Stiri Modele noi

Luni, 06 Aprilie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Hyundai Kona N: SUV-ul de performanță ar putea intra în producție în luna iulie

Hyundai Kona N, SUV-ul de performanță pregătit de producătorul asiatic, ar putea intra în producție în luna iulie, conform unui document intern al uzinei din Ulsan. Modelul ar urma să preia motorul pe benzină de 2.0 litri de pe actualul Hot Hatch i30 N.
Duminica, 05 Aprilie 2020 | Modele noi | 20 comentarii

Viitorul Mercedes-AMG E63 facelift va fi lansat la finalul lunii aprilie: nemții pregătesc modificări la nivelul suspensiei și îmbunătățiri de ordin estetic

Mercedes-AMG E63 facelift va fi prezentat pănă la finalul lunii august. Modelul de performanță va miza pe o serie de modificări estetice și va fi echipat cu o suspensie ceva mai confortabilă. Gama de motorizări nu va suferi transformări.
Joi, 02 Aprilie 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Toyota a înregistrat denumirea GR Corolla: niponii ar putea lansa un hot-hatch compact cu motor de 1.6 litri cu trei cilindri

Toyota a înregistrat în Australia denumirea GR Corolla, semn că zvonurile apărute în luna februarie cu privire la un viitor hot-hatch compact ar putea deveni realitate.
Marti, 31 Martie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Renault va prezenta în 2020 un SUV urban electric cu elemente de design de la conceptul Morphoz

Renault va prezenta în acest an un SUV urban electric dezvoltat pe noua platforma CMF-EV care va împrumuta elemente de design de la conceptul Morphoz.
Luni, 30 Martie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Mercedes-Benz Clasa C, spionat în timpul testelor de iarnă: modelul ar putea fi lansat în octombrie

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa C a fost surprinsă în timpul testelor de iarnă desfășurate în zona de nord a Europei. Conform unui raport apărut în 2019, modelul de clasă medie ar urma să fie prezentat în luna octombrie.
Luni, 30 Martie 2020 | Modele noi

Volkswagen anunță noi măsuri pentru lansarea hatchback-ului electric ID.3: primele unități produse vor fi testate de angajați

Volkswagen a anunțat că primele unități ale hatchback-ului electric ID.3 vor fi testate de angajați înainte de a fi livrate clienților, ca parte a măsurilor adoptate pentru creșterea calității.
Luni, 30 Martie 2020 | Modele noi | 16 comentarii

BMW oferă detalii tehnice despre sistemul de propulsie pentru i Hydrogen Next: 374 de cai putere și rezervoare de hidrogen de 6 litri

BMW a dezvăluit că sistemul de propulsie dezvoltat pentru modelul cu pile de combustie pe hidrogen i Hydrogen Next va avea 374 de cai putere și două rezervoare de hidrogen de 6 litri care vor oferi o "autonomie ridicată".
Vineri, 27 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre versiunea de serie a conceptului electric Hyundai 45: va utiliza o platformă dedicată și va avea tracțiune integrală

Versiunea de serie a conceptului electric Hyundai 45 va utiliza noua platforma E-GMP dedicată modelelor electrice și va avea tracțiune integrală, potrivit unor informații din presa spaniolă.
Joi, 26 Martie 2020 | Modele noi

McLaren Elva a primit un pachet special din partea MSO: omagiu adus modelului de competiții McLaren M6A

Divizia McLaren Special Operations a pregătit un pachet special pentru noul Elva. Hypercar-ul a fost vopsit în nuanța Anniversary Orange și reprezintă un omagiu adus modelului de competiții M6A din anii '60.
Joi, 26 Martie 2020 | Modele noi | 7 comentarii

Volkswagen nu a rezolvat încă problemele de software pentru ID.3: "Unele funcții vor fi activate ulterior"

Volkswagen nu a reușit încă să rezolve problemele de software pentru hatchback-ul electric ID.3, care va apărea pe piață cu unele funcții dezactivate, potrivit unui purtător de cuvânt al germanilor.
Joi, 26 Martie 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Informații despre succesorul lui Toyota GT86: modelul se va numi GR86 și va fi lansat în 2021

Înlocuitorul lui Toyota GT86 va fi numit GR86 (Gazoo Racing), iar modelul ar urma să fie lansat la jumătatea anului viitor. Conform surselor, sportivul nipon va avea o platformă nouă și o motorizare boxer cu 255 de cai putere.
Joi, 26 Martie 2020 | Modele noi

Un nou teaser video cu viitorul Lamborghini destinat circuitului: motor V12 aspirat natural cu 830 CP

Divizia Lamborghini Squadra Corse pregătește un nou supercar pentru circuit. Modelul va fi echipat cu un motor V12 capabil să ofere până la 830 de cai putere. Prezentarea oficială ar urma să aibă loc la jumătatea anului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 25 Martie 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Informații despre viitorul Hyundai i20 N: Hot Hatch-ul ar putea utiliza propulsorul de 2.0 litri al lui i30 N

Viitorul Hyundai i20 N a fost spionat în timpul testelor de pe Nurburgring, lansarea Hot Hatch-ului de clasă mică urmând să aibă loc în acest an. Potrivit ultimelor informații, asiaticii pregătesc pentru i20 N același motor de 2.0 litri care dezvoltă 250 de cai putere în cazul lui i30 N.
Marti, 24 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Audi RS3: motor turbo cu cinci cilindri de 2.5 litri și cel puțin 400 CP

Actuala generație Audi A3 va avea și o versiune de performanță echipată cu motorul de 2.5 litri cu cinci cilindri. Conform unor surse apropiate companiei, nemții vor veni și cu o variantă RS3 Performance cu până la 450 de cai putere.
Marti, 24 Martie 2020 | Modele noi

Lamborghini nu modifică încă planurile pentru 2020: "Vom prezenta modele noi și vom începe livrările pentru noile versiuni Huracan"

Lamborghini a anunțat că livrările noilor versiuni Huracan și ale modelului Sian vor începe în acest an, când vor fi prezentate și câteva modele noi, în ciuda pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.
Sambata, 21 Martie 2020 | TV: Prezentari

VIDEO Prezentare în detaliu: noua generație Kia Sorento

Din cauza limitării călătoriilor, puțini jurnaliști au apucat să vadă îndeaproape noua generație Kia Sorento. Un jurnalist sud-coreean ne prezintă însă în detaliu modelul vârf de gamă al mărcii asiatice.
Vineri, 20 Martie 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Audi a înregistrat denumirea R8 Green Hell: nemții ar putea lansa o versiune de stradă inspirată de actualul model de circuit R8 LMS GT3

Audi a înregistrat denumirea R8 Green Hell, iar conform unor surse apropiate companiei, nemții plănuiesc o versiune de stradă care va prelua o mulțime de elemente de pe varianta de circuit R8 LMS GT3.
Joi, 19 Martie 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Seat pregătește un facelift pentru Ateca: modificări estetice minore și motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid

Seat Ateca facelift va fi lansat în scurt timp, iar conform surselor, SUV-ul producătorului spaniol va fi disponibil cu motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid. Din pachet nu vor lipsi modificările estetice inspirate de noile Tarraco și Leon.
Joi, 19 Martie 2020 | Modele noi

Tratament de lux: noul 911 Turbo S primește accesorii speciale din partea diviziei Porsche Exclusive Manufaktur

Jante în două nuanțe, o caroserie vopsită în Indian Red și elemente de interior roșii: acestea sunt câteva dintre opțiunile oferite de divizia Porsche Exclusive Manufaktur pentru noul Porsche 911 Turbo S.
Joi, 19 Martie 2020 | Modele noi | 2 comentarii

BMW a primit 8.000 de comenzi pentru primul Mini electric: Mini Cooper SE este disponibil și în România pentru 33.000 de euro

BMW a anunțat că a primit peste 8.000 de comenzi pentru primul Mini electric, care poate fi achiziționat inclusiv din România și are un preț de pornire de 33.000 de euro.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru