Stiri Modele noi

Joi, 26 Martie 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Informații despre succesorul lui Toyota GT86: modelul se va numi GR86 și va fi lansat în 2021

Înlocuitorul lui Toyota GT86 va fi numit GR86 (Gazoo Racing), iar modelul ar urma să fie lansat la jumătatea anului viitor. Conform surselor, sportivul nipon va avea o platformă nouă și o motorizare boxer cu 255 de cai putere.
Joi, 26 Martie 2020 | Modele noi

Un nou teaser video cu viitorul Lamborghini destinat circuitului: motor V12 aspirat natural cu 830 CP

Divizia Lamborghini Squadra Corse pregătește un nou supercar pentru circuit. Modelul va fi echipat cu un motor V12 capabil să ofere până la 830 de cai putere. Prezentarea oficială ar urma să aibă loc la jumătatea anului.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Informații despre viitorul Hyundai i20 N: Hot Hatch-ul ar putea utiliza propulsorul de 2.0 litri al lui i30 N

Viitorul Hyundai i20 N a fost spionat în timpul testelor de pe Nurburgring, lansarea Hot Hatch-ului de clasă mică urmând să aibă loc în acest an. Potrivit ultimelor informații, asiaticii pregătesc pentru i20 N același motor de 2.0 litri care dezvoltă 250 de cai putere în cazul lui i30 N.
Marti, 24 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Audi RS3: motor turbo cu cinci cilindri de 2.5 litri și cel puțin 400 CP

Actuala generație Audi A3 va avea și o versiune de performanță echipată cu motorul de 2.5 litri cu cinci cilindri. Conform unor surse apropiate companiei, nemții vor veni și cu o variantă RS3 Performance cu până la 450 de cai putere.
Marti, 24 Martie 2020 | Modele noi

Lamborghini nu modifică încă planurile pentru 2020: "Vom prezenta modele noi și vom începe livrările pentru noile versiuni Huracan"

Lamborghini a anunțat că livrările noilor versiuni Huracan și ale modelului Sian vor începe în acest an, când vor fi prezentate și câteva modele noi, în ciuda pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.
Sambata, 21 Martie 2020 | TV: Prezentari

VIDEO Prezentare în detaliu: noua generație Kia Sorento

Din cauza limitării călătoriilor, puțini jurnaliști au apucat să vadă îndeaproape noua generație Kia Sorento. Un jurnalist sud-coreean ne prezintă însă în detaliu modelul vârf de gamă al mărcii asiatice.
Vineri, 20 Martie 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Audi a înregistrat denumirea R8 Green Hell: nemții ar putea lansa o versiune de stradă inspirată de actualul model de circuit R8 LMS GT3

Audi a înregistrat denumirea R8 Green Hell, iar conform unor surse apropiate companiei, nemții plănuiesc o versiune de stradă care va prelua o mulțime de elemente de pe varianta de circuit R8 LMS GT3.
Joi, 19 Martie 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Seat pregătește un facelift pentru Ateca: modificări estetice minore și motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid

Seat Ateca facelift va fi lansat în scurt timp, iar conform surselor, SUV-ul producătorului spaniol va fi disponibil cu motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid. Din pachet nu vor lipsi modificările estetice inspirate de noile Tarraco și Leon.
Joi, 19 Martie 2020 | Modele noi

Tratament de lux: noul 911 Turbo S primește accesorii speciale din partea diviziei Porsche Exclusive Manufaktur

Jante în două nuanțe, o caroserie vopsită în Indian Red și elemente de interior roșii: acestea sunt câteva dintre opțiunile oferite de divizia Porsche Exclusive Manufaktur pentru noul Porsche 911 Turbo S.
Joi, 19 Martie 2020 | Modele noi | 2 comentarii

BMW a primit 8.000 de comenzi pentru primul Mini electric: Mini Cooper SE este disponibil și în România pentru 33.000 de euro

BMW a anunțat că a primit peste 8.000 de comenzi pentru primul Mini electric, care poate fi achiziționat inclusiv din România și are un preț de pornire de 33.000 de euro.
Joi, 19 Martie 2020 | Modele noi

Audi anunță până la 20 de modele noi în 2020: Audi Q2 facelift și noul Q5 Sportback, pe lista premierelor pregătite

Audi Q2 facelift și Q5 Sportback se află pe lista premierelor constructorului german din acest an. Conform oficialilor din Ingolstadt, în 2020 vor fi lansate patru versiuni plug-in hybrid și până la 20 de modele noi.
Miercuri, 18 Martie 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Primele teste pe drumurile publice pentru Aston Martin Valkyrie: livrările hypercar-ului hibrid cu 1.176 CP vor debuta în a doua jumătate a anului

Aston Martin a publicat o serie de imagini noi cu Valkyrie. Fotografiile au fost realizate în primul test efectuat de hypercar-ul hibrid pe drumurile publice. Primele livrări sunt programate pentru a doua parte a anului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Martie 2020 | Modele noi

BMW confirmă că noua generație Seria 7 va avea versiune electrică: variantele diesel, pe benzină și plug-in hybrid vor fi în continuare disponibile

BMW a confirmat că noua generație Seria 7 va fi disponibilă în premieră și în versiune electrică, pe lângă variantele diesel, cu motor pe benzină și plug-in hybrid.
Miercuri, 18 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Jaguar F-Pace facelift: motorizări mild-hybrid, interior mult îmbunătățit și versiune de performanță SVR

Viitorul Jaguar F-Pace facelift ar urma să fie prezentat în următoarele luni. Britanicii pregătesc modificări de ordin estetic, dar mai ales îmbunătățiri la nivelul interiorului. Gama de motorizări va include și unități mild-hybrid.
Miercuri, 18 Martie 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Ford testează SUV-ul electric Mustang Mach-E pe zăpadă: noul model va fi disponibil în România din 2021

Ford a efectuat recent o sesiune de teste pe zăpadă cu o versiune de pre-producție a SUV-ului electric Mustang Mach-E, care va fi disponibil pe piața din România la începutul anului 2021.
Marti, 17 Martie 2020 | Modele noi

Teaser nou cu viitorul Volkswagen Nivus: SUV-ul coupe bazat pe T-Cross ajunge în Europa în 2021

Volkswagen a publicat un nou teaser cu viitorul Nivus. SUV-ul coupe va fi disponibil pe piața din America de Sud începând cu anul curent, urmând ca debutul european să aibă loc în 2021.
Marti, 17 Martie 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Prima schiță oficială cu viitoarea generație Volkswagen Amarok: platformă comună cu viitorul Ford Ranger și debut programat pentru 2022

Volkswagen a publicat o schiță cu viitoarea generație Amarok. Ca urmare a acordului semnat de grupul german cu Ford, noul model ar urma să împartă platforma cu viitorul Ranger. Debutul comercial este programat pentru 2020.
Marti, 17 Martie 2020 | Modele noi

Prima imagine cu noul Ford Fiesta Rally 4: modelul destinat raliurilor dezvoltă 213 CP și va fi disponibil pentru comandă începând cu 1 aprilie

Divizia M-Sport Ford din Polonia a pregătit o serie de informații referitoare la noul Fiesta Rally 4. Modelul destinat raliurilor înlocuiește vechiul Fiesta R2 și propune atât modificări la nivelul suspensiilor, cât și îmbunătățiri în dreptul motorizării. Comenzile vor fi deschise începând cu 1 aprilie.
Marti, 17 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Mercedes-AMG GT 73 4-Door Coupe: sistem plug-in hybrid de propulsie cu aproximativ 800 CP

Mercedes-AMG GT 73 4-Door Coupe (versiunea cu patru portiere a lui AMG GT) va fi prezentat în cursul acestui an, iar nemții pregătesc un sistem plug-in hybrid de propulsie care va oferi aproximativ 800 CP. Autonomia în modul electric ar urma să fie de circa 25 de kilometri.
Luni, 16 Martie 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Skoda Rapid și Rapid Spaceback primesc îmbunătățiri pentru piața din China: design inspirat de Scala și sistem de infotainment cu ecran tactil de 8 inch

Skoda a publicat o serie de imagini și informații referitoare la Rapid și Rapid Spaceback facelift. Versiunile sunt destinate pieței din China și au primit atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri pentru interior.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru