Mutare in Grupul VW

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 13.03.2006
Seat a anuntat o mutare importanta la nivelul conducerii, prin venirea lui Frank Bekeimer, care pana acum a activat in cadrul sectiei de Dezvoltare a Sasiului si Caroseriei la Audi.

Frank Bekeimer a fost cooptat de catre Seat in functia de vicepresedinte in cadrul Departamentului de Cercetare si Dezvoltare (DCC) al constructorului spaniol. Bekeimer vine din interiorul grupului Volkswagen, acesta fiind pana acum responsabil cu Dezvoltarea Sasiului si Caroseriei la Audi.

Cel pe care il inlocuieste germanul este Dr. Winfried Burgert (in functie din 1999), care se retrage din activitate. Mutarea se va produce la inceputul lunii viitoare. Noul vicepresedinte al DCC la Seat va fi in acelasi timp seful Centrului Tehnic al constructorului spaniol.

Frank Bekeimer se afla in Grupul VW de 24 de ani, acesta revenind a treia oara intr-o functie de management la Seat dupa ce in anii ’90 a activat, de asemenea, in cadrul Centrului Tehnic. In ultima din aceste perioade, germanul a fost cel care a supervizat proiectul Audi A3 Sportback, exemplul perfect de comunicare intre Seat si Audi la nivelul cercetarii si dezvoltarii unui model.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru