Seria 5

Miercuri, 27 Mai 2020 | Modele noi

BMW Seria 5 facelift: modificări exterioare minore, îmbunătățiri pentru interior și două versiuni plug-in hybrid

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la Seria 5 facelift. Modelul de clasă mare beneficiază de o serie de modificări la nivel estetic și de o gamă generoasă de motorizări diesel, benzină și plug-in hybrid. Totodată, nemții propun și o mulțime de noutăți la nivelul sistemelor de siguranță și asistare.
Sambata, 23 Mai 2020 | Modele noi

Imagini sub camuflaj cu viitoarele BMW Seria 5 facelift și Seria 6 Gran Turismo facelift: modificări estetice minore și îmbunătățiri la nivelul motorizărilor

BMW continuă campania de promovare a viitoarelor Seria 5 facelift și Seria 6 Gran Turismo facelift. Nemții au publicat câteva imagini sub camuflaj cu modelele pe care le vom vedea în premieră în 27 mai.
Marti, 19 Mai 2020 | Modele noi

Teasere noi cu viitoarele BMW Seria 5 facelift și Seria 6 Gran Turismo facelift: prezentarea celor două modele va avea loc în 27 mai

BMW Seria 5 facelift și BMW Seria 6 Gran Turismo vor fi prezentate în 27 mai. Modelele pregătite de constructorul german vor primi atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri la nivelul tehnologiilor.
Joi, 14 Mai 2020 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul BMW Seria 5 facelift: nemții pregătesc versiuni plug-in hybrid și variante mild-hybrid la 48V

BMW a publicat prima imagine teaser cu viitorul Seria 5 facelift. Modelul va fi prezentat la finalul lunii mai și va fi disponibil atât în versiuni cu sistem mild-hybrid la 48V, cât și în variante plug-in hybrid.
Vineri, 01 Mai 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW Seria 5 Touring facelift, spionat pe Nurburgring: break-ul de clasă mare va fi lansat în cursul anului

Viitorul BMW Seria 5 Touring facelift a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul german de la Nurburgring. Nemții pregătesc atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri pentru interior.
Marti, 28 Aprilie 2020 | Modele noi

Acesta este BMW Seria 5 facelift: primele imagini cu sedanul de clasă mare au apărut pe internet înaintea lansării oficiale

Primele imagini cu viitorul BMW Seria 5 facelift au fost "scăpate" pe internet. Conform surselor, modelul va fi prezentat oficial în luna mai, debutul comercial fiind programat pentru finalul anului curent.
Miercuri, 01 Februarie 2017 | Modele noi

De familie germană: noua generație BMW Seria 5 primește versiunea break Touring

Cea mai importantă premieră BMW din această primăvară este versiunea break a noii generații Seria 5. Modelul german a fost prezentat astăzi într-o galerie foto oficială.
Joi, 17 Noiembrie 2016 | Modele noi

Tunurile pe Mercedes Clasa E. BMW: "Noua generație Seria 5 va fi reper în segmentul său"

Conștienți de faptul că duelul cu noua generație Clasa E este unul așteptat de clienții nehotărâți, BMW mizează pe sportivitate și conectivitate pentru a ieși în față în acest segment de piață.
Miercuri, 12 Octombrie 2016 | Modele noi

Dezvăluit înainte de vreme: noul BMW Seria 5, trădat de imagini "scăpate" pe net

Noua generație BMW Seria 5 a fost dezvăluită înainte de apariția fotografiilor oficiale ale mărcii germane după ce un site din China a decis să rupă embargoull impus de marca bavareză.
Joi, 15 Septembrie 2016 | Modele noi

Miza pe Seria 5: BMW începe să producă noua generație înainte de finalul lui 2016

BMW ne oferă o imagine cu un exemplar al viitoarei generații Seria 5 sub haine de camuflaj într-un comunicat care ne face cunoștință cu detaliile locurilor în care va fi produs modelul german.
Marti, 01 Septembrie 2015 | Modele noi

Informații despre viitorul BMW Seria 5: împrumuturi tehnologice de la Seria 7 și 600 CP pe M5

Viitorul Seria 5, așteptat să fie lansat în 2016, va aduce o mulțime de sisteme și soluții tehnice care vor fi pe gustul clienților BMW.
Duminica, 19 Mai 2013 | Intern

BMW Seria 5 facelift: Imagini, informaţii şi preţuri pentru România

Gama Seria 5 de la BMW a primit un facelift discret. Odată cu primele imagini şi informaţii oficiale, avem şi preţurile pentru piaţa din România. Cea mai ieftină versiune, 518d Sedan, pleacă de la 43.400 euro cu TVA inclus.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Noiembrie 2011 | Modele noi

BMW M550d va avea un motor diesel tri-turbo de 381 CP

Cel mai puternic diesel din gama Seria 5 va oferi 381 CP şi 700 Nm, anunţă olandezii de la driving-fun. Spre comparaţie, noul BMW M5 F10 dezvoltă 560 CP şi 680 Nm.
Joi, 26 Mai 2011 | Tehnologie

BMW va înlocui ceasurile de bord clasice cu LCD-uri

Facelift-urile lui BMW Seria 5 şi Seria 7 ar putea beneficia de instrumente de bord digitale, cu o nouă filozofie de afişare.
Marti, 15 Martie 2011 | Modele noi

BMW confirmă dezvoltarea unui motor turbo cu trei cilindri şi a lui Seria 5 PHEV

Cei de la BMW au confirmat faptul că vor crea un hibrid bazat pe Seria 5 cu ampatament mărit special pentru piaţa din China şi au confirmat debutul unei motorizări TwinPower Turbo cu trei cilindri.
Vineri, 04 Martie 2011 | General

Audi A8, BMW Seria 5 şi Nissan Leaf sunt finaliştii World Car of The Year

Juriul World Car of The Year şi-a anunţat finaliştii. Câştigătorul va fi anunţat la Salonul Auto de la New York, ce are loc pe 22 aprilie.
Joi, 03 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Kelleners aduce un BMW Seria 5 de 367 CP la Geneva

Tunerii de la Kelleners vin la Salonul Auto de la Geneva cu o versiune modificată a lui 535i care dezvoltă 367 CP şi 480 Nm. Pe lângă acest model, tunerii vor aduce un pachet complet de modificări pentru Seria 5.
Luni, 24 Ianuarie 2011 | Mediu

BMW va dezvolta o versiune electrică a lui Seria 5 pentru piaţa din China

BMW Seria 5 va primi şi o versiune electrică până la finele acestui an. Modelul va fi comercializat doar pe piaţa din China, fiind dezvoltat alături de partenerii de la Brilliance Auto.
Miercuri, 29 Decembrie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: BMW M5 se pregăteşte de lansare

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini cu prototipul viitorului BMW M5 în versiunea cea mai apropiată de producţie.
Joi, 09 Decembrie 2010 | Industrie

BMW va fi liderul vânzărilor în segmentul premium şi în 2010

Deşi Audi va înregistra un record al mărcii în 2010, cei de la BMW rămân liderii clasamentului de vânzări pe segmentul premium la nivel global.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, McLaren, Audi, Porsche, Mercedes-Benz, Hyundai, GM, Kia, Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru