Se scumpeste Veyron-ul

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 28.03.2006
Bugatti ridica pretul celei mai puternice masini de serie din lume. Din luna aprilie, pentru a comanda un Veyron va trebui sa adaugati 100.000 de euro pe langa milionul de pana acum.

Daca v-ati hotarat in sfarsit sa comandati unul din putinele exemplare Veyron care au mai ramas de cumparat din totalul de 300 programate initial, trebuie sa va grabiti. Constructorul francez a anuntat ca de la 1 aprilie pretul unui model comandat va fi marit cu 10%.

In traducere, pe langa milionul de dolari pe care trebuia sa il scoateti din cont pentru un Veyron, peste cateva zile va trebui sa mai adaugati inca o suta de mii de euro. Nu pare foarte mult cand vorbim de aceste sume, insa pentru a intelege dimensiunea acestei cresteri (perfect logica avand in vedere isteria care s-a creat in jurul modelului Bugatti), trebuie sa ne imaginam faptul ca acea suta de mii de euro inseamna nici mai mult nici mai putin decat un Porsche Cayenne Turbo S nou-nout. Sau, pe limba noastra, un apartament in centrul Bucurestiului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru