Arhiva stiri martie 2006

Vineri, 31 Martie 2006 | Drive test

Kia Rio (2005) - Schimbare benefica

Noul Rio continua procesul de revigorare al coreenilor de la Kia, vizand in principal piata europeana
Vineri, 31 Martie 2006 | new_drivetest

Schimbare benefica

Noul Rio continua procesul de revigorare al coreenilor de la Kia, vizand in principal piata europeana
Vineri, 31 Martie 2006 |

PREVIEW F1: Viteza la antipozi

Pentru fanii Formulei 1 incepe un weekend care se anunta plin de evenimente. A treia cursa a sezonului este cea care, pe de o parte, va confirma/infirma rezultatele de pana acum, iar pe de alta parte va clarifica lupa la varful clasamentului, unde deocamdata nu exista certitudini.
Vineri, 31 Martie 2006 |

Saab 9-3 Alcool Cabrio

Suedezii de la Saab au rupt gura targului la salonul auto gazduit in aceste zile in tara de origine a marcii. Acestia se lauda cu primul propulsor hibrid care foloseste combustibil pe baza de etanol (alcool produs din cereale), prezent pe un cabrio cu soft-top: Saab 9-3 Cabrio BioPower Concept.
Vineri, 31 Martie 2006 |

Mai multa putere pentru Audi

Germanii de la Audi vor profita de avansul pe care si l-au creat odata cu lansarea lui R10 TDI dezvoltand motoare diesel de mare putere care vor echipa gama actuala de modele.
Vineri, 31 Martie 2006 |

Boxster prinde aripi

Ultimul kit de caroserie dezvoltat de cei de la Porsche are ca subiect modelul Boxster. Nu sunt foarte multe schimbari specaculoase, insa cine nu si-ar dori un eleron care se activeaza automat la viteze de top?
Joi, 30 Martie 2006 |

Drum inchis pentru Crossfire

Chrysler Crossfire scade vizibil in vanzari, fapt care ii determina pe sefii de la DaimlerChrysler sa analizeze serios posibilitatile de profit ale modelului.
Joi, 30 Martie 2006 |

Subaru trece la diesel

Subaru dezvolta, in Japonia, un motor pe motorina care are rolul de a integra marca nipona in tendintele pietelor Europene. Primele modele propulsate de motoare diesel vor fi disponibile pe batranul continent in 2007.
Joi, 30 Martie 2006 |

Razboiul clonelor

Chinezii se vad atacati din toate partile pentru incalcarea proprietatii intelectuale. In domeniul auto avem o multime de cazuri de “clone” chinezesti ale modelelor unor constructori de renume mondial. Honda a hotarat sa nu mai accepte aceasta situatie si da in judecata statul chinez pentru copierea lui CR-V.
Miercuri, 29 Martie 2006 |

Sport, Supercharged si inca ceva in plus

Britanicii de la Range Rover au lansat ultima versiune a actualei generatii a lui Range Rover Sport. Denumita HST, aceasta deriva din conceptul Stormer. O multime de noutati, care ne fac sa credem ca era mult mai ieftin pentru constructor sa scoata un Stormer de serie si atat.
Marti, 28 Martie 2006 |

Iata noul XC90!

Primele fotografii cu noul model Volvo ne arata faptul ca suedezii nu au incercat o revolutie, preferand sa lucreze subtil la partea exterioara.
Marti, 28 Martie 2006 |

Forfour: Jucaria s-a terminat!

Germanii au decis: Smart nu va mai exista, Forfour va fi taiat de pe lista si Fortwo va ramane singurul model produs de DaimlerChrysler in aceasta clasa. De acum, sub sigla Mercedes.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 28 Martie 2006 |

Se scumpeste Veyron-ul

Bugatti ridica pretul celei mai puternice masini de serie din lume. Din luna aprilie, pentru a comanda un Veyron va trebui sa adaugati 100.000 de euro pe langa milionul de pana acum.
Luni, 27 Martie 2006 |

CataLOEBya

Raliul Catalunyei a fost castigat de Sebastien Loeb, campionul mondial in exercitiu, care a profitat la maxim de problemele tehnice ale lui Marcus Gronholm, principalul rival al francezului de la Kronos Citroen.
Vineri, 24 Martie 2006 |

MP al Japoniei se muta la Fuji

Vechiul circuit de la Suzuka, unul dintre cele mai interesante din Formula 1, dispare in 2007, locul sau urmand sa fie luat de Fuji International Speedway, circuitul de casa al celor de la Toyota.
Joi, 23 Martie 2006 |

Surpriza Sedici

Nimeni nu a luat in serios prima incercare a celor de la Fiat de a produce un SUV in adevaratul sens al cuvantului. Ei bine, Sedici a prins la public: 7.000 de comenzi in primele zece zile inseamna ceva, nu?
Joi, 23 Martie 2006 |

Astra-i sora-mea!

Noua Corsa va fi lansat de Opel in vara acestui an si va reprezenta practic o sora mai mica a lui Astra, mostenind o multime elemente tehnice si de design prezente pe actualul model german.
Joi, 23 Martie 2006 |

Grupul Renault versus Nissan

Diviziile europene de marketing ale celor doi constructori se despart dupa cinci ani de convietuire, din nevoia de independenta a celor de la Nissan.
Joi, 23 Martie 2006 |

Ferrari P4 reincarcat

Constructorul italian le pregateste o mare surpriza fanilor marcii, care in vara acestui an vor putea admira formele urmasului unuia dintre cele mai de succes modele din istoria Ferrari.
Marti, 21 Martie 2006 |

GM se scufunda

Ultimele rezultate financiare arata ca anul 2005 a fost unul catastrofal pentru GM. Deficitul de 10.6 miliarde de dolari este cu mult mai mare decat previziunile presedintelui grupului american. La ce trebuie sa ne asteptam in continuare?
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru