acesta este 508 RXH şi ascunde în spate un hibrid diesel-electric cu tracţiune integrală.
Miercuri, 01 Iunie 2011 | Concepte

Audi A2 Concept vine la Frankfurt

Conceptul care prefigurează viitorul Audi A2 va fi prezentat la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul va fi un vehicul electric şi va rivaliza BMW i3.
Luni, 18 Aprilie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Noul Mazda CX-5 debutează la Frankfurt

Întruchiparea de serie a conceptului Mazda Minagi va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt. Până atunci, conceptul Minagi va încânta privirile vizitatorilor Salonului Auto de la New York.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 15 Aprilie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Noul Opel Zafira, aproape nedeghizat

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale noului Opel Zafira în versiunea de serie.
Joi, 07 Aprilie 2011 | General

Oficialii Salonului Auto de la Frankfurt au dezvăluit afişul ediţiei 2011

Organizatorii Salonului Auto de la Frankfurt din 2011 au deschis precomenzile pentru bilete şi au prezentat posterul oficial al acestui salon auto.
Miercuri, 06 Aprilie 2011 | Modele noi

Prima imagine a noului Opel Astra GTC în versiune de serie

Noul Opel Astra GTC a fost dezvelit pe pagina de Facebook a constructorului german. Modelul seamănă foarte mult cu conceptul prezentat la Salonul Auto de la Paris, foarte puţine elemente estetice fiind modificate.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | Video

6xVIDEO: Tehnologia din spatele noului Opel Astra

Opel a lansat o serie de clip-uri pentru a prezenta tehnologia din spatele noului Astra I, model care a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt.
Luni, 28 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Noul Volkswagen Golf Variant se prezinta

Volkswagen a lansat primul clip de prezentare al noului Golf VI Variant, model care a debutat acum doua saptamani la Salonul Auto de la Frankfurt si este disponibil in Romania de saptamana trecuta.

Tag-uri similare

Volkswagen, Opel, VW, Romania, Volkswagen Golf, Salonul Auto Frankfurt, Astra, Salon Auto Frankfurt, Opel Astra, VW Golf
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru