Arhiva stiri martie 2006

Marti, 21 Martie 2006 |

China adopta noul S40

Suedezii de la Volvo au anuntat ca modelul S40 va fi produs intr-o uzina a Grupului Ford care se afla in sud-estul Chinei. Ramane de vazut cum se vor intelege siguranta Volvo cu superficialitatea chineza.
Marti, 21 Martie 2006 |

Coreenii ataca: Rexton II

In incercarea de a se impune pe piete considerate pana nu demult inaccesibile si in clasa off-road, unde batalia este in toi, Ssangyong lanseaza noua generatie a modelului Rexton.
Luni, 20 Martie 2006 |

De la Chrysler la Jeep, via 300C

Jeep va beneficia de aportul unuia dintre cei mai cunoscuti designeri ai lumii, dupa ce Ralph Gilles – cel care a creat Chrysler 300C – a trecut la constructorul american, in ceea ce se poate numi o mutare in familie.
Luni, 20 Martie 2006 |

Alfa 8C – concept si atat

Conceptul 8C Competizione nu va fi produs in serie, cum si-ar fi dorit fanii marcii. Pentru a calma spiritele, Alfa pregateste un coupe de dimensiuni mai reduse, construit pe baza viitorului 147.
Luni, 20 Martie 2006 |

Masina ta poate vorbi!

Nu, nu este o greseala. Germanii de la Siemens au dezvoltat SmartWeb, un sistem care, conectat la internet, poate oferi toate informatiile necesare prin procesare vocala, raspunzand la orice fel de intrebare ii este adresata.
Luni, 20 Martie 2006 |

Lectie cu R10 TDI si Kristensen

Audi si Tom Kristensen continua sa bata recorduri greu de egalat. Noul R10 TDI a invins fara drept de apel la Sebring, in avanpremiera cursei de 24 de ore de la Le Mans.
Duminica, 19 Martie 2006 |

Malaysia: Fisico da capo al fine

Italianul Giancarlo Fisichella (Renault) a triumfat intr-o cursa plina de spectacol, in care depasirile au fost la ele acasa. Pentru a intregi victoria Renault, Alonso a terminat pe locul al doilea, dupa un duel transat la boxe cu Jenson Button.
Sambata, 18 Martie 2006 |

Pole pentru Fisichella

Giancarlo Fisichella a reusit astazi, in calificarile MP al Malaysiei, sa rastoarne toate pronosticurile cucerind al treilea pole-position al carierei. Fernando Alonso porneste de pe 7, Kimi Raikkonen de pe 6 iar Michael Schumacher – retrogradat 10 locuri pentru schimbarea motorului – va incepe cursa de maine de pe pozitia a 14-a.
Vineri, 17 Martie 2006 |

PREVIEW F1: Secretele Malaysiei

Marele Premiu al Malaysiei se anunta unul plin de spectacol. Sa vedem care sunt ingredientele principale ale acestuia.
Vineri, 17 Martie 2006 | | 1 comentariu

Un nou loc pentru istoria Mercedes

Mercedes va schimba locul unuia dintre cele mai interesante obiective ale industriei auto mondiale. Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart isi va inchide portile in 18 martie, urmand ca noua cladire sa fie inaugurata peste doua luni la Untertuerkheim, in apropierea uneia dintre uzinele constructorului german.
Vineri, 17 Martie 2006 |

Profesorul de pedale

Cum ar fi ca, atunci cand conduceti masina, un sistem sa va dicteze pur si simplu ce pedale trebuie sa apasati pentru a fi in siguranta? Cei de la Nissan au reflectat serios la aceasta intrebare si ne dau raspunsul.
Joi, 16 Martie 2006 |

La scoala cu Ford

Daca aveti ganduri marete in legatura cu o eventuala cariera in Campionatul Mondial de Raliuri, Silverstone este locul in care trebuie sa ajungeti. Pentru ca Ford a inaugurat ieri Ford RST Rally Academy, o scoala de pilotaj pentru viitorii piloti de raliu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 16 Martie 2006 |

Probleme in familie

Jaguar nu se simte foarte bine din punct de vedere financiar, prelungind criza intregului Grup Ford. Iar renuntarea la un nou proiect este doar ultima problema cu care se confrunta britanicii.
Miercuri, 15 Martie 2006 |

S60 trece in istorie

Suedezii de la Volvo vor trebui sa hotarasca in scurt timp destinul modelului S60, care nu isi va mai gasi locul in gama. Cea mai probabila solutie este renuntarea la producerea acestuia.
Miercuri, 15 Martie 2006 |

Schumi si Kimi la Ferrari?

Cotidianul german Bild afirma faptul ca Michael Schumacher si Kimi Raikkonen ar putea deveni colegi de echipa la Ferrari in 2007. Finlandezul a negat insa, spunand ca toata povestea ramane la statutul de speculatie de presa.
Miercuri, 15 Martie 2006 |

Despartirea de codul E

Nomenclatura interna a celor de la BMW se va schimba in urmatorii ani. Daca pana acum modelele germane erau denumite in interior E52 (in cazul lui X5), E60 (Seria 5) sau E90 (noul BMW Seria 3), acestea vor primi de acum prefixul F.
Marti, 14 Martie 2006 |

Volvo la casierie

Constructorul suedez este obligat la plata unor daune de aproximativ 44 de milioane de dolari in urma unui accident suferit de un ucrainean acum opt ani.
Marti, 14 Martie 2006 |

Veyron mania

Bugatti afirma ca suplimentarea productiei anuale a lui Veyron cu 20 de exemplare este rezultatul firesc al comenzilor care depasesc oferta constructorului. Sa fie oare acesta motivul real?
Luni, 13 Martie 2006 |

Mutare in Grupul VW

Seat a anuntat o mutare importanta la nivelul conducerii, prin venirea lui Frank Bekeimer, care pana acum a activat in cadrul sectiei de Dezvoltare a Sasiului si Caroseriei la Audi.
Luni, 13 Martie 2006 |

2008 + Aero X = Saab 9-5

O operatie de aritmetica foarte simpla si afirmatiile oficialilor Saab ne arata ca "fenomenul" Aero X va putea fi admirat pe strazi sub forma viitoarei generatii a modelului 9-5.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru