Spa-Francorchamps

Luni, 29 August 2011 | Formula 1

Red Bull şi Pirelli, implicate într-o controversă privind pneurile

Red Bull Racing şi Pirelli se acuză reciproc de erodarea accelerată a pneurilor utilizate de Sebastian Vettel şi Mark Webber în Marele Premiu al Belgiei.
Luni, 29 August 2011 | Formula 1

GALERIE FOTO: Schumacher, sărbătorit pentru cei 20 de ani în F1

Michael Schumacher a primit un cadou inedit de la Ferrari şi un poster cu maşina cu care a concurat în sportscar în 1991 cu ocazia unei petreceri pentru aniversarea a 20 de ani în F1.
Luni, 29 August 2011 | Formula 1

Maldonado, încântat după primul punct obţinut în carieră

Pastor Maldonado şi-a exprimat satisfacţia după ce a obţinut duminică la Spa-Francorchamps primul punct din scurta sa carieră în Formula 1.
Luni, 29 August 2011 | Formula 1

Schumacher: "Un final minunat pentru un weekend minunat"

Michael Schumacher a încheiat cu zâmbetul pe buze Marele Premiu al Belgiei după ce a revenit spectaculos de pe locul 24 şi a terminat pe poziţia a cincea.
Luni, 29 August 2011 | Formula 1

Hamilton: "Sunt 100% vinovat pentru accidentul cu Kobayashi"

Lewis Hamilton a recunoscut că este singurul vinovat pentru producerea accidentului cu Kamui Kobayashi în urma căruia a abandonat în Marele Premiu al Belgiei.
Luni, 29 August 2011 | Formula 1

Vettel: "Degradarea pneurilor, singura îngrijorare pentru cursă"

Sebastian Vettel susţine că singura îngrijorare în cursa de la Spa-Francorchamps a fost degradarea pneurilor şi este încântat de performanţa monopostului Red Bull Racing.
Duminica, 28 August 2011 | F1 TOP

Vettel a câştigat Marele Premiu al Belgiei!

Sebastian Vettel a câştigat la Spa-Francorchamps la capătul unei curse spectaculoase în care Mark Webber şi Jenson Button au completat podiumul. Michael Schumacher a terminat pe locul 5.
Duminica, 28 August 2011 | Formula 1

VIDEO: Totul despre casca de aur purtată de Schumacher la Spa

Automarket vă prezintă un documentar de 15 minute despre casca de aur pe care o poartă Michael Schumacher la Spa-Francorchamps pentru a marca 20 de ani de la debutul în Formula 1.
Duminica, 28 August 2011 | Formula 1

Alguersuari şi Senna, entuziasmaţi de rezultatele din calificări

Jaime Alguersuari şi Bruno Senna şi-au exprimat satisfacţia după ce au obţinut cele mai bune rezultate din carieră în calificările de la Spa-Francorchamps.
Sambata, 27 August 2011 | Formula 1

Maldonado, penalizat cu 5 poziţii pe grilă dupa incidentul cu Hamilton

Pastor Maldonado a fost penalizat cu cinci poziţii pe grila de start de la Spa-Francorchamps în urma incidentului în care a fost implicat cu Lewis Hamilton în calificări.
Sambata, 27 August 2011 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position la Spa-Francorchamps!

Sebastian Vettel va pleca din pole position în Marele Premiu al Belgiei la capătul unei sesiuni de calificări în care Michael Schumacher şi Lewis Hamilton au fost implicaţi în incidente majore.
Vineri, 26 August 2011 | Formula 1

Belgia, antrenamente 2: Webber, cel mai bun timp

Mark Webber a stabilit timpul de referinţă în a doua sesiune de antrenamente de la Spa-Francorchamps, în care ploaia a încurcat semnificativ planurile echipelor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 26 August 2011 | Formula 1

Belgia, antrenamente 1: Schumacher, cel mai rapid la Spa!

Michael Schumacher a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Spa-Francorchamps la 20 de ani după ce a debutat în Formula 1.
Vineri, 26 August 2011 | Formula 1

Button: "McLaren este favorită la Spa"

Jenson Button consideră că McLaren este favorită la victorie în Belgia şi îşi bazează afirmaţiile pe rezultatele recente ale echipei.
Joi, 25 August 2011 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Belgiei

Sezonul 2011 al Formulei 1 se reia cu Marele Premiu al Belgiei pe circuitul de la Spa-Francorchamps, acolo unde Red Bull nu a reuşit niciodată să impresioneze.
Marti, 23 August 2011 | Formula 1

OFICIAL: Sistemul DRS, interzis în virajul Eau Rouge de la Spa

FIA a informat echipele că sistemul Drag Reduction System (DRS) nu va putea fi utilizat în celebrul viraj Eau Rouge pe circuitul de la Spa-Francorchamps.
Luni, 22 August 2011 | Formula 1

Schumacher vrea să aniverseze cu succes 20 de ani în F1

Michael Schumacher speră să obţină un rezultat convingător în Marele Premiu al Belgiei, în care va aniversa 20 de ani de carieră în Formula 1.
Luni, 22 August 2011 | Formula 1

Pirelli anticipează diferenţe majore între pneuri la Spa

Pirelli preconizează că diferenţa dintre pneurile soft şi medium pe care le va oferi la Spa-Francorchamps va fi de peste o secundă.
Marti, 26 Iulie 2011 | Formula 1

Coproprietarul Renault, interesat să cumpere circuitul Spa-Francorchamps

Genii Capital, compania care deţine în coproprietate echipa Renault, este interesată să cumpere circuitul de la Spa-Francorchamps, potriivt unor informaţii din presa belgiană.
Luni, 18 Iulie 2011 | Formula 1

Franţa pregăteşte anunţul oficial pentru revenirea în F1

Franţa lucrează la scrisoarea de intenţie prin care va anunţa că intenţionează să revină în Formula 1 în sezonul 2013 şi să găzduiască cursa în alternanţă cu Belgia.

Tag-uri similare

Nurburgring, Silverstone, Canada, Spa-Francorchamps, Montreal, licenta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru