Ypsilon

Joi, 15 Februarie | Modele noi

Noua Lancia Ypsilon, lansată oficial: preț de 40.000 de euro în Italia

Noua generație Lancia Ypsilon a fost lansată oficial. Cu acest model, celebra marcă italiană revine pe piața din Europa după 10 ani. Noul model este disponibil în versiune electrică, precum și în ediția specială Cassina, care costă 40.000 de euro.
Marti, 28 Noiembrie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu noua Lancia Ypsilon electrică. Debut în februarie 2024

Lancia a publicat oficial primele imagini cu viitoarea generație Ypsilon, modelul care anunță revenirea mărcii italiene pe piața europeană. Noul model va fi electric și va primi și o ediție specială produsă în serie limitată.
Miercuri, 01 Martie 2023 | Concepte

Lancia va prezenta un concept nou în aprilie. Primul model de serie nou, lansare în 2024

Lancia a anunțat oficial că va prezenta un nou concept în cea de-a doua lună din primăvară. Noul concept anunță cum va arăta noul limbaj de design al mărcii, înainte ca acesta să debuteze la noul model de serie, ce va fi lansat în 2024.
Joi, 19 Ianuarie 2023 | Modele noi

Lancia anunță îmbunătățiri pentru Ypsilon, inclusiv un motor mai eficient

Constructorul italian de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru Ypsilion, singurul său model din prezent (comercializat exclusiv în Italia). Lista includă și un propulsor mai eficient.
Luni, 23 Mai 2022 | Industrie

Lancia oferă noi informaţii despre viitoarele Ypsilon, Delta şi Aurelia

Constructorul italian de automobile a oferit o serie de informaţii noi despre viitoarele modele Ypsilon, Delta şi Aurelia. Toate vor avea un design italian, iar ultimele două vor fi disponibile numai alături de sisteme de propulsie electrice.
Marti, 09 Noiembrie 2021 | Industrie

Planuri de viitor Lancia: trei modele noi începând din 2024, inclusiv o nouă generație Ypsilon

Constructorul italian de automobile va lansa trei modele noi începând din 2024. Tot atunci, Lancia va reîncepe vânzările în Europa, în special în Austria, Belgia, Franța, Germania și Spania.
Sambata, 19 Octombrie 2019 | Industrie

Lancia supraviețuiește cu un singur model în gamă: în primele 9 luni, a vândut mai mult în Italia decât Alfa Romeo în toată Europa

Lancia, brandul “abandonat” de grupul Fiat-Chrysler, a reușit să vândă peste 45.000 de mașini în primele 9 luni, doar pe piața din Italia, depășind vânzările totale Alfa Romeo în Europa. Cu un singur model în gamă, Ypsilon, Lancia a dispărut însă din planurile de viitor ale grupului italian.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: noile Renault Megane şi Opel Astra primesc cinci stele, la fel ca alte 9 maşini lansate recent. Doar două stele pentru Lancia Ypsilon

Renault Megane, Renault Talisman, Opel Astra, BMW X1, Kia Optima şi Kia Sportage sunt doar câteva dintre maşinile testate de EuroNCAP în această toamnă la capitolul siguranţă. Majoritatea au luat 5 stele.
Joi, 10 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Greu de ucis: Lancia Ypsilon primeşte în această toamnă un nou facelift

Marca Lancia abia mai respiră în Europa, însă modelul Ypsilon, cel mai vândut din gamă, primeşte un update tehnologic care-l trece la motoare Euro 6 şi îi aduce o faţă modificată subtil.
Marti, 14 Ianuarie 2014 | Industrie

Serghio Marchionne: "Lancia va rămâne doar cu Ypsilon şi se va vinde numai în Italia"

Sergio Marchionne a anunţat că marca Lancia va fi oferită exclusiv pe piaţa din Italia şi va avea un sigur model - Ypsilon. Data de la care va fi aplicată schimbarea nu a fost precizată.
Miercuri, 23 Noiembrie 2011 | Intern

Noul Lancia Ypsilon pleacă de la 12.160 euro cu TVA inclus

Cea mai ieftină versiune a lui Lancia Ypsilon are un preţ de pornire de 12.160 euro pe piaţa din România. În cazul în care vă atrage revoluţionarul motor TwinAir de 0.9 litri, trebuie să achitaţi cel puţin 14.860 euro cu TVA inclus.
Marti, 24 Mai 2011 | Modele noi

OFICIAL: Noul Lancia Ypsilon, informaţii complete şi galerie foto

Lancia a dezvăluit galeria foto completă a noului Ypsilon, alături de specificaţiile tehnice ale modelului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 Ianuarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Un nou set de imagini cu prototipul lui Lancia Ypsilon

Lancia Ypsilon a ajuns din nou în faţa obiectivelor fotografilor de la Carpix. De data aceasta, modelul are un strat subţire de camuflaj, care îi trădează formele.
Sambata, 18 Decembrie 2010 | Modele noi

Primul teaser oficial cu viitorul Lancia Ypsilon

Oficialii Lancia au pregătit cel mai frumos cadou de sărbători pentru fanii brandului italian. Aceştia au dat publicităţii primul teaser oficial cu viitoarea generaţie a lui Ypsilon.
Marti, 25 Mai 2010 | Concepte

Lancia a prezentat două concepte misterioase pe site-ul său

Designerii Lancia au prezentat schiţele a două concepte noi pe site-ul oficial al mărcii italiene. Din păcate pentru fanii mărcii, vehiculele din imagini au şanse mari să rămână doar concepte.
Sambata, 27 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Lancia lanseaza Ypsilon Elle Edition la Geneva

Producatorul auto italian Lancia va lansa la Salonul auto de la Geneva editia limitata a modelului Ypsilon, denumita Elle Edition, botezata dupa celebra publicatie pentru femei.
Luni, 07 Decembrie 2009 | Modele noi

Unele modele Dodge vor fi vandute sub sigla Fiat in Europa

Modelele mass-market de la Dodge vor fi vandute in Europa sub sigla Fiat. Muscle-car-urile Challenger si Charger vor face exceptie de la aceasta regule, acestea urmand sa poarte in continuare sigla Dodge.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | Modele noi

Lancia vine la Frankfurt cu Ypsilon Elle

Lancia va prezenta o editie speciala a modelului Ypsilon la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul a fost creat in colaborare cu celebra publicatie Elle.
Joi, 18 Iunie 2009 | Industrie

Marchionne: Fiat va inchide o fabrica din Italia pana in 2011

Fabrica siciliana a lui Lancia Ypsilon va fi inchisa pana la inceputul anului 2011. Spre deosebire de celelalte fabrici din grupul Fiat, aceasta unitate nu va mai produce masini.
Miercuri, 29 Aprilie 2009 | Industrie

Fiat primeste un imprumut pentru dezvoltarea noului Lancia Ypsilon

Guvernul italian a primit incuviintarea UE pentru a le acorda celor de la Fiat un imprumut care va fi investit in productia viitorului Lancia Ypsilon.

Tag-uri similare

Opel, Fiat, Alfa Romeo, productie, Salon Auto, Chrysler, Salonul Auto, Dodge, Lancia, 500
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru