Arhiva stiri decembrie 2020

Marti, 15 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Porsche Taycan a devenit cel mai rapid model electric de pe circuitul Road Atlanta: un minut și aproape 34 de secunde pentru cei 4 kilometri ai traseului

Porsche Taycan în versiunea Turbo S este cel mai rapid model electric de pe circuitul Road Atlanta. Modelul german a fost pilotat de Leh Keen, iar timpul realizat de acesta a fost de un minut și 33.88 de secunde.
Luni, 14 Decembrie 2020 | Formula 1 | 21 comentarii

Mercedes exclude înlocuirea lui Bottas cu Russell în 2021: "Suntem loiali piloților noștri"

Mercedes a exclus varianta de a renunța la serviciile lui Valtteri Bottas și de a semna un contract cu George Russell pentru sezonul 2021. "Avem un contract cu Bottas și suntem loiali piloților noștri", spun oficialii echipei.
Luni, 14 Decembrie 2020 | General

Versiune Lego pentru Ferrari 488 GTE: pachetul conține 1.677 de piese și va fi disponibil din 1 ianuarie

Lego și Ferrari lansează o machetă a supercar-ului de circuit Ferrari 488 GTE. Aceasta va putea fi comandată începând cu 1 ianuarie 2021 și va avea un preț de 180 de euro.
Luni, 14 Decembrie 2020 | Modele noi

Audi oferă primele detalii despre modelul electric de lux Landjet: "Va fi un concept radical cu design complet diferit"

Audi susține că modelul electric de lux dezvoltat în prezent sub numele de cod Landjet va fi unul revoluționar care va avea un design complet diferit de actualele modelele din gama constructorului german.
Luni, 14 Decembrie 2020 | Industrie

Presa italiană: Mike Manley, șeful Fiat Chrysler, este favorit să devină noul CEO Ferrari

Mike Manley, șeful grupului Fiat Chrysler, este principalul favorit pentru a ocupa poziția de nou CEO al Ferrari, potrivit informațiilor apărute în presa italiană. Ferrari și FCA au refuzat să comenteze.
Luni, 14 Decembrie 2020 | TV: Reclame

VIDEO: Lewis Hamilton apare în cel mai nou clip de promovare dedicat viitorului hypercar Mercedes-AMG Project One

Mercedes a publicat un nou clip de promovare pentru AMG Project One. De această dată, alături de hypercar-ul german apare și pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton. Modelul va fi produs în doar 275 de unități, toate exemplarele fiind deja rezervate.
Luni, 14 Decembrie 2020 | Modele noi

Imagini sub camuflaj cu prototipul lui BMW i4: modelul electric de 530 de cai putere va fi lansat în versiune de serie în 2021

BMW a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu un prototip al Gran Coupe-ului electric i4, care va avea 530 de cai putere și o autonomie de 600 de kilometri. Versiunea de serie va intra în producție în 2021.
Luni, 14 Decembrie 2020 | Modele noi

Porsche a prezentat noul 911 GT3 Cup: modelul de competiții oferă aproximativ 510 CP și 470 Nm

Porsche 911 GT3 Cup a fost prezentat oficial. Modelul destinat competițiilor este echipat cu un motor de 4.0 litri cu șase cilindri care dezvoltă circa 510 CP. Conform oficialilor Porsche, livrările vor demara în luna februarie a anului viitor.
Luni, 14 Decembrie 2020 | Industrie | 2 comentarii

Tesla întrerupe producția pentru Model S și Model X timp de 18 zile: cele două modele ar putea primi îmbunătățiri

Tesla a anunțat că va întrerupe producția lui Model S și Model X timp de 18 zile, în mijlocul speculațiilor că producătorul american pregătește o serie de îmbunătățiri pentru cele două modele.
Luni, 14 Decembrie 2020 | Industrie | 4 comentarii

Premierele Mercedes-Benz în gama de electrice EQ pentru următorul an: nemții vor lansa SUV-urile EQA și EQB, și sedanurile EQE și EQS

Noul Mercedes-Benz EQA va fi prezentat în 20 ianuarie 2021, iar oficialii companiei au anunțat că producția SUV-ului a început deja la uzina din Rastatt. Tot în 2021, fanii modelelor electrice vor face cunoștință cu noile EQB, EQE și EQS.
Luni, 14 Decembrie 2020 | Formula 1 | 3 comentarii

McLaren vinde 33% din acțiunile echipei de Formula 1 către un grup american: investiție inițială de 185 de milioane de lire sterline

McLaren a anunțat vânzarea a până la 33% din acțiunile echipei sale de Formula 1 către un consorțiu de investitori americani. În primă fază, MSP Sports Capital va investi 185 de milioane de lire sterline în operațiunile britanicilor în schimbul a 15% din acțiuni, urmând ca pachetul deținut la McLaren Racing să crească la 33% până la sfârșitul lui 2022.
Luni, 14 Decembrie 2020 | Modele noi

Detalii despre hypercar-ul Peugeot pentru Le Mans: plug-in hybrid cu motor pe benzină V6 de 2.6 litri și 680 CP plus un motor electric de 272 CP

Peugeot a anunțat că hypercar-ul plug-in hybrid pe care îl dezvoltă pentru Le Mans va avea un motor pe benzină de 2.6 litri și 680 de cai putere și un motor electric de 272 de cai putere. Hypercar-ul va debuta în 2022.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 13 Decembrie 2020 | Formula 1 | 38 comentarii

Verstappen încheie sezonul 2020 al Formulei 1 cu o victorie în Abu Dhabi: Bottas și Hamilton au completat podiumul

Max Verstappen a câștigat ultima cursă a sezonului de Formula 1 de la Abu Dhabi, în care Mercedes a completat podiumul prin Valtteri Bottas și Lewis Hamilton. Ferrari nu a obținut niciun punct, iar McLaren a terminat pe locul trei în clasamentul constructori.
Duminica, 13 Decembrie 2020 | Concepte | 11 comentarii

Informații neoficiale: Toyota va prezenta în 2021 un concept electric cu baterie care se încarcă în 10 minute

Toyota va prezenta anul viitor un concept electric cu baterie care se încarcă în numai 10 minute, potrivit unor informații neoficiale. Versiunea de serie ar urma să fie disponibilă în prima parte a deceniului următor.
Duminica, 13 Decembrie 2020 | Industrie | 1 comentariu

Hyundai a cumpărat producătorul de roboți umanoizi Boston Dynamics: tehnologia va fi folosită la viitoarele mașini autonome

Hyundai a anunțat că a achiziționat producătorul de roboți umanoizi Boston Dynamics. Pe termen lung, constructorul intenționează să utilizeze tehnologia roboților inclusiv pentru mașini autonome.
Sambata, 12 Decembrie 2020 | Formula 1 | 20 comentarii

Verstappen, pole position în Abu Dhabi: pilotul Red Bull i-a învins pe Bottas și Hamilton

Max Verstappen a obținut pole position-ul pentru ultima cursă de Formula 1 a sezonului din Abu Dhabi, după ce i-a învins pe Valtteri Bottas și Lewis Hamilton pentru mai puțin de o zecime de secundă.
Sambata, 12 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Volkswagen prezintă un nou wallbox pentru mașini electrice: încărcare cu curent continuu cu până la 22 kW

Volkswagen a prezentat un wallbox pentru mașini electrice a cărui principală noutate este încărcarea cu curent continuu cu 22 kW prin portul CCS al mașinii. În general, wallbox-urile casnice oferă doar încărcare cu curent alternativ cu până la 11 kW.
Sambata, 12 Decembrie 2020 | TV: Teste

VIDEO: Cum testează Mercedes-Benz în simulator noul hypercar Mercedes-AMG Project One

Mercedes-Benz explică modul în care folosește simulatorul AMG pe circuitul de la Nurburgring pentru a dezvolta noul hypercar Mercedes-AMG Project One cu ajutorul pilotului de teste Maro Engel.
Vineri, 11 Decembrie 2020 | Formula 1 | 3 comentarii

Verstappen și Bottas, cei mai rapizi în antrenamentele din Abu Dhabi: Hamilton a revenit la Mercedes

Max Verstappen și Valtteri Bottas au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere de vineri de la Abu Dhabi. Lewis Hamilton a revenit la Mercedes și a ocupat locurile cinci și doi în cele două sesiuni.
Vineri, 11 Decembrie 2020 | Motorsport

Sebastien Loeb va concura în Extreme E, viitoarea competiție de rally-raid cu mașini electrice: pilotul francez a semnat cu echipa lui Lewis Hamilton

X44, echipa înființată de Lewis Hamilton, a anunțat linia de start pentru primul sezon al seriei electrice de rally-raid Extreme E. Sebastien Loeb, multiplu campion mondial de raliuri, și Cristina Gutierrez, pilot în Raliul Dakar, vor concura sub culorile echipei lui Hamilton.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru