Feedback

Baterii masini electrice

Vineri, 03 Mai | Masini electrice si hibride

Alianță Franța-Germania în producția de baterii pentru mașinile electrice: europenii vor să reducă dependența față de furnizorii asiatici

Franța și Germania au decis să lucreze împreună pentru dezvoltarea și producția de baterii pentru mașinile electrice, astfel încât Europa să rămână competitivă la acest capitol, iar producătorii să își reducă dependența față de furnizorii asiatici. Alianța va cuprinde inițial grupul PSA, Opel și producătorul de baterii Saft.
Miercuri, 24 Aprilie | Industrie

BMW vrea să cumpere cobalt direct din Australia și Maroc pentru producția bateriilor mașinilor electrice: materia primă va fi folosită la următoarea generație de electrice

BMW a anunțat că vrea să cumpere cobalt direct de la minele din Australia și Maroc pentru producția bateriilor care echipează mașinile electrice. Nemții vor să se asigure că această materie primă nu este obținută ca urmare a exploatării prin muncă a copiilor.
Luni, 10 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Volkswagen avertizează: „Am putea asista la o criză a bateriilor litiu-ion în 2025”

Un oficial Volkswagen avertizează asupra unei posibile crize a bateriilor litiu-ion,în condițiile în care toți marii constructori auto vor ca 25% din gamă să fie electrică sau hibridă.
Vineri, 04 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Cu un pas înaintea celorlalți: Tesla a anunțat că va lansa în 2017 cea mai ieftină și mai densă baterie din lume

Elon Musk a declarat că Tesla a dezvoltat cea mai densă și mai puțin costisitoare baterie din lume. Ea va intra în producție la finalul acestui an și va ajunge pe un model surpriză începând cu 2017.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Maşinile electrice vor fi mai ieftine şi vor avea autonomie mai mare datorită bateriilor pe litiu-oxigen

Cercetătorii britanici dezvoltă o baterie pe litiu-oxigen care va permite reducerea preţului cu 80% la bateriile maşinilor electrice şi creşterea semnificativă a autonomiei.
Luni, 27 Aprilie 2015 | Modele noi

Volkswagen: "Lucrăm la o tehnologie care va ieftini cu 66% acumulatorii pentru maşinile electrice"

Şeful departamentului de dezvoltare al Volkswagen a anunţat pregătirea unui nou tip de acumulator, care să facă bateriile maşinilor electrice mai ieftine cu până la 66% şi cu o capacitate de cinci ori mai mare.
Luni, 27 August 2012 | Tehnologie

Un grup de cercetători coreeni a dezvoltat bateriile auto care se încarcă într-un minut

Dacă autonomia şi preţul rămân o problemă, bateriile maşinilor electrice ar putea scăpa în viitorul apropiat de timpul de încărcare după ce cercetătorii coreeni au inventat o metodă de încărcare ultrarapidă.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru