Stiri Modele noi

Miercuri, 11 Iulie 2018 | Modele noi

Subaru pregătește modele noi: un SUV, un hibrid și o mașină 100% electrică sunt așteptate până în 2025

Subaru pregătește lansarea a cel puțin 3 modele noi până în 2025, printre care un SUV, un hibrid și o mașină 100% electrică, potrivit unui plan al conducerii companiei.
Marti, 10 Iulie 2018 | Modele noi | 5 comentarii

Bugatti anunță lansarea unui nou hypercar: Divo va fi produs în numai 40 de unități și va costa 5 milioane de euro

Bugatti va lansa în 24 august un nou hypercar care va purta numele pilotului francez Albert Divo. Modelul va fi disponibil în numai 40 de unități, iar prețul unui exemplar este de 5 milioane de euro.
Marti, 10 Iulie 2018 | Modele noi | 11 comentarii

Noua generație Renault Clio ar putea avea o gamă simplificată de motorizări: fără versiuni RS și RS Trophy

Noua generație Renault Clio se va baza pe un singur motor pe benzină și o singură unitate diesel,iar versiunile RS și RS Trophy vor fi eliminate din gamă, potrivit unor informații din presa franceză.
Marti, 10 Iulie 2018 | Modele noi

Mercedes-AMG ar putea lansa un rival pentru Porsche 718 Cayman: sportiva ar urma să aibă un motor de circa 400 de cai putere

Mercedes-AMG analizează posibilitatea de a dezvolta o sportivă cu un sistem de propulsie de circa 400 de cai putere care să aibă drept rival principal Porsche 718 Cayman.
Marti, 10 Iulie 2018 | Modele noi

Seat Tarraco, spionat în timpul testelor de pe Nurburgring: SUV-ul cu 7 locuri va fi prezentat în cursul acestui an

Seat Tarraco, SUV-ul cu 7 locuri dezvoltat de constructorul spaniol, a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Noul model completează gama alcătuită în prezent de Arona și Ateca și va fi prezentat în cursul anului curent.
Luni, 09 Iulie 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Audi SQ8 va fi prezentat în decembrie: SUV-ul coupe de performanță va primi motorul diesel V8 de 435 CP

Viitorul Audi SQ8 va fi prezentat în decembrie. SUV-ul producătorului german va primi un motor V8 diesel de 435 de cai putere și 900 Nm, iar surse apropiate companiei spun că am putea vedea și o variantă cu propulsor pe benzină.
Luni, 09 Iulie 2018 | Modele noi | 2 comentarii

Prototipul Toyota Supra debutează în cadrul Goodwood Festival of Speed: japonezii promit un motor cu șase cilindri în linie și putere livrată pe puntea spate

Prototipul Toyota Supra va fi prezentat în cadrul Goodwood Festival of Speed, eveniment care se desfășoară în intervalul 12 - 15 iulie. Exemplarul va fi acoperit cu camuflajul specific Toyota Gazoo Racing și va putea fi admirat și pe traseul de viteză pregătit de organizatori.
Duminica, 08 Iulie 2018 | Modele noi

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S va integra sisteme autonome de nivel 3: modelul va fi prezentat în 2019

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S a fost surprinsă în timpul testelor. Modelul producătorului german va fi prezentat în 2019 și va beneficia de sisteme autonome de nivel 3.
Duminica, 08 Iulie 2018 | Modele noi | 4 comentarii

Lamborghini vrea să bată recordul pe Nurburgring realizat de Porsche 911 GT2 RS: viitorul Aventador SV J este arma potrivită

Lamborghini dezvoltă o versiune specială a supercar-ului Aventador. Botezată SV J, aceasta ar urma să debuteze în acest an. Conform zvonurilor, italienii vor să bată recordul lui Porsche 911 GT2 RS de pe circuitul german de la Nurburgring.
Sambata, 07 Iulie 2018 | Modele noi

Hyundai i30 N Fastback, surprins în timpul testelor: modelul de performanță debutează în cadrul Salonului Auto de la Paris

Hyundai testează viitorul i30 N Fastback pe circuitul german de la Nurburgring. Modelul de performanță ar urma să primească un pachet estetic agresiv și un motor turbo de 2.0 litri și 250 de cai.
Vineri, 06 Iulie 2018 | Modele noi | 6 comentarii

Primele schițe cu interiorul noii generații Mercedes GLE: SUV-ul va avea două ecrane de 12.3 inch

Mercedes a publicat primele schițe oficiale cu interiorul noii generații a SUV-ului GLE, care va beneficia de două ecrane de 12.3 inch, un nou design pentru volan și alte modificări minore.
Joi, 05 Iulie 2018 | Modele noi | 2 comentarii

La dolce vita: Fiat celebrează 60 de ani de la apariția lui 500 Jolly cu ediția specială Spiaggina 58

Fiat a anunțat lansarea unei ediții limitate Fiat 500 Spiaggina 58, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la apariția primei versiuni speciale pentru modelul Fiat 500. Producția va fi limitată la 1.958 de exemplare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Iulie 2018 | Modele noi

Noul Jeep Wrangler ajunge la toamnă în Europa: SUV-ul va oferi un motor diesel de 2.2 litri și 200 CP și unul pe benzină de 2.0 litri și 272 CP

Noul Jeep Wrangler va fi lansat în Europa în toamna acestui an, vânzările fiind programate să înceapă în luna septembrie. La momentul lansării, SUV-ul va fi disponibil cu două motorizări: diesel de 2.2 litri (200 CP) și benzină de 2.0 litri (272 CP), ambele oferite alături de o transmisie automată cu 8 trepte.
Miercuri, 04 Iulie 2018 | Modele noi | 11 comentarii

Primele imagini cu interiorul lui Audi e-tron: SUV-ul electric are 5 ecrane, dintre care două pentru camerele care înlocuiesc oglinzile

SUV-ul electric Audi e-tron va avea în interior 5 ecrane, dintre care două cu diagonala de 7 inch care vor afișa imaginile camerelor video care înlocuiesc oglinzile laterale.
Marti, 03 Iulie 2018 | Modele noi | 3 comentarii

Primul teaser pentru Volkswagen T-Cross: SUV-ul subcompact se lansează în toamnă

Volkswagen a publicat un teaser pentru noul SUV subcompact T-Cross, care avea o lungime de 4.1 metri și va beneficia de scaune spate ajustabile și o serie de sisteme de siguranță în standard care nu sunt disponibile pe alte modele din segment.
Marti, 03 Iulie 2018 | Modele noi

Primele detalii despre noua generație Skoda Octavia: cehii ar putea renunța la controversatele blocuri optice angulare duble

Noua generație Skoda Octavia ar putea renunța la blocurile optice angulare duble introduse cu ocazia ultimului facelift în favoarea unui design tradițional.
Marti, 03 Iulie 2018 | Modele noi

Skoda pregătește un nou SUV compact: modelul va fi lansat în 2020 și va fi disponibil, inițial, pe piața din India

Skoda a anunțat lansarea unui nou SUV compact în 2020, ce va fi construit în India, ca urmare a unei investiții de un miliard de euro a grupului Volkswagen pe această piață.
Marti, 03 Iulie 2018 | Modele noi

McLaren nu exclude o versiune și mai puternică pentru 600LT: elemente aerodinamice noi și accesorii împrumutate de pe varianta de competiții 570S GT4

Proaspătul McLaren 600LT ar putea primi o versiune și mai puternică. Conform primelor informații, o astfel de variantă ar urma să primească un motor revizuit cu peste 600 CP, elemente aerodinamice noi și accesorii de pe versiunea de circuit 570S GT4. Totodată, masa totală ar urma să scadă sub 1.247 de kilograme.
Luni, 02 Iulie 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Îmbunătățiri în gama Mini: cutie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj pentru Countryman și Clubman și filtru de particule pe toate motorizările pe benzină

Mini a pregătit o serie de noutăți pentru modelele din gamă. Toate motorizările pe benzină vin acum cu filtru de particule și respectă noile norme Euro 6d-TEMP, iar Clubman și Countryman primesc ecranul tactil de 8.8 inch și transmisia automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj.
Vineri, 29 Iunie 2018 | Modele noi

Ford Mustang GT: ediție specială pentru Festivalul de la Goodwood în memoria aviatorilor americanilor din al Doilea Război Mondial

Ford Mustang GT va primi o ediție specială cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood din luna iulie care va fi dedicată aviatorilor americanilor care au luptat pentru aviația britanică în al Doilea Război Mondial.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru