Stiri Modele noi

Marti, 12 Mai 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Noi detalii despre viitoarea generație Peugeot 308: elemente de design preluate de 508 și 208 și interior îmbunătățit

Noua generație Peugeot 308 va avea elemente de design exterior preluate de la 508 și 208, iar interiorul va beneficia de numeroase îmbunătățiri, potrivit unor informații neoficiale.
Luni, 11 Mai 2020 | Modele noi | 1 comentariu

SsangYong Tivoli primește o motorizare nouă: 1.2 litri benzină cu trei cilindri și 128 de cai putere

SUV-ul SsangYong Tivoli va fi disponibil cu o motorizare turbo pe benzină de 1.2 litri. Propulsorul pregătit de constructorul asiatic are trei cilindri și dezvoltă 128 CP și 230 Nm.
Luni, 11 Mai 2020 | Modele noi

Viitorul BMW Seria 4 Gran Coupe va avea versiune de performanță: lansarea lui M4 Gran Coupe este programată pentru 2022

BMW Seria 4 Gran Coupe este cea mai populară caroserie din gama Seria 4, motiv pentru care producătorul german ar urma să introducă și o versiune de performanță M4 Gran Coupe. Lansarea acesteia este programată pentru 2022.
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi

Video. Hyundai Kona N, surprins în timpul testelor de pe Nurburgring: SUV-ul de performanță va fi lansat în acest an

Unul dintre prototipurile viitorului Hyundai Kona N a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. SUV-ul de performanță va fi lansat în scurt timp și, conform surselor, va fi echipat cu motorul de 2.0 litri disponibil în acest moment pe Hot Hatch-ul i30 N.
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi

Ferrari va amâna cu până la nouă luni lansarea unor modele: "Am considerat că este mai prundent"

Ferrari va amâna lansarea unor modele noi cu până la nouă luni din cauza pandemiei de coronavirus, întrucât a preferat să adopte o strategie prundentă în contextul scăderii vânzărilor.
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi

Noul Outlander ar urma să aibă motorizare Nissan: în schimb, Mitsubishi va oferi sistemul hibrid de propulsie partenerilor de alianță

Noua generație Outlander ar urma să primească o motorizare Nissan, în timp ce Mitsubishi ar putea să furnizeze sistemul hibrid de propulsie către partenerii de alianță, potrivit informațiilor apărute în presa internațională.
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi | 6 comentarii

Tesla amână lansarea noului Roadster cel puțin până în 2022: "Model Y, Cybertruck și Semi sunt mai importante"

Elon Musk a anunțat că Tesla va amâna lansarea noului Roadster cel puțin până în 2022, întrucât noile priorități ale constructorului sunt creșterea producției lui Model Y și lansarea pick-up-ului Cybertruck și a capului-tractor Semi.
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi | 4 comentarii

Citroen a început dezvoltarea unui înlocuitor pentru C5: "Mașina există și este splendidă"

Citroen a confirmat că dezvoltă un înlocuitor pentru sedanul de segment mediu C5, despre care oficialii mărcii franceze afirmă că este "splendid", fără să ofere alte detalii despre lansare.
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi | 3 comentarii

Utilitara electrică Nissan e-NV200 primește o versiune recarosată de Voltia: capacitate aproape dublă de încărcare și disponibilitate în România din 2021

Utilitara electrică Nissan e-NV200 a primit o versiune recarosată de Voltia, care oferă o capacitate de încărcare de 8 metri cubi, cu 90% mai mare decât varianta standard. Noua versiune va fi disponibilă și în România, cel mai probabil din 2021.
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi

Video. Porsche pregătește o versiune GTS pentru Cayenne Coupe: prototipul SUV-ului a fost surprins pe Nurburgring

Inginerii Porsche pregătesc o nouă versiune pentru actualul Caynne Coupe. Conform surselor, varianta va purta indiciativul GTS și ar putea beneficia de o versiune mai puternică a sistemului plug-in hyrbrid disponibil în prezent pe Cayenne Turbo S E-Hybrid.
Joi, 07 Mai 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Alfa Romeo Giulia și Stelvio Quadrifoglio: italienii propun modificări la interior și o paletă mai bogată de culori pentru caroserie

Alfa Romeo a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru versiunile de performanță Giulia și Stelvio Quadrifoglio. Italienii propun mici modificări la exterior, un pachet nou de sisteme de siguranță și câteva opționale noi pentru interior.
Joi, 07 Mai 2020 | Modele noi

Lamborghini a prezentat noua versiune Huracan Evo Spyder RWD: 610 CP și 0-100 km/h în 3.5 secunde pentru supercar-ul cu roți motrice spate

Lamborghini a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea cu roți motrice spate a lui Huracan Evo Spyder. Supercar-ul cu plafon retractabil dezvoltă 610 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.5 secunde.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 07 Mai 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Citroen va lansa un nou model în 30 iunie: francezii ar putea prezenta succesorul lui C4

Citroen a anunțat că va prezenta în 30 iunie un model complet nou care va avea și o versiune electrificată. Presa internațională speculează că francezii vor dezvălui succesorul lui C4.
Joi, 07 Mai 2020 | Modele noi | 17 comentarii

Primele imagini și informații despre Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric va avea până la 300 de cai putere și autonomie de până la 500 de kilometri

Skoda a publicat primele imagini și informații despre SUV-ul electric Enyaq iV, care va fi disponibil în cinci versiuni de motorizare cu până la 306 cai putere, în timp ce autonomia va fi de până la 500 de kilometri.
Miercuri, 06 Mai 2020 | Modele noi

Lotus lansează colecția Elise Classic Heritage: patru versiuni speciale îmbrăcate în uniforme celebre în motorsport

Lotus a pregătit patru versiuni speciale dezvoltate pornind de la modelul Elise. Fiecare variantă a fost vopsită în culori care au făcut istorie în motorsport, iar toate edițiile vor fi grupate sub colecția Elise Classic Heritage Edition.
Miercuri, 06 Mai 2020 | Modele noi

Primul teaser pentru Lamborghini Huracan Evo Spyder RWD: supercar-ul cu roți motrice spate va fi prezentat în 7 mai cu ajutorul realității augmentate

Lamborghini a publicat prima imagine teaser cu viitorul Huracan Evo Spyder RWD. Versiunea cu roți motrice spate a supercar-ului cu plafon retractabil va fi prezentată în cadrul unui eveniment online în 7 mai.
Miercuri, 06 Mai 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Land Rover pregătește o versiune de performanță pentru Defender: modelul producătorului britanic va miza pe un motor V8

Land Rover Defender va primi o versiune de performanță, iar unul dintre prototipurile de teste a fost spionat în timpul unei sesiuni care a avut loc pe drumurile publice. Noua variantă va fi lansată spre finalul anului viitor.
Miercuri, 06 Mai 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Volkswagen confirmă startul comenzilor pentru ID.3: hatchback-ul electric va fi disponibil din 17 iunie

Volkswagen a anunțat că persoanele care au efectuat pre-comenzi pentru hatchback-ul electric ID.3 vor putea finaliza comenzile începând din 17 iunie.
Miercuri, 06 Mai 2020 | Modele noi | 7 comentarii

Video. Primele cadre oficiale cu viitorul Hyundai i20 N: Hot Hatch-ul camuflat a fost testat în zona de nord a Europei

Hyundai a publicat două clipuri video cu prototipul viitorului i20 N. Testele au avut loc în Arjeplog, Suedia, iar pilotul Thierry Neuville este cel care oferă câteva informații referitoare la viitorul Hot Hatch. Prezentarea lui i20 N este programată pentru anul curent.
Marti, 05 Mai 2020 | Modele noi | 15 comentarii

Constructorul chinez BYD intră pe segmentul mașinilor de pasageri din Europa: SUV-ul electric Tang EV600 va fi disponibil în Norvegia

Producătorul chinez BYD a anunțat că va debuta pe segmentul mașinilor de pasageri din Europa prin intermediul SUV-ului electric Tang EV600 cu autonomie de 520 de kilometri, care va fi comercializat în Norvegia.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru