Stiri Modele noi

Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Modele noi

Prima imagine cu Honda Civic Type-R facelift: Hot Hatch-ul primește modificări minore de design

Honda a dezvăluit prima imagine cu facelift-ul planificat pentru Civic Type-R. Hot Hatch-ul va primi o serie de modificări minore la designul exterior, asemănătoare cu cele introduse pe versiunea standard a lui Civic.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Hyundai i30 facelift, surprins în timpul testelor: modelul de clasă compactă ar putea fi lansat la Geneva

Hyundai pregătește o serie de îmbunătățiri pentru i30. Modelul de clasă compactă va primi modificări estetice minore, în timp ce varianta de performanță va fi echipată cu o transmisie automată.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Modele noi | 12 comentarii

Dacia Duster a primit o versiune cu GPL cu motor de 100 de cai putere: același preț ca versiunea pe benzină și costuri cu 30% mai mici pentru carburanți

Dacia Duster este disponibil acum și într-o versiune cu GPL cu motor de 100 de cai putere care oferă costuri cu 30% mai mici comparativ cu varianta pe benzină. Noul motor cu GPL va fi introdus treptat și pe Sandero și Logan.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Modele noi

Nissan a lansat o ediție specială pentru Qashqai, X-Trail și Micra: N-Tec aduce noutăți de design și mai multă tehnologie

Nissan Qashqai, X-Trail și Micra au primit o ediție specială N-Tec cu îmbunătățiri de design, tehnologii precum ProPilot și compatibilitate cu Android Auto și Apple Car Play.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Modele noi | 19 comentarii

Renault prezintă noua gamă de hibrizi: Clio E-Tech de 140 CP și Captur E-Tech Plug-in de 160 CP

Renault Clio a primit o versiune hibridă de 140 de cai putere, în timp ce Renault Captur este disponibil și într-o variantă plug-in hybrid de 160 de cai putere cu autonomie electrică de până la 65 de kilometri în regim urban.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Modele noi

Toyota pregătește un nou SUV: modelul va avea la bază platforma lui Yaris și va fi prezentat în a doua parte a anului curent

Toyota va lansa un SUV de segment B în a doua jumătatea a anului curent. Modelul va avea la bază platforma lui Yaris, iar sistemele de propulsie vor fi împrumutate tot de pe hatchback-ul de clasă mică.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Modele noi | 10 comentarii

Tesla anunță planuri ambițioase pentru uzina din China: "Vrem să dezvoltăm un model nou pe care să-l vindem la nivel global"

Elon Musk a anunțat că Tesla intenționează să dezvolte în China un model complet nou pe care să-l comercializeze ulterior la nivel global.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Modele noi

Mini Convertible Sidewalk: versiunea propune accesorii noi de caroserie și elemente speciale de interior

Mini a publicat primele imagini și detalii referitoare la ediția specială Mini Convertible Sidewalk. Producătorul britanic propune elemente noi de caroserie și accesorii speciale pentru interior. Debutul comercial va avea loc în luna martie.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Aston Martin pregătește supercarul V12 Speedster: motor V12 de 700 CP și producție de doar 88 de exemplare

Aston Martin a anunțat că va lansa un nou supercar în 2020. Noul V12 Speedster va beneficia de un motor V12 de 5.2 litri cu 700 de cai putere și un cuplu de 700 Nm. Producția va fi limitată la doar 88 de exemplare, care vor ajunge la clienți începând din 2021.
Marti, 07 Ianuarie 2020 | Modele noi | 5 comentarii

Volkswagen lansează Arteon R-Line Edition: modelul propune elemente speciale de caroserie și echipamente suplimentare pentru interior

Volkswagen introduce Arteon R-Line Edition. Modelul va fi produs în doar 250 de unități și propune o serie de elemente speciale de caroserie și echipamente suplimentare la interior. Livrările vor demara în luna februarie.
Marti, 07 Ianuarie 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Primul teaser cu un viitor hypercar Bugatti: modelul va fi prezentat în cursul acestui an

Bugatti a publicat pe contul de Instagram o imagine teaser cu un nou hypercar. Modelul pregătit de constructorul din Molsheim va fi prezentat în 2020.
Luni, 06 Ianuarie 2020 | Modele noi

Porsche 911 Belgian Legend: ediția specială a fost gândită pentru aniversarea celor 75 de ani ai pilotului Jacky Ickx

Porsche a publicat primele imagini și detalii referitoare la ediția specială 911 Belgian Legend. Versiunea a fost dezvoltată pentru a sărbători cei 75 de ani ai pilotului belgian Jacky Ickx. Porsche 911 Belgian Legend va fi produs în 75 de unități și va fi disponibil doar pe piața din Belgia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 06 Ianuarie 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Viitoarea generație Skoda Octavia RS va avea și versiune plug-in hybrid: prezentarea ar urma să aibă loc în primăvara acestui an

Skoda va oferi o versiune RS și pentru noua generație Octavia. Modelul va fi disponibil cu motorizări diesel și benzină, dar și în versiune plug-in hybrid. Conform surselor, noua generație Octavia RS va fi prezentată în primăvara anului curent.
Duminica, 05 Ianuarie 2020 | Modele noi | 5 comentarii

Lamborghini lansează Huracan Evo cu tracțiune spate: primele livrări vor începe în primăvara lui 2020

Lamborghini a anunțat o versiune cu tracțiune spate pentru Huracan Evo, model ce dezvoltă 610 cai putere și un cuplu de 560 Nm. Primele exemplare ale noului Huracan Evo RWD vor ajunge în posesia clienților în primăvara lui 2020, prețul fiind estimat la 160.000 de euro.
Marti, 31 Decembrie 2019 | Modele noi

Mitsubishi în 2020: noua generație Outlander, un crossover mai mic și eliminarea motorizărilor diesel

Tehnologia diesel va dispărea în 2020 din portofoliul de autoturisme oferite de Mitsubishi în Europa. Noul an va mai aduce însă două premieră cu miză pentru marca japoneză: noul Outlander și un alt crossover.
Sambata, 28 Decembrie 2019 | Modele noi | 3 comentarii

Volkswagen a înregistrat nume noi pentru gama de SUV-uri: T-Sport, T-Coupe și T-Go

Volkswagen a înregistrat numele T-Sport, T-Coupe și T-Go, care cel mai probabil vor fi utilizate pentru trei dintre SUV-urile pe care constructorul german le va lansa în următorii ani.
Vineri, 27 Decembrie 2019 | Modele noi | 4 comentarii

Ford vrea să extindă gama de modele electrice Mustang: următorul pe listă este un SUV mai mic decât Mach-E pe platforma Volkswagen

Ford analizează posibilitatea de a lansa un SUV electric mai mic decât Mustang Mach-E care să utilizeze platforma MEB a Grupului Volkswagen.
Joi, 26 Decembrie 2019 | Modele noi

Primul teaser pentru Cupra Leon Competicion: modelul de competiții va fi bazat pe noua generație Leon, care va fi prezentată în 28 ianuarie

Cupra, brandul de performanță al Seat, a publicat un teaser cu Leon Competicion, modelul de competiții care va fi bazat pe noua generație Leon, care urmează să fie prezentată în 28 ianuarie.
Joi, 26 Decembrie 2019 | Modele noi

Detalii despre Peugeot 508 Sport Engineered: versiunea de performanță va avea 360 CP, tracțiune integrală și va fi prezentată în martie

Peugeot a anunțat că versiunea de serie a conceptului 508 Sport Engineered va avea sistem de propulsie plug-in hybrid, 360 de cai putere și tracțiune integrală, iar prezentarea oficială va avea loc în luna martie.
Miercuri, 25 Decembrie 2019 | Modele noi

Peugeot confirmă că noua generație 308 va avea versiune plug-in hybrid: francezii nu exclud nici lansarea unei variante electrice

Peugeot a confirmat că noua generație a hatchback-ului compact 308 va avea și o versiune plug-in hybrid. În plus, francezii analizează posibilitatea de a dezvolta și o variantă electrică.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru