Kelleners aduce un BMW Seria 5 de 367 CP la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.02.2011
Tunerii de la Kelleners vin la Salonul Auto de la Geneva cu o versiune modificată a lui 535i care dezvoltă 367 CP şi 480 Nm. Pe lângă acest model, tunerii vor aduce un pachet complet de modificări pentru Seria 5.

Kelleners a modificat BMW Seria 5 F10 echipat cu pachetul M. Modelul din Munchen a primit un pachet aerodinamic complet, alături de un set de jante din aliaj de 20 inch şi modificări la nivelul gamei de motorizări. În plus, interiorul a primit o serie de accesorii care îi conferă un plus de sportivitate.

Pachetul de putere realizat de Kelleners pentru Seria 5 oferă, în medie, cu 20% mai multă putere pentru componentele acestei game. Spre exemplu, motorul lui 520d oferă acum 218 CP în loc de 184 CP, iar cuplul motor maxim a urcat de la 380 Nm la 450 Nm, Cel mai performant model realizat de Kelleners este 535i, a cărei putere a urcat de la 306 CP la 367 CP, în timp ce cuplul motor maxim a urcat de la 400 la 480 Nm. Pentru sporirea performanţelor dinamice, modelul BMW primeşte un set de arcuri sport mai ferme, care reduc garda la sol cu 30 dem ilimetri.

Exteriorul a primit un set de ornamente din pânză care înlocuiesc grilele standard din plastic. Spoilerul faţă are o nouă buză aerodinamică, în timp ce Seria 5 a primit un set de praguri laterale noi şi o evacuare sport din oţel inoxidabil.

Tunerul oferă cele două modele de jante în mai multe nuanţe de culoare.

Via | ItWildCats.net

Comentarii (5)

  • @F10
    Nu vad rostul acestei masini.
    daca era macar 550i cu tunning sa ajunga la vreo 600 hp mai inteleg .
    Dar asa , asa o masina mare si 367 hp asta ae tuning ???
    Pe cine ar interesa asa ceva ?
    AU pus un cheap-tuning la motor si au crescut puterile cu cate 30Hp asta inseamna performanta ???
    Pot sa-mi pun si singur un Cheap-tuning de 200 euro si am aceleasi performante.
    9 11
  • Anonim
    @BMW-M
    Ma BMW, cati cai are cea mai puternica masina care ai condus-o?
    9 7
  • @anonim
    Nu tin minte exact dar aproximativ 245hp Mercury Grand Marquis :) a si in California vara asta BMW 740i E38 cu motor de 4.4 litri si daca nu gresesc sunt in jur de aproximativ 350hp,. Astea au fost cele mai puternice. In rest am condus multe mașini dintre care mia plăcut C200 Kompressor , BMW 318i E30,E36,E46am avut posibilitatea sa le am pe toate. Si cea mai rea mașina pe care am conduso vreodată inafara de lada a fost Rover 820si rahat cu prune, englezii au nevoie de lectii auto de la nemti.
    7 5
  • Hihihi
    @BMW
    Pamantul catre-> baiatu care cica se simte persecutat ca el e din Basarabia, dar cica de fapt sta in SUA si la cei 24 de ani are si M3 pe langa altele:

    Sa zicem ca intelegem ca esti dusman cu limba romana desi s-a predat si se preda si in scolile de peste Prut chiar daca sub alta titulatura. Am avut colegi basarabeni si toti stiau sa scrie corect, chiar erau baieti destepti.
    Dar "cheap tuning", da-o in colo de treaba? Pai ce e ala fratele meu, ca te lauzi ca te pricepi ca ai condus o gramada de masini, ca ai M3? Poate imi explici si mie cum "ITI PUI tu cheap-tuning". Sa inteleg ca eu daca "imi pun si eu cheap-tuning" de 100 Euro e mai bun decat al tau de 200, ca doar e mai "cheap"?
    5 9
  • @Hihihi
    Suntem la fel sin in Basarabia si peste Prut magari in Basarabia va fac pe voi TIGANI si RAPANOSI , MAGARI din RO ne fac pe NOI RUSI si PROSTI si cand ne uitam RO nu e DEPARTE De MD e saracie si peo parte a Prutului si pe Alta .
    Deoarece asa suntem noi , radem mereu unii de altii , .
    PROSTUL STRIGA PROSTUL .
    Un om normal nu ar rade de o litera incurcata .
    Suntem oameni si cu totii gresim , si eu aici nu sunt la BAC , si nu ma rade de BASARABENI ca si dintre voi faceti un SCRIS PE ACEST SITE , nu mai bine ca noi.
    Am invatat si noi exact aceeasi limba ROMANA pe care ati invatato si voi .
    ACCENTUL e diferit in DIFERITE parti din ROMANIA , dar limba ROMANA e UNA.
    E mare pacat ca NEAMUL ROMANESC a avut si GLORII si LICHELE, care AU TRADAT si au SCUIPAT in TOT CEEA CE E ROMANESC.
    NU AM OCHI SA-i vad si pe cei din DREAPTA PRTULUI si PE CEI DIN STANGA PRUTULUI care nu sunt ROMANI dar sunt magari , PUR SI SIMPLU RAD CA PROSTII si mai mult NIMIC .
    ASTIA din BASARABIA rad de accentul ROMANESC CORECT ,
    AIA din BUCURESTI rad de BASARABENI de accentul din zona MOLDOVEI si cand ne pomenim suntem toti intr-o groapa plina de PROBLEME si ECONOMICE si CULTURALE .
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru