Spot

Marti, 05 Februarie 2013 | Feature

Toate reclamele auto de la Superbowl 2013

Superbowl-ul este cel mai important eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii. Finala Campionatului de Fotbal American aduce în faţa televizoarelor milioane de telespectatori şi este un prilej excelent pentru difuzarea unor reclame auto speciale.
Sambata, 18 Septembrie 2010 | Video

VIDEO: Reclamă amuzantă pentru noul Mercedes CLS

O gaşcă de copii e impresionată de noul Mercedes CLS şi pun la cale o idee năstruşnică pentru a putea admira creaţia germană.
Duminica, 25 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Spotul publicitar pentru Abarth Punto Evo

Abarth, divizia de performanţă a constructorului italian Fiat, a lasat primul spot publicitar pentru Abarth Punto Evo. Modelul a făcut cunoştinţă cu publicul în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Duminica, 13 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Primul spot publicitar cu noul Jeep Grand Cherokee

În primul spot publicitar cu noul Grand Cherokee, Jeep apelează la valorile americane tradiționale pentru a demonstra că produsul lor este 100% autohton.
Duminica, 06 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Reclamă la Aston Martin V12 Vantage în SUA

Constructorul britanic Aston Martin a lansat în SUA un nou spot de promovare al modelului V12 Vantage. Filmuleţul a fost publicat odată cu lansarea supercar-ului pe piaţa auto de peste Ocean.
Duminica, 06 Decembrie 2009 | General

CEO Chrysler: “Acest film a fost creat in cinstea celor care lupta pentru pace”

Oliver Francois, directorul executiv al Chrysler a declarat ca noul spot publicitar al lui 300 a fost creat in cinstea celor care lupta pentru pace.
Sambata, 19 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: GM ataca Toyota in primele sale spoturi dupa faliment

Un nou razboi la nivel de marketing a inceput. GM a lansat patru spoturi publicitare in timpul carora compara produsele lor cu cele Toyota. “Fie ca cea mai buna masina sa castige. “
Vineri, 18 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Reclama de geniu pentru Lamborghini Reventon Roadster

Un model exclusivist cum este noul Lamborghini Reventon Roadster avea nevoie de o reclama pe masura. Supercarul italian a primit insa ce merita, un spot genial si bine realizat.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Primul clip publicitar al noului Audi R8 Spyder

Desi a vazut lumina zilei abia marti, in cadrul Salonului de la Frankfurt, noul Audi R8 Spyder a inceput deja sa se promoveze printr-un spot antrenant.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: O noua reclama "nebuna" marca Mini

Mini pregateste terenul pentru cele doua concepte Coupe si Speedster, ce urmeaza a fi dezvaluite la Frankfurt, cu o reclama noua, in spiritul marcii.
Marti, 01 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Spot inteligent pentru cel mai economic Audi A4

Audi vorbeste despre tehnologiile inteligent combinate in cel mai nou spot al sau, dedicat sedanului A4 2.0 TDIe, un etalon in materie de emisii si consum.
Duminica, 30 August 2009 | Video

VIDEO: Prima reclama pentru nordicul Saab 9-3X

Cei de la Saab au demarat campania publicitara "Changing Perspective". Spotul publicitar aparut are in prim-plan modelul Saab 9-3X. In timpul acestuia, constructorul suedez atrage atentia asupra protectiei mediului, prezinta modul de proiectare al masinilor dar totodata, nu uita sa reaminteasca originea automobilelor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 12 August 2009 | Video

VIDEO: Prima reclama pentru noul BMW X1

BMW a gandit un spot dinamic si plin de viata pentru noul sau crossover X1. Modelul bavarezilor este prezentat in diverse ipostaze pentru a ilustra adaptabilitatea sa la conditii variate.
Marti, 11 August 2009 | Video

VIDEO: Reclama cu iz istoric pentru Mercedes S-Klasse

Mercedes a gandit o noua reclama inteligenta pentru varful sau de gama, limuzina S-Klasse. Reclama trece in revista toate inventiile importante ale ultimului secol si include printre ele si modelul din Stuttgart.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Video

VIDEO: O noua reclama "sensibila" de la Porsche

Divizia americana a celor de la Porsche a gandit o reclama pentru noul sistem de asistenta la demaraj, regasit pe versiunile mai noi ale modelelor din Stuttgart.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Reclama cu conotatii sexuale pentru Mini

Divizia americana a celor de la Mini a gandit un spot cu conotatii sexuale pentru gama de modele disponibila peste Ocean.
Joi, 09 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Gandeste pozitiv, uita de criza cu reclama VW Passat

Volkswagen a gandit o noua reclama pentru Passat. Mesajul spotului publicitar se potriveste cu vremurile de criza pe care industria auto le traverseaza.
Miercuri, 01 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Reclama noua pentru BMW Seria 1

BMW se promoveaza in Italia cu un spot in care viata adolescentului este privita in detaliu. Mesajul spotului este: "Distractia a avut intotdeauna tractiune posterioara".
Marti, 30 Iunie 2009 | General

Spotul BMW "Expression of Joy" a fost interzis in Australia

CNA-ul australian a oprit de la difuzare coloratul spot BMW pe motiv ca acesta indeamna la un comportament reprobabil pe sosea.
Marti, 23 Iunie 2009 | Video

4xVIDEO: Mercedes E-Klasse se promoveaza inteligent

Mercedes pune mare pret pe noua generatie E-Klasse, atat in varianta sedan cat si coupe, dovada fiind cele patru spoturi publicitare de mai jos.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Citroen, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru