Stiri Modele noi

Marti, 03 Septembrie 2019 | Modele noi

Ediție limitată pentru actualul BMW M4 Coupe: versiunea M Heritage propune culori speciale pentru caroserie, accesorii noi de interior și motorizare cu 450 CP

BMW a pregătit o nouă ediție specială pentru M4 Coupe. Doar 750 de unități M Heritage vor fi produse, iar clienții vor putea alege, printre altele, din trei nuanțe speciale de caroserie. Prezentarea oficială a lui M4 Coupe M Heritage va avea loc în 13 septembrie.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Modele noi

Teaser video cu viitorul model pregătit de Lamborghini: supercar-ul va fi prezentat la Frankfurt

Lamborghini a publicat un teaser video care anunță lansarea unui nou supercar. Conform informațiilor, italienii pregătesc un model cu sistem de propulsie plug-in hybrid și cu un design inspirat de conceptul electric Terzo Millennio.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Modele noi

Detalii despre performanțele lui Porsche Taycan: sportiva electrică are nevoie de 10.17 secunde pentru o repriză 0-146-0 km/h

Porsche Taycan are nevoie de numai 10.17 secunde pentru a accelera de la 0 la 146 km/h și să frâneze până la oprire, potrivit unui test desfășurat pe un portavion.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Modele noi | 1 comentariu

Primele imagini cu Skoda Scala în versiunea Monte Carlo: ediția specială va fi lansată la Frankfurt

Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Scala Monte Carlo. Nivelul de echipare propus de cehi promite o serie de modificări de ordin estetic și câteva îmbunătățiri pentru interior.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Modele noi

Ford pregătește un facelift pentru S-Max: primele imagini, "scăpate" în configuratorul pentru piața germană

Primele imagini cu facelift-ul lui Ford S-Max au apărut accidental în configuratorul constructorului pentru piața germană și arată modificări minore de design pentru monovolum.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Modele noi | 1 comentariu

Un teaser video nou cu viitoarea generație Nissan Juke: SUV-ul nipon va fi prezentat în 3 septembrie

Noua generație Nissan Juke va fi prezentată în 3 septembrie. SUV-ul nipon va avea "o identitate unică și un plus de personalitate". De asemenea, noul Juke va miza pe un ampatament mărit și va oferi mai mult spațiu la nivelul cabinei.
Sambata, 31 August 2019 | Modele noi | 3 comentarii

Noi detalii despre Volkswagen ID.3: versiunea de lansare a hatchback-ului electric va avea un motor de 204 cai putere și roți motrice spate

Volkswagen a dezvăluit că versiunea de lansare a hatchback-ului electric va fi echipată cu un motor electric de 204 cai putere și roți motrice spate. Prezentarea oficială a modelului va avea loc în septembrie.
Joi, 29 August 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Kia a început testele cu versiunea plug-in hybrid pentru XCeed: sistemul va fi împrumutat de la Kia Niro PHEV

Kia pregătește lansarea unei versiuni plug-in hybrid pentru XCeed, care va utiliza sistemul de 141 de cai putere și bateria de 8.9 kWh de pe Kia Niro PHEV.
Joi, 29 August 2019 | Modele noi | 6 comentarii

Mercedes a prezentat noul AMG GLB 35 4Matic: SUV-ul compact cu șapte locuri oferă 306 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.2 secunde

Mercedes-AMG GLB 35 4Matic este cel mai tânăr membru al familiei AMG. SUV-ul compact este echipat cu motorul pe benzină de 2.0 litri care dezvoltă 306 CP și 400 Nm.
Joi, 29 August 2019 | Modele noi

Volkswagen pregătește un nou Shooting Brake: modelul va fi produs în Germania

Volkswagen a dezvăluit că va produce un nou Shooting Brake la o uzină din Germania, fără să menționeze explicit despre ce model este vorba. Cele mai recente zvonuri au vizat lansarea unui Arteon Shooting Brake.
Joi, 29 August 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Informații despre Porsche Macan Turbo facelift: 440 CP și 4.3 secunde pentru sprintul 0-100 km/h

Porsche a publicat primele imagini și detalii referitoare la Macan Turbo facelift. SUV-ul producătorului german este echipat cu motorul V6 biturbo de 2.9 litri care oferă 440 CP și 550 Nm.
Joi, 29 August 2019 | Modele noi

Teaser cu noua generație Land Rover Defender: modelul va fi prezentat pe 10 septembrie, la Frankfurt

Land Rover a publicat o imagine teaser cu viitoarea generație Defender. Constructorul a anunțat că noul model va fi prezentat oficial pe 10 septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi | 10 comentarii

Prima imagine sub camuflaj cu Volkswagen Golf 8: noua generație va fi prezentată în această toamnă

Volkswagen a publicat o imagine sub camuflaj cu noua generație Volkswagen Golf, care va fi prezentată oficial în toamna acestui an.
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație Ford Focus RS: Hot Hatch-ul compact ar putea primi un sistem electrificat de propulsie

Ford pregătește o nouă generație Focus RS, iar conform declarațiilor făcute de unul dintre oficialii companiei, viitorul Hot Hatch compact ar putea primi un sistem electrificat de propulsie.
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Versiune unicat pentru BMW X6: SUV-ul a primit cea mai neagră vopsea de caroserie din lume

BMW a dezvăluit o versiune unicat pentru noua generație a SUV-ului X6 cu finisaj Vantablack, cea mai neagră vopsea de caroserie din lume, care oferă ochiului uman un aspect estetic bidimensional.
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi | 7 comentarii

Mercedes-Benz a prezentat noul GLE Coupe: design îmbunătățit, un interior modern și versiune AMG cu 435 CP

Mercedes-Benz a prezentat noua generație GLE Coupe. SUV-ul dezvoltat de constructorul german mizează pe un design nou, pe un interior extrem de modern și pe tehnologii de conducere semi-autonomă. Gama de motorizări include două unități diesel și un propulsor pe benzină, acesta din urmă fiind disponibil pe versiunea AMG GLE 53 4Matic+ Coupe.
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi

Informații neoficiale despre Porsche Taycan: va avea două versiuni, ambele de peste 600 de cai putere

Sportiva electrică Porsche Taycan va fi disponibilă în două versiuni, ambele de peste 600 CP, potrivit unor informații neoficiale. În plus, o funcție overboost va permite depășirea pragului de 700 CP și 1.000 Nm timp de 2.5 secunde.
Marti, 27 August 2019 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Renault Kangoo: utilitara va prelua motoare de la Clio

Noua generație a utilitarei Kangoo va prelua o serie de motorizări de la noul Clio, inclusiv versiunea hibridă și motorul pe benzină TCe de 1.3 litri și 130 de cai putere.
Marti, 27 August 2019 | Modele noi

BMW a prezentat noul X5 Protection VR6: versiunea blindată a SUV-ului german poate face față cartușelor trase cu un AK-47

BMW X5 Protection VR6, versiunea blindată a SUV-ului constructorului german, poate rezista unui atac cu cartușe de calibrul 7.62 de 39 de milimetri, muniție folosită de pușca de asalt AK-47.
Marti, 27 August 2019 | Modele noi

Volkswagen deschide pre-comenzile pentru versiunea plug-in hybrid a lui Passat: autonomia electrică a crescut la 56 de kilometri

Volkswagen a anunțat că Passat GTE facelift, versiunea plug-in hybrid a modelului de segment D, este disponibil la pre-comandă pe anumite piețe europene. Noua versiune promite o autonomie electrică de până la 56 de kilometri.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru