Astra-i sora-mea!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 23.03.2006
Noua Corsa va fi lansat de Opel in vara acestui an si va reprezenta practic o sora mai mica a lui Astra, mostenind o multime elemente tehnice si de design prezente pe actualul model german.

Germanii de la Opel au anuntat faptul ca noul model Corsa (foto, in varianta camuflata) va fi lansat la Londra, in luna iulie, cu ocazia Salonului Auto din capitala Marii Britanii. Din comunicatul constructorului lipsesc insa fotografiile oficiale, astfel ca tot ceea ce ne ramane este sa asteptam publicarea acestora.

Pana atunci, insa, ultimele fotografii spion ne arata o Corsa mai compacta decat generatia anterioara, practic o Astra la scara redusa. Ne asteptam la aceeasi unitate stilistica, noul model fiind disponibil in doua versiuni: cu trei sau cinci usi. Mai exista un avantaj al faptului ca noul model face parte din aceesi familie cu Astra, deoarece va mosteni si o parte din propulsoarele prezente pe sora sa mai mare. Si pentru ca a venit vorba de propulsoare, sa notam doar faptul ca versiunea OPC a celei de-a patra generatii Corsa va dispune de un motor de 190 CP. Clio 3 trebuie sa se tina bine!

Comercializarea noului model va incepe in toamna acestui an.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru