Schumi si Kimi la Ferrari?

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 15.03.2006
Cotidianul german Bild afirma faptul ca Michael Schumacher si Kimi Raikkonen ar putea deveni colegi de echipa la Ferrari in 2007. Finlandezul a negat insa, spunand ca toata povestea ramane la statutul de speculatie de presa.

Willi Weber, managerul lui Michael Schumacher, a afirmat intr-un interviu acordat cotidianului german Bild ca pilotul german are toate sansele sa continue cu Ferrari in sezonul viitor. Motivul principal este reprezentat de faptul ca Michael a reusit in ultima vreme sa aiba rezultate excelente atat in teste, cat mai ales in cursa de debut a sezonului, la Bahrain. “Pana la vara nu se va semna nici un contract. Insa e foarte clar faptul ca rezultatele bune vor putea duce la continuarea colaborarii”, a afirmat Wili Weber.

Bild merge chiar mai departe si afirma faptul ca italienii ne rezerva o mare surpriza, colegul lui Schumacher la echipa italiana urmand sa fie Kimi Raikkonen. In acest sens, este citata o sursa din cadrul McLaren, actuala echipa a finlandezului: „Kimi s-a hotarat deja: va merge la Ferrari. Insa deocamdata nu a semnat nimic”.

Cu toate acestea, Raikkonen s-a grabit sa dezminta aceste zvonuri, afirmand ca toata povestea este o inventie a presei. “Nu s-a semnat nici un contract.

Aceste zvonuri sunt utile presei si atat”, a spus finlandezul, citat de un purtator de cuvant al actualei sale echipe, McLaren Mercedes.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru