Subaru a prezentat primul teaser al lui Impreza XV

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 10.08.2011
Viitorul crossover al celor de la Subaru, Impreza XV, va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt de luna viitoare. Până atunci, japonezii ne-au prezentat un teaser al modelului respectiv.

După ce au prezentat conceptul viitorului Impreza XV la Salonul Auto de la Shanghai, cei de la Subaru vor aduce versiunea de serie la Frankfurt. Până atunci, japonezii au prezentat un teaser care să incite fanii mărcii cunoscute pentru motoarele boxer şi tracţiunea integrală simetrică. Debutul versiunii de serie a lui Impreza XV a fost confirmat pentru 13 septembrie 2011, deci exponatul de la Frankfurt reprezintă varianta finală a acestui crossover.

Teaserul prezentat de cei de la Subaru prezintă o schiţă a părţii frontale, dar surprinde doar partea dreaptă a acesteia. Modelul nu pare să fi primit modificări dramatice faţă de versiunea concept şi ne aşteptăm la aceleaşi ”noutăţi” la interior. Blocurile optice agresive şi jantele din aliaj cu un design atractiv vor fi printre punctele forte ale acestui crossover bazat pe Impreza.

La vremea prezentării conceptului, acesta era echipat cu un motor boxer de 2.0 litri, care angrena o transmisie CVT cu şase trepte. Cei de la Subaru au deja aceste elemente în gamă şi s-ar putea ca versiunea de serie să le preia fără nicio modificare semnificativă.

Producţia lui Subaru SV va începe la finele anului 2011, iar primele livrări vor avea loc la începutul anului viitor.

Via | Autoblog.it

Comentarii (3)

  • noul impreza...
    cand si au facut si ei un interior cat de cat aratos, au dat chix la exterior.
    pacat. sa nu mai zic de acelasi vechi motor 2.l boxer, benzina...cine naiba mai scoate acum motoare de 2l aspirate in afara de ei? fie el si boxer...
    5 2
  • Impreza
    Masina sin poze seamana cu acualul Ford Focus. Interesant, folosesc acelasi oval albastru ca insigna, diferenta e ca in loc de "Ford" apar stelutele.
    0 0
  • gresit...
    daca are cutie CVT cum de are 6 trepte?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru