Marea Britanie

Luni, 07 Iulie 2014

Formula 1: Alonso: "Sunt mândru că m-am apărat 13 tururi în faţa lui Vettel"

Fernando Alonso susţine că este mândru că a reuşit să-şi păstreze poziţia în faţa lui Sebastian Vettel timp de 13 tururi şi afirmă că a fost la un pas de abandon.
Luni, 07 Iulie 2014

Formula 1: Hamilton consideră că lupta pentru titlu începe de la zero. Rosberg promite revanşa în Germania

Lewis Hamilton consideră că lupta pentru titlul mondial începe de la zero după ce a redus diferenţa faţă de Nico Rosberg la numai patru puncte în urma victoriei din Marea Britanie. Coechipierul său promite însă revanşa în cursa din Germania.
Duminica, 06 Iulie 2014

Formula 1: Hamilton a câştigat la Silverstone după abandonul lui Rosberg care relansează lupta pentru titlu

Lewis Hamilton a câştigat la Silverstone după un abandon suferit de Nico Rosberg din cauza unei defecţiuni la cutia de viteze la capătul unei curse întrerupte timp de o oră după un accident suferit de Kimi Raikkonen. Podiumul a fost completat de Valtteri Bottas şi Daniel Ricciardo.
Duminica, 06 Iulie 2014

Formula 1: Maldonado, exclus din calificări. Alonso, Massa şi Bottas urcă trei poziţii pe grilă

Pastor Maldonado a fost exclus din calificările de la Silverstone pentru că nu a avut cel puţin un litru de carburant în rezervor la finalul celei de-a două părţi. În urma deciziei, Fernando Alonso şi piloţii Williams progresează câte trei poziţii pe grila de start.
Sambata, 05 Iulie 2014

Formula 1: Vettel şi Button explică performanţele din calificări prin riscurile asumate

Sebastian Vettel şi Jenson Button afirmă că şi-au asumat unele riscuri care în cele din urmă au dat roade după ce au ocupat locurile doi şi, respectiv, trei în calificările de la Silverstone.
Sambata, 05 Iulie 2014

Formula 1: Rosberg, pole position la Silverstone pe ploaie! Hamilton pe 6. Ferrari, eliminaţi în prima parte

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul la Silverstone într-o sesiune de calificări în care ploaia sporadică a bulversat complet clasamentul, iar Lewis Hamilton va pleca doar de pe locul şase. Cei de la Ferrari au fost eliminaţi încă din prima parte a calificărilor cu ambii piloţi.
Sambata, 05 Iulie 2014

Formula 1: Marea Britanie, antrenamente 3: Vettel, cel mai rapid pe ploaie

Sebastian Vettel şi Daniel Ricciardo au stabilit cei mai buni timpi pentru Red Bull în ultima sesiune de antrenamente de la Silverstone, desfăşurată integral pe un circuit umed. Piloţii Mercedes nu au efectuat niciun tur cronometrat.
Sambata, 05 Iulie 2014

Formula 1: Ricciardo: "Red Bull a revenit la forma obişnuită"

Daniel Ricciardo este încrezător că Red Bull a revenit la Silverstone la forma obişnuită, însă Sebastian Vettel admite că echipa nu a înregistrat încă suficiente progrese.
Sambata, 05 Iulie 2014

Formula 1: Rosberg împarte datele din antrenamente cu Hamilton, dar britanicul susţine că nu-i sunt de folos

Nico Rosberg a dezvăluit că a împărţit cu Lewis Hamilton toate datele din antrenamentele de la Silverstone, în urma defecţiunii tehnice suferite de coechipierul său. Britanicul afirmă însă că informaţiile nu-i sunt de folos din cauza stilului diferit de pilotaj.
Vineri, 04 Iulie 2014

Formula 1: Marea Britanie, antrenamente 2: Hamilton a fost cel mai rapid, dar a suferit o defecţiune tehnică

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente de la Silverstone, însă a suferit o defecţiune tehnice la motor.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru