Seria 5

Vineri, 01 Martie | Industrie

Noul BMW Seria 5 Touring a intrat în producție

Noua generație BMW Seria 5 Touring a intrat oficial în producție. Varianta break a modelului de clasă executive va fi produsă la uzina de la Dingolfing.
Miercuri, 07 Februarie | Modele noi

Noul BMW Seria 5 Touring este aici: start de la 63.300 de euro

BMW a lansat oficial noua Seria 5 Touring, varianta break a modelului de clasă executive. Noul model este disponibil în versiuni cu motoare diesel și electrice, iar prețul de pornire în România este de 63.300 de euro.
Vineri, 26 Ianuarie | Intern

Prețuri noul BMW Seria 5 în România: start de la 58.900 de euro

BMW a anunțat prețurile pentru noua Seria 5 pe piața din România. Berlina de clasă executive pornește de la 58.900 de euro în țara noastră.
Luni, 20 Noiembrie 2023 | Economic

BMW: versiunea electrică a Seriei 5 va reprezenta jumătate din vânzările europene ale modelului

Potrivit celor mai noi informații, BMW dorește ca i5, versiunea electrică a Seriei 5, să reprezinte 50% din vânzările modelului de clasă executive în Europa.
Miercuri, 18 Octombrie 2023 | Industrie

BMW: Noul Seria 5 debutează pe piață, inclusiv în România, în 21 octombrie

Constructorul german de automobile anunță că noul Seria 5 sedan și electricul i5 vor debuta pe piața europeană, deci inclusiv în România, în data de 21 octombrie. Varianta break va avea premiera mondială în primăvara anului 2024.
Miercuri, 27 Septembrie 2023 | Modele noi

Noul BMW Seria 5, disponibil acum și cu motoare PHEV: start de la 65.300 de euro

BMW a lansat oficial două versiuni noi pentru modelul de clasă executive Seria 5. Noile versiuni, numite 530e și 550e, aduc propulsoare hibride PHEV în gama modelului bavarez.
Marti, 08 August 2023 | Modele noi

Noul BMW Seria 5 pentru piața din China: ampatament lung și ecran Theater Screen de 31 de inch

BMW a prezentat oficial noua generație Seria 5 pentru piața din China. Față de versiunea europeană, modelul pentru această țară primește un ampatament alungit, cu mai mult spațiu pentru pasagerii din spate, precum și ecranul Theater Screen, preluat de la Seria 7.
Luni, 24 Iulie 2023 | Industrie

BMW dă startul producției noului Seria 5

BMW a anunțat oficial că a început producția noii generații Seria 5. Noul model din clasa executive, oferit acum și în versiuni electrice, pornește de la 59.000 de euro în România.
Miercuri, 24 Mai 2023 | Intern

Prețuri noul BMW Seria 5 în România: start de la 59.000 de euro

Noua generație BMW Seria 5 poate fi comandată și în România. Clienții de aici au la dispoziție 5 versiuni, iar prețurile pornesc de la 58.964 de euro, cu TVA inclus.
Miercuri, 24 Mai 2023 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul BMW Seria 5. Versiune electrică i5, cu 582 km autonomie

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noua generație Seria 5. În premieră, sedanul din Munchen va putea fi comandat în versiune electrică, denumită i5.
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul BMW Seria 5: imagini noi cu versiunea electrică a sedanului

Constructorul german de automobile a publicat imagini noi cu viitorul Seria 5, mai exact cu versiunea electrică i5. Debutul este programat pentru data de 24 mai.
Miercuri, 29 Martie 2023 | Modele noi

Imagini cu noul BMW i5 din timpul testelor de iarnă

BMW a publicat oficial o serie de imagini noi cu viitoarea versiune electrică a Seriei 5. Mașina a fost testată în condiții de iarnă extreme în Suedia, pe drumurile din apropierea Munților Alpi și chiar în interiorul Cercului Arctic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Martie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu noul BMW Seria 5: va avea și versiune de performanță electrică

BMW a publicat prima imagine oficială cu noua generație Seria 5. Modelul din clasa executive va primi, în premieră, și versiuni electrice, sub numele i5. Lansarea oficială a noii generații va avea loc în octombrie.
Marti, 21 Februarie 2023 | Modele noi

Noi detalii despre viitorul BMW Seria 5: va avea două versiuni electrice

Conform celor mai noi informații, viitoarea generație BMW Seria 5 va primi, în premieră, nu una, ci două versiuni electrice sub numele i5. Noul model va păstra motoarele cu 4 și 6 cilindri și va avea inclusiv versiuni hibride. Lansarea este programată în această vară.
Miercuri, 07 Septembrie 2022 | Industrie

SURSE: Viitoarea generație BMW Seria 5 va renunța la motorul V8

Potrivit unei surse neoficiale, viitoarea generație BMW Seria 5 ar urma să renunțe la motorul V8 pe benzină. Propulsorul va fi, însă, păstrat doar pentru M5, versiunea de performanță a sedanului executiv.
Joi, 24 Septembrie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri în gama BMW: versiuni plug-in hybrid pentru Seria 5, motoare noi pentru modelele compacte și unități diesel mild-hybrid pentru Seria 3 și Seria 8

BMW a publicat o serie de informații referitoare la noutățile pregătite pentru această toamnă. Pe lista îmbunătățirilor se află versiuni noi plug-in hybrid și motorizări diesel cu șase cilindri cu sistem mild-hybrid.
Vineri, 07 August 2020 | Intern

Prețuri BMW Seria 5 facelift în România: sedanul producătorului german pornește de la 50.000 de euro

BMW a publicat lista de prețuri pentru Seria 5 facelift și M5 facelift. Prețul de pornire comunicat de producătorul german pentru sedanul de clasă mare este de 50.040 de euro. Versiunea de performanță pleacă de la 120.606 euro.
Marti, 28 Iulie 2020 | General

BMW lansează gama de accesorii M Performance pentru Seria 5 și M5 facelift: elemente de caroserie din fibră de carbon și noutăți pentru interior

BMW introduce o gamă de accesorii M Performance pentru Seria 5, M5 și M5 Competition facelift. Nemții propun o serie de accesorii de caroserie fabricate din fibră de carbon, noutăți pentru interior și un sistem de frânare îmbunătățit.
Marti, 28 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Viitoarele generații BMW Seria 5 și X1 vor avea versiuni electrice: cele două modele vor fi lansate până la finalul anului 2023

Oficialii BMW au anunțat că viitoarele Seria 5 și X1 vor fi disponibile și în versiuni electrice. Cele două modele fac parte din strategia Number One > Next, un proiect care să genereze până la finalul anului 2023 o gamă cu 25 de modele electrificate (hibrid, plug-in hybrid, electric).
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Industrie

BMW a început producția modelelor Seria 4, Seria 5 facelift și Seria 6 GT facelift la uzina din Dingolfing

BMW a anunțat că a început producția de serie a noului Seria 4. Alături de coupe-ul de clasă medie, nemții au demarat și producția versiunilor Seria 5 facelift, Seria 5 Touring facelift, M5 facelift și Seria 6 Gran Turismo facelift. Toate aceste modele sunt asamblate la Dingolfing.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, McLaren, Audi, Porsche, Mercedes-Benz, Hyundai, GM, Kia, Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru