Oficialii Salonului Auto de la Frankfurt au dezvăluit afişul ediţiei 2011

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 07.04.2011
Organizatorii Salonului Auto de la Frankfurt din 2011 au deschis precomenzile pentru bilete şi au prezentat posterul oficial al acestui salon auto.

Cea de-a 64-a ediţie a Salonului Auto de la Frankfurt va fi dedicată vehiculelor electrice. Acestea vor avea propria lor hală şi vor fi în centrul atenţiei. Salonul îşi va deschide porţile pentru public pe 15 septembrie 2011, nu înainte de două zile dedicate presei. Ca de obicei, portalul Automarket.ro vă va ţine la curent cu toate noutăţile acestui salon auto printr-o secţiune dedicată.

În ceea ce priveşte posterul ediţiei din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt, acesta are în prim plan un automobil făcut din bule de aer. Imaginea semnfică vehiculele ecologice ale viitorului, care vor avea zero emisii de carbon şi vor fi fabricate cu materiale ecologice. Constructorii de automobile nu au realizat până un prezent un autovehicul care să îndeplinească aceste criterii, dar există însă vehicule 100% electrice oferite spre vânzare şi numeroase modele realizate cu materiale reciclate, cu toate că e vorba de plastic şi oţel reciclat.

În ceea ce priveşte publicul, acesta poate să viziteze Salonul Auto de la Frankfurt din 2011 până în data de 25 septembrie, inclusiv. Un bilet de categorie B costă 15 euro şi este valabil între datele de public (17-25 septembrie), în timp ce un bilet de categorie A costă 45 de euro şi este valabil doar în zilele de 15 şi 16 septembrie.

Ambele tipuri de bilet asigură accesul unui vizitator într-o zi, de dimineaţa până seara. Organizatorii au deschis deja precomezile pentru bilete.

Via | IAA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru