Toyota

Vineri, 30 Septembrie 2022 | Industrie

Toyota rămâne fidelă strategiei de electrificare. Vrea să ofere cea mai mare varietate de motoare

Potrivit șefului companiei, Akio Toyoda, constructorul japonez rămâne fidel strategiei de electrificare anunțată cu ceva timp în urmă. Totodată, niponii susțin că un portofoliu format doar din modele pur electrice nu este o idee bună.
Duminica, 25 Septembrie 2022 | Industrie

Toyota a decis închiderea fabricii sale din Rusia, cu posibilitatea de a o vinde ulterior

Începutul conflictului din Ucraina și sancțiunile aplicate de către Occident împotriva Rusiei au dus la mari probleme pe lanțul de aprovizionare pentru majoritatea producătorilor auto din țara condusă de Vladimir Putin. Toyota este doar ultimul nume dintr-o listă lungă de producători care anunță renunțarea la facilitățile de producție din Rusia.
Luni, 05 Septembrie 2022 | Industrie

Toyota schimbă macazul: Uzinele de motoare vor fi transformate în fabrici de baterii

Constructorul nipon de automobile anunță că unele uzine de motoare din Japonia vor fi transformate în fabrici de baterii. Totodată, Toyota va investi 5.6 miliarde de dolari în deschiderea unor noi linii de producție în 2024 și 2026.
Vineri, 02 Septembrie 2022 | Economic

Toyota: investiții de peste 5 miliarde de euro pentru producția de baterii în Japonia și SUA

Toyota a anunțat că va investi peste 5 miliarde de euro în uzinele sale din Japonia și SUA, pentru producția de acumulatori pentru mașinile electrice. Debutul producției de baterii va începe între 2024 și 2026.
Miercuri, 31 August 2022 | Modele noi

Noua Toyota Yaris Cross GR Sport debutează în Europa. Motor hibrid cu 116 CP

Noua Toyota Yaris Cross GR Sport debarcă în Europa la aproape o lună de la debutul pe piața din Japonia. Modelul nipon este disponibil cu o singură motorizare, hibrid, capabilă de 116 cai putere.
Luni, 29 August 2022 | Masini electrice si hibride

Oficial Toyota: Piața nu este, încă, pregătită pentru adoptarea în masă a mașinilor electrice

Piața nord americană nu este, încă, pregătită pentru adoptarea în masă a mașinilor electrice, este de părere vicepreședintele executiv pe vânzări al Toyota Motor North America, Jack Hollis.
Luni, 15 August 2022 | Masini electrice si hibride

BMW, tot mai aproape de un model pe hidrogen, cu ajutorul Toyota

Un oficial BMW a vorbit despre intențiile BMW de a dezvolta un model propulsat de hidrogen, produs într-un număr cât mai mare de unități, cu ajutorul Toyota.
Joi, 11 August 2022 | Modele noi

Toyota prezintă noul Yaris Ativ. În Europa ar fi un rival pentru Dacia Logan

Toyota a prezentat noul Yaris Ativ în Thailanda. Sedanul este construit în această țară, dar urmează să fie exportat în alte 35 de piețe emergente. Dacă s-ar vinde în Europa ar fi un rival pentru Dacia Logan.
Marti, 02 August 2022 | Intern

Prețuri Toyota GR Supra în România: start de la 63.000 de euro

Toyota GR Supra poate fi comandată acum și la noi în țară. Clienții de aici au la dispoziție două versiuni, iar prețurile pornesc de la 62.980 de euro cu TVA.
Joi, 21 Iulie 2022 | Modele noi

Toyota lansează ediția specială Supra Matte White Edition. Disponibilă doar în Japonia, prin tragere la sorți

Toyota a publicat imagini oficiale cu o nouă ediție specială pentru Supra. Aceasta se numește Matte White Edition și este disponibilă exclusiv în Japonia. Doar 50 de exemplare vor fi produse.
Miercuri, 20 Iulie 2022 | Modele noi

Toyota prezintă noul Yaris Cross GR Sport: suspensie revizuită și disponibil în Japonia

Toyota a publicat imagini oficiale cu noua versiune Yaris Cross GR Sport. Noul model a fost lansat pentru piața din Japonia și primește o suspensie revizuită, precum și o caroserie mai rigidă.
Vineri, 08 Iulie 2022 | Modele noi

Miza pe negru: Toyota prezintă Land Cruiser Matt Black Edition

Toyota a lansat o nouă ediție specială pentru SUV-ul de teren Land Cruiser, numită Matt Black Edition. Noua ediție este destinată exclusiv pieței europene, iar modelul prezintă accente negre mate la exterior și interior.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 05 Iulie 2022 | Modele noi

Noutăți pentru Toyota Highlander: motor nou, de 2.4 litri, și sistem multimedia actualizat

Toyota a pregătit o serie de noutăți pentru SUV-ul Highlander. Cea mai importantă noutate este motorul nou de 2.4 litri, care înlocuiește vechea unitate V6 de 3.5 litri, disponibilă doar în Europa de Est. Alte noutăți includ un sistem multimedia nou și culori noi pentru exterior și interior.
Luni, 27 Iunie 2022 | Siguranta

Toyota bZ4X, rechemat în service din cauza unei probleme care poate duce la desprinderea roților în mers

Toyota a inițiat o campanie de rechemare pentru modelul electric bZ4X după ce a apărut o problemă care poate duce la desprinderea roților în mers. Problema este cauzată de un șurub la rulmenți, care se poate slăbi la frânări bruște. În total sunt afectate 2700 de exemplare.
Miercuri, 22 Iunie 2022 | Modele noi

Noutăți pentru Toyota RAV4: sistem multimedia nou, cu ecran de 10.5 inch și afișaj digital nou

Toyota a pregătit o serie de noutăți pentru RAV4. Cea mai importantă noutate este sistemul multimedia nou, cu un ecran de 10.5 inch, plus un afișaj digital nou pentru instrumentarul de bord. Noul RAV4 vine și cu o culoare nouă, precum și funcții de la distanță noi și sisteme de siguranță îmbunătățite.
Vineri, 03 Iunie 2022 | Modele noi

Toyota GR86 debutează în Europa cu motor de 2.4 litri și 234 de cai putere

Constructorul nipon de automobile lansează modelul sport GR86 și în Europa. Acesta va fi disponibil pentru o perioadă de doi ani, iar, pe unele piețe, clienții pot depune o cerere de pre-comandă.
Joi, 02 Iunie 2022 | Modele noi

Facelift pentru Toyota Corolla în Europa: motorizări hibride mai puternice

Versiunea europeană a lui Toyota Corolla a primit o serie de îmbunătățiri în Europa. Aceasta va fi disponibilă începând cu primul trimestru al anului viitor.
Joi, 02 Iunie 2022 | Modele noi

Noua ediție specială Toyota GR Corolla Morizo Edition. Mai mult cuplu și producție limitată la 200 de exemplare

Toyota a prezentat o nouă ediție specială a noului hot hatch GR Corolla, numită Morizo Edition. Numele ediției este, de fapt, porecla lui Akio Toyoda, președintele mărcii nipone, iar modelul primește câteva modificări la motor și renunță la câteva echipamente esențiale. Modelul va fi produs în 200 de exemplare.
Marti, 31 Mai 2022 | Economic

Toyota depășește Volkswagen cu peste un milion de mașini vândute, în primele 4 luni

Potrivit statisticilor realizate de Bloomberg, Toyota a fost cea mai bine vândută marcă din lume după primele 4 luni ale lui 2022. Constructorul japonez reușește să se impună în fața lui Volkswagen la o diferență de peste 1 milion de vehicule.
Luni, 30 Mai 2022 | Industrie

Toyota și Stellantis vor construi un vehicul comercial nou. Va primi și versiune electrică

Toyota și Stellantis au încheiat un parteneriat nou prin care cei doi constructori vor construi un vehicul comercial nou. Noul model, deocamdată nebotezat, va fi lansat la jumătatea lui 2024 și va primi și o versiune electrică.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru