CEO Chrysler: “Acest film a fost creat in cinstea celor care lupta pentru pace”

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 06.12.2009
Oliver Francois, directorul executiv al Chrysler a declarat ca noul spot publicitar al lui 300 a fost creat in cinstea celor care lupta pentru pace.

Un articol aparut in Advertising Age il critica pe Oliver Francois, directorul executiv al Chrysler si Lancia pentru decizia acestuia de a angaja o firma italiana pentru realizarea unui spot publicitar cu Chrysler 300. Autorul acestui articol a declarat ca Oliver Francois a luat aceasta decizie deoarece cateva sute de persoane din cadrul BBDO Detroit, firma de advertising cu care Chrysler lucrase pana acum, vor fi concediate la sfarsitul lunii ianuarie, atunci cand contractul dintre cele doua companii ar fi expirat.

Asa cum era de asteptat, aceasta reclama a fost criticata, spundu-se ca este asemanatoare cu apelul comercial creat de Lancia si lansat in 2008, prin care se cerea eliberarea lui Aung San Suu Kyi, liderul pro-democratic din Birmania si laureat al Premiului Nobel pentru pace in 1991.

“Am realizat acest filmulet in cinstea tuturor celor care isi pun viata in pericol pentru a face lumea mai buna. Pentru Chrylser aceasta reprezenta sansa se se alature luptei pentru pace si pentru demolarea zidurilor care ne despart.

Noi credem ca facem un lucru bun”, a declarat Oliver Fancois.

Julie Roehm, un fost angajat in departamentul de marketing al Chrysler a comentat replicile lui Oliver Francois spund ca: “Americanii se concentreaza acum pe obtinerea locurilor de munca si pe relansarea economiei”.

 

via | allworldcars

Comentarii (1)

  • FAUREL
    Stiti maneaua-----Sunt sofer de Mercedes?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru