Salonul Auto Geneva

Luni, 03 Februarie 2014 | Modele noi

Noul Jeep Cherokee debutează în Europa în luna martie

Jeep a anunţat oficial lansarea noului Cherokee la Salonul Auto de la Geneva. Modelul este un SUV de segment D şi este primul model din segment oferit cu o transmisie automată cu nouă trepte.
Vineri, 31 Ianuarie 2014 | Modele noi

Renault Twingo ajunge la a treia generaţie în martie

Renault a confirmat lansarea celei de-a treia generaţie a lui Twingo în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul va trece prin cea mai importantă transformare din cariera sa, renunţând la platforma cu tracţiune faţă şi la caroseria cu trei uşi.
Joi, 30 Ianuarie 2014 | Modele noi

Opel Astra OPC Extreme anunţă cea mai performantă versiune a lui Astra din istorie

Opel va aduce la Geneva un studiu numit Astra OPC Extreme, care ne prezintă cea mai performantă versiune de stradă a lui Astra făcută vreodată. Modelul prefigurează o versiune de producţie, care va fi construită în serie limitată.
Marti, 28 Ianuarie 2014 | Modele noi

Volkswagen Polo facelift: schimbări subtile pentru subcompacta germană

Volkswagen a prezentat astăzi primele imagini oficiale ale lui Polo facelift. Modelul de clasă mică a primit o restilizare discretă şi o gamă de motorizări actualizată, unele unităţi fiind cu până la 21% mai eficiente.
Joi, 23 Ianuarie 2014 | Modele noi

Fiat 500X, viitorul crossover al italienilor, deconspirat de schiţele de patent

Fiat se pregăteşte să lanseze un SUV de segment B, inspriat de modelul 500. Acsta se va numi 500X, iar primele imagini ale schiţelor sale au ajuns pe internet la scurtă vreme de la înaintarea documentelor necesare pentru un patent de design.
Sambata, 28 Decembrie 2013 | Modele noi

Qoros vine la Geneva cu un nou model de serie

Chinezii de la Qoros vor veni la Salonul Auto de la Geneva cu un nou model de serie. Acesta preia platforma lui Qoros 3 Sedan și va oferi un nivel superior de calitate.
Miercuri, 11 Decembrie 2013 | Concepte

Hyundai Intrado, prima imagine teaser a unui concept care prefigurează un nou SUV

Hyundai va aduce la Geneva un concept numit Intrado, care prefigurează un SUV alimentat cu hidrogen. Deşi sistemul de propulsie s-ar putea să nu ajungă prea rapid pe liniile de producţie, SUV-ul ar putea deveni realitate peste câţiva ani.
Marti, 03 Decembrie 2013 | Concepte

Renault pregăteşte un concept hibrid plug-in pentru Geneva 2014

Renault va aduce la Salonul Auto de la Geneva un concept hibrid plug-in care va avea un consum mediu de doi litri la sută, titrează englezii de la Auto Express.
Marti, 12 Martie 2013 | GENEVA 2013

LaFerrari şi gama Golf 7, cele mai populare premiere de la Salonul Auto de la Geneva

Potrivit unui studiu de audienţă, cele mai titrate modele expuse la Salonul Auto de la Geneva au fost supercarurile McLaren P1 şi Ferrari LaFerrari, alături de gama Golf.
Joi, 07 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Ssangyong Rodius, mastodontul coreean, vizitează Geneva

Designerii SsangYong au reuşit să-l deseneze pe Rodius cu trăsături mai potrivite pentru Terra. I-am făcut o vizită scurtă monovolumului, pentru a-i urmări evoluţia.
Joi, 07 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Alfa Romeo Gloria Concept, cel mai frumos proiect studenţesc din lume

Studenţii Institutului European de Design din Torino au desenat, împreună cu specialiştii de la Fiat Group, un concept pentru marca Alfa Romeo. Le-am vizitat standul de la Geneva şi am rămas impresionaţi de frumuseţea exponatului.
Joi, 07 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Skoda Octavia, debut strălucitor la Geneva

Ne-am reîntâlnit cu noua generaţie a lui Skoda Octavia la Salonul Auto de la Geneva. Modelul ceh ne aştepta în standul mărcii alături de fratele său Combi, proaspăt lansat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 07 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Subaru Forester diesel aşteaptă în tăcere vizitatorii standului

La câţiva paşi de platoul rotativ pe care era plasat conceptul Viziv, Subaru a expus versiunea europeană a lui Forester, echipată cu un motor diesel.
Joi, 07 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Mercedes-Benz A45 AMG, cel mai mic AMG din istorie

Mercedes-Benz a adus la Geneva cel mai puternic hot-hatch din lume, A45 AMG. Modelul a fost înconjurat de fanii mărcii, veniţi să admire design-ul celei mai sportive versiuni a lui A-Klasse.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Subaru Viziv, conceptul superb al japonezilor

Subaru a adus la Geneva o nouă versiune a conceptului Viziv. Aceasta arată şi mai bine decât versiunile precedente şi ridică speranţele pentru un crossover hibrid diesel-electric în gama de serie a mărcii nipone.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Kia Provo Concept, cel mai aspectuos exponat al asiaticilor

Odată cu primele sale hothatch-uri, Kia a adus la Geneva conceptul Provo, care a furat atenţia privitorilor cu design-ul său deosebit.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Skoda Octavia Combi, premiera mondială a cehilor

În standul Skoda de la Palexpo tronează noul Octavia Combi, expus în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Audi A3 e-tron Concept, cel mai economic exponat al nemţilor

Standul Audi de la Geneva a adus un concept bazat pe A3, care prezintă un tren de propulsie care promite un consum mediu de numai 1.5 litri la sută. El este A3 e-tron Concept.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: RSQ3 străluceşte în standul Audi

Audi a adus cel mai puternic SUV premium de segment C la standul său de la Geneva, RSQ3. Modelul de 306 CP se roteşte triumfător pe spaţiul dedicat din cadrul Palexpo.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

REPORTAJ GENEVA 2013: Standul Skoda, axat pe Octavia şi versiunile sale

Skoda a venit la Salonul Auto cu cel mai bine vândut model din gama sa, Octavia, disponibil în trei "arome": Berlină, Combi şi Combi 4x4. Automarket a urmărit lansarea plină de fast a compactei ceheşti.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru