Sport, Supercharged si inca ceva in plus

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 29.03.2006
Britanicii de la Range Rover au lansat ultima versiune a actualei generatii a lui Range Rover Sport. Denumita HST, aceasta deriva din conceptul Stormer. O multime de noutati, care ne fac sa credem ca era mult mai ieftin pentru constructor sa scoata un Stormer de serie si atat.

Range Rover a imbunatatit versiunea Supercharged a lui Range Rover Sport. Denumit HST, noul pachet este inspirat din conceptul Stormer, prezentat in 2004 la Detroit. Principalele plusuri sunt plafonul transparent si si interiorul in care domina insertiile din lemn de stejar. In plus, diferentialul spate beneficiaza de un control electronic activ care ajuta modelul britanic in teren accidentat.

La exterior, noul Range Rover Sport HST vine cu o intreaga lista de imbunatatiri, din care spicuim: grila frontala de dimensiuni marite, prize de aer, faruri de ceata si bara de protectie modificate, spoilere noi, tevi de esapament rectangulare sau jante de aliaj Stormer de 20 de inch. Daca britanicii se chinuiau mai mult, puteau scoate un model cu totul nou, nu-i asa?

Geoff Upex, responsabilul cu designul lui HST, spune ca aceasta este ultima versiune pe care constructorul o dezvolta in jurul lui Range Rover Sport si ca “clientii care vor alege acest model vor fi cei care vor dori sa iasa cu stil din multime”.

Nici nu e foarte greu, avand in vedere ca pretul lui HST va ajunge la 100.000 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru