China adopta noul S40

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 21.03.2006
Suedezii de la Volvo au anuntat ca modelul S40 va fi produs intr-o uzina a Grupului Ford care se afla in sud-estul Chinei. Ramane de vazut cum se vor intelege siguranta Volvo cu superficialitatea chineza.

Chiar daca se afla printre ultimii veniti pe aceasta piata, Volvo face un pas important pentru cucerirea Chinei. Astfel, suedezii au anuntat faptul ca S40 va fi produs la uzina Ford in Chongqing, in sud-estul tarii. Motivul avansat de Volvo este simplu si se bazeaza pe impactul pe care constructorul suedez l-a avut asupra Chinei: anul trecut aici au fost vandute 4800 de masini ale nordicilor, dublul cifrei de acum doi ani.

Prin aceasta decizie, de a face un S40 chinez, Volvo spera sa isi ridice vanzarile anuale pe aceasta piata pana la 10.000 de exemplare. Adica, dupa cum declara Alexander Klose, responsabilul Volvo in Asia si zona Pacificului, exact cifra care va transforma afacerea intr-una rentabila din punct de vedere economic.

Acelasi oficial al constructorului suedez a tinut sa precizeze faptul ca Volvo va analiza serios rezultatele acestei decizii, iar daca aceasta se va dovedi viabila nu este exclus ca si alte modele Volvo sa fie produse in China.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru