Tranzactie

Vineri, 18 Septembrie 2020 | Industrie

Zvonuri: grupul VW vrea să vândă brandul Bugatti către croații de la Rimac

Grupul Volkswagen vrea să vândă brandul Bugatti către croații de la Rimac, potrivit unor surse apropiate de situație. Tranzacția ar fi fost aprobată deja de șefii VW și ar avea nevoie și de acordul Consiliului de Administrație al grupului german.
Marti, 23 Iulie 2019 | Industrie

Chinezii de la BAIC au cumpărat 5% din Daimler: grupul german spune că investiția este “binevenită”

Grupul chinez BAIC a cumpărat 5% din acțiunile Daimler, nemții spunând că investiția este “binevenită”. Tranzacția vine după ce, anul trecut, miliardarul Li Shufu (președintele Geely) a cumpărat 9.69% din Daimler pentru aproximativ 9 miliarde de dolari.
Vineri, 03 Mai 2019 | Industrie

Fiat Chrysler a finalizat vânzarea Magneti Marelli către Calsonic Kansei: tranzacție de 5.8 miliarde de euro

Grupul Fiat Chrysler a finalizat tranzacția prin care divizia Magneti Marelli a fost vândută către japonezii de la Calsonic Kansei, în schimbul a 5.8 miliarde de euro. Suma este ușor mai mică față de prețul anunțat inițial (6.2 miliarde), din cauza unor schimbări ale rezultatelor financiare.
Joi, 17 Ianuarie 2019 | Industrie

Chinezii cumpără compania suedeză ce deține fostul Saab: grupul Evergrande va prelua 51% din acțiunile NEVS

Grupul chinez Evergrande a plătit aproape un miliard de dolari pentru 51% din acțiunile National Electric Vehicle Sweden (NEVS), compania suedeză ce cumpărase “rămășițele” mărcii Saab, după încetarea producției în 2012. Chinezii vor să transforme fostul Saab într-un brand care să ofere doar mașini electrice.
Joi, 29 Septembrie 2011 | Industrie

Spyker Cars are un nou proprietar

Constructorul olandez Spyker a fost vândut unei companii din Statele Unite ale Americii. Cei de la Swedish Automobile au păstrat 50% din acţiunile Spyker Cars B.V.
Miercuri, 04 Mai 2011 | Formula 1

Murdoch confirmă interesul pentru achiziţionarea F1

Rupert Murdoch a confirmat iniţierea unei alianţe cu un fond de investiţii implicat la Fiat pentru achiziţionarea F1. Reacţia proprietarului CVC: F1 nu este de vânzare!
Marti, 04 Ianuarie 2011 | Formula 1

Toro Rosso ar putea fi vândută unui investitor arab

Presa internaţională susţine că Red Bull vrea să vândă Scuderia Toro Rosso unui investitor arab pentru 30 de milioane de dolari, însă Franz Tost a negat speculaţiile.
Miercuri, 07 Iulie 2010 | Industrie

Vânzarea Volvo a fost aprobată de Comisia Europeană

Comisia Europeană a aprobat vânzarea Volvo către Geely. Tranzacţia va fi finalizată în cel de-al treilea sfert al acestui an.
Marti, 08 Iunie 2010 | Industrie

Fostul şef al mărcii Saab ar putea trece la "cârma" Volvo

Din moment ce fostul şef al mărcii Volvo ar putea să conducă divizia europeană a Ford Motor Company, o publicaţie suedeză anunţă că şeful Saab ar putea trece la cârma companiei din Goteborg.
Luni, 01 Februarie 2010 | Industrie

Geely vrea sa protejeze imaginea premium a celor de la Volvo

Contrar aparentelor, cei de la Geely doresc sa protejeze mostenirea si imaginea Volvo. Tocmai de aceea, chinezii vor conduce compania suedeza ca o entitate separata.
Miercuri, 27 Ianuarie 2010 | Industrie

Ford vinde Volvo pentru 1.8 miliarde de dolari

Potrivit unor voci, Ford vinde marca Volvo chinezilor de la Geely in data de 8 februarie, pentru suma de 1.8 milioane de dolari.
Marti, 19 Ianuarie 2010 | Industrie

Spyker ar putea fi singurul investitor luat in considerare pentru Saab

Singurul investitor pe care americanii de la GM il mai evalueaza pentru achizitia marcii Saab ramane Spyker Cars, care a propus o oferta de 400 milioane de dolari.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 08 Decembrie 2009 | Industrie

Volkswagen a finalizat achizitia a 49.9% din actiunile Porsche

Prima parte a fuziunii pregatite dintre Volkswagen si Porsche a luat sfarsit. Producatorul din Wolfsburg a finalizat achizitia a 49.9% din actiunile marcii Porsche.
Luni, 16 Noiembrie 2009 | F1 TOP

OFICIAL: Mercedes a cumparat Brawn GP!

Mercedes a confirmat oficial ca a cumparat pachetul majoritar de actiuni la Brawn GP si ca va redenumi echipa in Mercedes GP, urmand sa furnizeze motoare pentru McLaren pana in 2015.
Marti, 11 August 2009 | Industrie

Koenigsegg ar putea avea probleme in preluarea Saab

Koenigsegg isi vede amenintate planurile de preluare a Saab, dupa ce informatii neoficiale anunta ca unul dintre principalii investitori ar urma sa se retraga.
Joi, 02 Iulie 2009 | Industrie

Chinezii de la BAIC au licitat oficial pentru marca Volvo

Volvo ar putea ajunge pe maini chineze pana la urma, dupa ce BAIC a anuntat ca le-au facut americanilor de la Ford o oferta pentru marca suedeza.
Miercuri, 01 Iulie 2009 | Industrie

Porsche a fost refuzat inca o data de statul german

Statul german a refuzat si cea de-a doua cerere de imprumut facuta de Porsche. Germanii de la Porsche mai au o sansa de salvare, care ar putea veni sub forma unei investii din Qatar.
Miercuri, 03 Iunie 2009 | Industrie

OFICIAL: Hummer va fi cumparat de Sichuan Tengzhong

Asa cum probabil multi au anticipat, o companie chineza este misteriosul cumparator interesat de Hummer. Firma asiatica nu este una foarte populara si nici nu activeaza pe piata automobilelor.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Ford, Porsche, Opel, Hyundai, Volvo, VW, GM, General Motors
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru