De la Chrysler la Jeep, via 300C

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 20.03.2006
Jeep va beneficia de aportul unuia dintre cei mai cunoscuti designeri ai lumii, dupa ce Ralph Gilles – cel care a creat Chrysler 300C – a trecut la constructorul american, in ceea ce se poate numi o mutare in familie.

Ralph Gillies, designerul mult aclamatului Chrysler 300C, s-a mutat la Jeep, unde va ocupa postul de vicepresedinte al sectiei de design. Cel pe care il va inlocui este Ricardo Aneiros, care se retrage din activitate.

“A fost o mare onoare sa lucrez in Grupul Chrysler, atat cu echipa de la design cat si cu intreaga organizatie. Industria s-a confruntat cu o multime de schimbari de cand am inceput, insa profesionalismul, crativitatea si prieteniile pe care le-am intalnit aici au fost constante si consistente”, a firmat Aneiros.

Ralph Gillies este cunoscut in industria auto datorita aportului sau la dezvoltarea lui 300C, fapt care a reusit sa il prupulseze printre putinii designeri faimosi din lume. Acesta a intrat in structurile Grupului Chrysler in 1992 si detine diplome in Design Auto si Creativitate la Universitatea din Michigan.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru