BMW Seria 1

Luni, 23 August 2021 | Industrie

BMW Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe primesc 160 de opțiuni de culoare Individual

Clienții BMW care aleg un Seria 1 sau un Seria 2 Gran Coupe, pot să opteze acum pentru una dintre cele 160 de opțiuni de culoare BMW Individual. Mașinile "speciale" sunt asamblate la uzina din Leipzig.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Modele noi

Versiune nouă pentru Seria 1: BMW 128ti dezvoltă 265 de cai putere și va avea un preț de pornire de aproape 41.200 de euro

BMW 128ti este cel mai nou membru în gama Seria 1. Versiunea readuce în prim-plan denumirea Turismo Internazionale și propune un motor de 2.0 litri cu 265 de cai putere și 400 Nm.
Joi, 24 Septembrie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri în gama BMW: versiuni plug-in hybrid pentru Seria 5, motoare noi pentru modelele compacte și unități diesel mild-hybrid pentru Seria 3 și Seria 8

BMW a publicat o serie de informații referitoare la noutățile pregătite pentru această toamnă. Pe lista îmbunătățirilor se află versiuni noi plug-in hybrid și motorizări diesel cu șase cilindri cu sistem mild-hybrid.
Joi, 16 Ianuarie 2020 | General

Îmbunătățiri în gama BMW: variante mild-hybrid pentru Seria 3 și X3, versiune nouă pentru Seria 1 și echipamente suplimentare pentru vârfurile de gamă

BMW a publicat o listă cu îmbunătățirile pregătite pentru o parte dintre modelele din gamă. Începând cu această primăvară, BMW Seria 1 și Seria 3 vor fi disponibile în versiuni noi, iar Seria 3 și X3 vor primi un sistem mild-hybrid.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | General

Mașina Anului în Europa în 2020: Ford Puma, pe lista celor 7 finaliști alături de Tesla Model 3, Porsche Taycan sau BMW Seria 1

Organizatorii concursului Mașina Anului în Europa au anunțat lista celor 7 finaliști pentru ediția de anul viitor, iar printre acestea se numără modelele electrice Tesla Model 3 și Porsche Taycan, dar și SUV-ul Ford Puma produs la Craiova.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 4 stele pentru Peugeot 208 și Jeep Cherokee și 5 stele pentru BMW Seria 1. Seria 3, cel mai bun rezultat pentru un model de familie

Peugeot 208 și Jeep Cherokee au obținut doar 4 stele în cea mai recentă sesiune de teste de siguranță Euro NCAP, în timp ce BMW Seria 1 și Seria 3 au obținut calificativul maxim de 5 stele.
Marti, 08 Octombrie 2019 | Intern

BMW a prezentat noul Seria 1 în România: interfață iDrive disponibilă în limba română și informații despre trafic în timp real. Preț de pornire de 27.600 de euro

BMW Seria 1 a ajuns în România. Noul model de clasă compactă are un preț de pornire de 27.608 euro pentru versiunea 118i echipată cu motorul pe benzină de 1.5 litri și 140 CP. Vârful de gamă M135i xDrive dezvoltă 306 CP și pornește de la 48.612 euro.
Luni, 07 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

BMW ar putea lansa o versiune electrică pentru Seria 1 în cel mult doi ani: "Electrificarea va atinge întreaga gamă de modele"

BMW intenționează să lanseze o versiune electrică pentru Seria 1 care ar putea fi disponibilă la vânzare începând din 2021, ca parte a planurilor de extindere a gamei de modele electrice.
Luni, 08 Iulie 2019 | Industrie

Noua generație BMW Seria 1 a intrat pe linia de producție: hatchback-ul compact este asamblat la uzina din Leipzig

BMW a anunțat că noul Seria 1 a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Leipzig. Din noiembrie, noua generație a modelului de clasă compactă va fi produsă și la uzina din Regensburg.
Marti, 28 Mai 2019 | Modele noi

Accesorii M Performance pentru noua generație BMW Seria 1: elemente de caroserie și accesorii de interior derivate din cele utilizate în motorsport

BMW a pregătit o gamă de accesorii M Performance pentru noua generație Seria 1. Clienții vor putea comandat atât accesorii de caroserie, cât și elemente de interior atent dezvoltate de inginerii și designerii baverzilor.
Luni, 27 Mai 2019 | Modele noi

Noua generație BMW Seria 1, imagini și detalii oficiale: platformă nouă cu roți motrice față, mai mult spațiu pentru pasageri și tehnologii moderne

BMW a prezentat noua generație Seria 1. Modelul de clasă compactă a primit o platformă cu roți motrice față, are un design modificat comparativ cu vechea generație și integrează o serie de tehnologii moderne. Vârful de gamă se numește M135i xDrive și oferă 306 CP.
Joi, 16 Mai 2019 | Modele noi

Teasere pentru noua generație BMW Seria 1: livrările vor începe până la sfârșitul acestui an

BMW a publicat un teaser cu blocurile optice ale noii generații Seria 1 și o imagine cu instrumentarul de bord digital. Livrările noului Seria 1 vor începe până la sfârșitul anului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Aprilie 2019 | Modele noi

Informații noi despre viitoarea generație BMW Seria 1: modelul de clasă compactă va fi mai ușor și va oferit mai mult spațiu pentru pasageri

Noul BMW Seria 1 va fi lansat în a toamna acestui an, iar nemții promit mai mult spațiu pentru pasageri și o structură ceva mai ușoară. Gama de motorizări va include atât unități diesel, cât și benzină. În viitorul apropiat, noul Seria 1 va primi și o versiune plug-in hybrid.
Miercuri, 27 Martie 2019 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație BMW Seria 1: mai mult spațiu la interior și versiune M135i xDrive cu 306 CP

BMW a publicat o serie de imagini cu viitorul Seria 1. Fotografiile sunt realizate în timpul testelor de la Miramas, Franța. Modelul promite mai mult spațiu pentru interior, un portbagaj mai generos, dar și o versiune M135i xDrive cu 306 CP.
Miercuri, 20 Martie 2019 | Modele noi

BMW va lansa noua generație Seria 1 în toamna lui 2019: debut probabil la salonul de la Frankfurt

BMW a anunțat oficial că noua generație Seria 1 va fi lansată în toamna acestui an, o posibilitate fiind ca debutul să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Luni, 21 Ianuarie 2019 | Industrie

Posibil parteneriat între BMW și Mercedes-Benz: germanii ar putea dezvolta viitoarele generații Seria 1 și Clasa A pe aceeași platformă

BMW și Mercedes-Benz negociază semnarea unui parteneriat pentru a dezvolta pe aceeași platformă viitoarele generații Seria 1 și Clasa A, care ar urma să fie lansate după 2025, anunță presa germană.
Miercuri, 30 Mai 2018 | General

Noutăți de vară în gama BMW: motoare noi pentru X3 și X4 și ediție specială pentru Seria 1

BMW a introdus două motoare diesel noi pentru SUV-urile X3 și X4, iar Seria 1 a primit o ediție specială, în timp ce alte modele beneficiază de diverse îmbunătățiri.
Luni, 20 Noiembrie 2017 | General

BMW X2 ar putea primi un nou motor: unitate de propulsie cu 4 cilindri și 300 de cai putere

BMW X2 va primi în următorii ani un motor nou cu 4 cilindri capabil să genereze aproximativ 300 de cai putere, potrivit unor informații neoficiale. Unitatea de propulsie va fi disponibilă ulterior și pe BMW X1, Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe.
Joi, 11 Mai 2017 | Modele noi

BMW Seria 1 primeşte încă un facelift discret: două nuanţe noi de culoare şi îmbunătăţiri la interior

BMW Seria 1 trece printr-un nou facelift care introduce însă doar noutăţi minore la exterior prin apariţia a două noi nuanţe de culoare, în timp ce interiorul a fost redesenat.
Vineri, 04 Noiembrie 2016 | Modele noi

Germanul care vorbește doar limba chineză: BMW Seria 1 Sedan se pregătește de lansare

Primul sedan din istoria lui Seria 1 este gata de lansare în China. Modelul construit de BMW nu va fi prezent în Europa, fiind gândit ca un model dedicat pieței chineze.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Mercedes-Benz, Lexus, hibrid, Saab, Infiniti, vehicule electrice, BMW M3
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru