Arhiva stiri decembrie 2020

Marti, 22 Decembrie 2020 | Modele noi | 8 comentarii

Informații noi despre mașina electrică Apple: va avea o baterie cu design unic, va fi produsă de un constructor tradițional și va apărea după 2024

Mașina electrică Apple cu funcții autonome va avea o baterie cu design unic care va permite o autonomie mai ridicată, va fi produsă cel mai probabil de un constructor tradițional și va apărea după 2024, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 22 Decembrie 2020 | Tehnologie

Primul teaser cu viitorul sistem de infotainment MBUX Hyperscreen: tehnologia va fi prezentată în 7 ianuarie și va fi introdusă în premieră pe viitorul EQS

Viitorul sedan electric Mercedes-Benz EQS va putea fi echipat opțional cu sistemul MBUX Hyperscreen. Noua tehnologie va fi prezentată oficial în 7 ianuarie.
Marti, 22 Decembrie 2020 | Drive test | 20 comentarii

Test Drive Volkswagen Tiguan facelift - Titular

Volkswagen Tiguan a trecut în 2020 printr-un facelift care îmbunătățește ușor CV-ul celui mai vândut SUV compact din Europa. L-am testat împreună cu noul motor 2.0 TDI de 200 CP.
Luni, 21 Decembrie 2020 | General

Aston Martin a început livrările modelului DB5 Goldfinger Continuation: britanicii au marcat momentul cu o ședință foto cu 5 dintre cele 25 de unități programate

Aston Martin a demarat livrările modelului DB5 Goldfinger Continuation. Britanicii vor produce doar 25 de exemplare, toate fiind deja comandate.
Luni, 21 Decembrie 2020 | Modele noi

Skoda Motorsport a pregătit noutăți pentru modelul Fabia Evo Rally2: îmbunătățiri pentru motorul turbo de 1.6 litri și pentru cutia de viteze

Din 4 ianuarie 2021, Skoda va oferi un pachet de îmbunătățiri pentru Fabia Evo Rally2. Modelul destinat raliurilor va fi echipat cu un software nou pentru controlul motorului, cu un intercooler modificat și cu o transmisie îmbunătățită.
Luni, 21 Decembrie 2020 | Formula 1 | 7 comentarii

Ferrari anunță planurile pentru lansarea noului monopost: prezentarea ar putea avea loc la Barcelona înaintea sesiunii de teste

Monopostul Ferrari pentru sezonul 2021 al Formulei 1 va avea numele SF21 și ar putea fi prezentat în luna martie la Barcelona, înainte de startul singurei sesiuni de teste de iarnă.
Luni, 21 Decembrie 2020 | Modele noi | 6 comentarii

Detalii despre un nou model electric Volkswagen: germanii pregătesc un rival pentru Tesla Model S

Volkswagen intenționează să dezvolte un model electric în cadrul proiectului Artemis al celor de la Audi pentru a lansa pe piață un rival pentru Tesla Model S, potrivit unor declarații făcute de CEO-ul Herbert Diess la o întâlnire cu managerii constructorului.
Luni, 21 Decembrie 2020 | TV: Diverse

VIDEO: Modelele importante lansate de Seat în cei 70 de ani de la înființare: de la micuțul Seat 600 la noile SUV-uri Arona și Tarraco

În 9 mai 2020, Seat a aniversat 70 de ani de la înființarea companiei. Acum, producătorul spaniol a publicat un clip cu 48 dintre cele 75 de modele dezvoltate de Seat în toată această perioadă.
Luni, 21 Decembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Mini Hatch va fi lansată în 2023: modelul britanic va avea motorizări pe benzină și versiune electrică

Noua generație Mini Hatch va fi lansată în 2023. CEO-ul Bernd Körber susține că modelul va suferi o transformare majoră, însă își va păstra designul clasic. Britanicii pregătesc motorizări pe benzină, dar și o versiune electrică.
Luni, 21 Decembrie 2020 | Industrie

Aston Martin pregătește 10 lansări în următorii doi ani: SUV-ul DBX ar putea primi o versiune electrică sau hibridă

Aston Martin va lansa 10 versiuni noi pentru modelele sale în următorii doi ani, pe listă fiind și o posibilă variantă electrificată pentru SUV-ul DBX.
Luni, 21 Decembrie 2020 | Industrie | 5 comentarii

Grupul Volkswagen reduce producția din cauza lipsei de semiconductori: "Industria auto și-a revenit mai repede decât anticipau furnizorii"

Grupul Volkswagen a anunțat că va reduce producția modelelor Volkswagen, Skoda, Seat și Audi dezvoltate pe platforma MQB din cauza lipsei de semiconductori, întrucât furnizorii au fost luați prin surprindere de revenirea pieței auto.
Luni, 21 Decembrie 2020 | General | 1 comentariu

Fostul pilot Jari-Matti Latvala este noul director al echipei Toyota din Campionatul Mondial de Raliuri: finlandezul îl înlocuiește pe Tommi Makinen

Jari-Matti Latvala este noul director al echipei Toyota Gazoo Racing World Rally Team. Fostul pilot finlandez a concurat alături de Toyota până în 2019.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 21 Decembrie 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Primele teasere cu Mercedes-Benz EQS: sedanul electric cu autonomie de 700 de kilometri va avea software cu inteligență artificială și filtru HEPA la interior

Mercedes-Benz a publicat primele teasere cu sedanul electric EQS, care va avea software cu inteligență artificială și filtru HEPA la interior. Modelul cu autonomie de 700 de kilometri va fi prezentat anul viitor.
Luni, 21 Decembrie 2020 | Modele noi | 3 comentarii

Video. Unul dintre prototipurile viitorului SUV Ferrari, spionat în timpul testelor: modelul va fi prezentat în 2021

Unul dintre prototipurile viitorul Ferrari Purosangue a fost surprins în timpul testelor din Maranello. SUV-ul constructorului italian ar urma să fie prezentat în a doua parte a anului viitor.
Duminica, 20 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Alpine nu exclude pregătirea unor modele electrice de performanță: francezii ar putea utiliza platforma lui Renault Megane eVision

Oficialii Alpine iau în calcul utilizarea noii platforme Common Module Family – Electric Vehicle, arhitectura lansată pe conceptul Renault Megane eVision, pentru dezvoltarea unor modele electrice.
Duminica, 20 Decembrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Lamborghini SC20, surprins în timpul testelor de la Monza: supercar-ul unicat are 770 CP

Lamborghini SC20, supercarul unicat realizat de divizia Squadra Corse, a fost spionat pe circuitul de la Monza în timpul testelor organizate înaintea prezentării oficiale. Modelul italian este echipat cu un V12 de 6.5 litri care oferă 770 CP și 720 Nm.
Sambata, 19 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Cupra și ABT au început testele cu viitorul vehicul dezvoltat pentru competiția de rally-raid Extreme E: modelul electric oferă până la 540 de cai putere

Cupra împreună cu ABT Sportsline au participat la primul test oficial dedicat competiției Extreme E. Seria de rally-raid va debuta în 2021 și se adresează exclusiv mașinilor electrice. Mattias Ekström și Claudia Hürtgen sunt piloții care vor concura sub culorile echipei ABT Cupra XE.
Sambata, 19 Decembrie 2020 | TV: Tehnic

VIDEO: Cum funcționează noul head-up display cu realitate augmentată dezvoltat de Volkswagen

Volkswagen a publicat un scurt clip video în care detaliază o parte dintre funcțiile viitorului head-up display cu realitate augmentată. În primă fază, acesta va fi introdus pe modelele electrice ID.3 și ID.4.
Vineri, 18 Decembrie 2020 | Formula 1 | 23 comentarii

Sergio Perez va concura pentru Red Bull în sezonul 2021: Alex Albon, retrogradat la postul de pilot de rezervă

Sergio Perez a semnat un contract pe un an cu Red Bull Racing și va concura pentru fosta campioană mondială în sezonul 2021, în timp ce Alexander Albon va fi pilotul de rezervă al echipei.
Vineri, 18 Decembrie 2020 | Economic | 6 comentarii

Grupul Renault va anunța noua strategie în 14 ianuarie: constructorul francez pregătește reduceri de costuri și schimbări pentru Dacia

Grupul Renault va dezvălui în 14 ianuarie structura noului plan strategic pentru următorii cinci ani. Francezii pregătesc reduceri de costuri, în timp ce Dacia va capăta o independență mai mare.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru