AMG

Vineri, 31 Octombrie 2014 | Industrie

Mercedes-AMG va achiziţiona 25% din acţiunile mărcii moto MV Agusta

Mercedes-Benz a confirmat astăzi că va achiziţiona 25% din acţiunile producătorului de motociclete MV Agusta din Italia. Cele două parţi au semnat un acord de colaborare pe termen lung, dar detaliile financiare nu au fost dezăluite.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Modele noi

Motorizarea lui Mercedes AMG GT va echipa şi alte modele din gama Mercedes-Benz

Tobias Moers, şeful diviziei AMG, a confirmat faptul că motorizarea V8 twin-turbo de 4.0 litri din gama AMG GT va echipa şi alte modele din portofoliul Mercedes-Benz.
Vineri, 24 Octombrie 2014 | Modele noi

Şeful AMG: "Vom face o versiune mai uşoară şi mai puternică a lui AMG GT"

Tobias Moers, şeful AMG, a confirmat în cadrul unui interviu că echipa sa lucrează la o versiune mai performantă a lui AMG GT, care să-l rivalizeze pe Porsche 911 GT3.
Joi, 19 Iunie 2014 | Reportaj

Mercedes-Benz Star Experience: degustare de soi nobil

Importatorul Mercedes-Benz în România a derulat în weekendul trecut un eveniment numit Star Experience, în care poţi să încerci noile tehnologii şi modele al mărcii. Am participat şi noi, iar rezultatul a fost o întâlnire de neuitat cu portofoliul AMG în formaţie aproape completă.
Joi, 08 Mai 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz AMG se aşteaptă la o creştere de 50% a vânzărilor în 2014

În lumina rezultatelor de vânzări peste aşteptări înregistrate în 2013 şi în primul sfert al anului 2014, şeful diviziei de performanţă de la Mercedes-Benz spune că vânzările ar putea să crească cu până la 50% în decursul anului curent.
Vineri, 25 Aprilie 2014 | Modele noi

Divizia AMG de la Mercedes-Benz ar putea oferi motorul turbo de doi litri şi sub capota altor modele

Motorul 2.0 turbo de 360 CP şi-ar putea găsi un cămin şi sub capota altor modele din gama Mercedes-Benz, spune şeful diviziei AMG, Tobias Moers.
Miercuri, 16 Aprilie 2014 | Modele noi

Mercedes-AMG GT, înlocuitorul lui SLS AMG, îşi dezvăluie interiorul

Înlocuitorul lui Mercedes-Benz SLS AMG va renunţa la ”Benz” şi va fi denumit Mercedes-AMG GT. Dezvelirea completă are loc în septembrie, dar nemţii au prezentat deja două poze ale interiorului.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz S 63 AMG Coupe: lux, eleganţă şi sportivitate în acelaşi pachet

Cu 585 de cai putere sub capotă şi cu un pachet interior şi exterior care depăşeşte rivalii germani, noua versiune AMG a coupe-ului bazat pe S-Klasse urcă o treaptă pentru a deveni un rival de temut pentru Bentley Continental GT.
Joi, 19 Decembrie 2013 | Industrie

Daimler a finalizat achiziţia a 5% din acţiunile Aston Martin

Parteneriatul istoric dintre Aston Martin şi Daimler a început astăzi, la cinci luni de la semnarea acordului dintre cele două părţi.
Joi, 21 Noiembrie 2013 | Modele noi

Mercedes GLA45 AMG - concept pentru o versiune de performanţă de 360 de cai putere

Mercedes a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles conceptul viitoarei versiuni de performanţă GLA45 AMG: Crossover-ul german beneficiază de un motor de 360 de cai putere şi 450 Nm.
Duminica, 17 Noiembrie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo - un supercar virtual creat pentru jocul Gran Turismo 6

Mercedes s-a implicat serios în dezvoltarea jocului Gran Turismo 6. Atât de mult încât a creat un supercar virtual special pentru acest joc video numit Vision Gran Turismo.
Joi, 25 Iulie 2013 | Industrie

Daimler a semnat un parteneriat tehnic cu Aston Martin

Nemţii de la Daimler au semnat un parteneriat tehnic cu Aston Martin şi au cumpărat 5% din acţiunile companiei din Gaydon. Englezii vor prelua componente de la divizia AMG.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 14 Martie 2013 | Industrie

Viitoarea generaţie Mercedes-Benz GLK nu va primi o variantă AMG

Viitoarea generaţie a celui mai mic SUV din actuala gamă Mercedes-Benz nu va mai avea o variantă performantă AMG. Ipoteza a fost lansată de un oficial al divizie AMG.
Miercuri, 13 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Mercedes-Benz A45 AMG devine cel mai puternic hot hatch din lume: 360 CP şi 4.6 secunde pentru 0-100 km/h

Mercedes-Benz profită de schimbarea de optică în segmentul compact şi lansează pe piaţă la Salonul de la Geneva cel mai puternic hot hatch din lume. Noul A45 AMG reuşeşte să scoată 360 CP dintr-un motor de doar 2.0 litri.
Marti, 05 Februarie 2013 | Industrie

Şeful dezvoltării de şasiuri de la Mercedes-Benz AMG pleacă la BMW M

Arnd Meyer, inginerul responsabil de şasiurile ultimelor modele Mercedes-Benz AMG dezvoltate recent, a decis să părăsească marca din Affalterbach în favoarea rivalilor de la BMW M.
Miercuri, 26 Decembrie 2012 | Industrie

Viitorul Mercedes-Benz C63 AMG va folosi un motor V8 turbo

Mercedes va renunța la motorul aspirat de 6.2 litri folosit de actualul C63 AMG în favoarea unui V8 de cilindree mai mică, dar supraalimentat prin sistem turbo.
Marti, 25 Decembrie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA - primele imagini neoficiale

Chiar în Ajunul Crăciunului, câteva imagini cu noul model Mercedes-Benz CLA au ajuns pe internet. Mercedes încă nu a prezentat oficial noua berlină, dar o va face probabil foarte curând.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | Modele noi

Mercedes A45 AMG, primele poze şi informaţii oficiale: 354 CP şi 45.000 de euro

Mercedes-Benz le oferă pasionaţilor mărcii primele informaţii despre cea mai puternică versiune a lui A-Klasse, aşteptatul A45 AMG.
Marti, 28 August 2012 | Industrie

Divizia AMG va dezvolta viitoarele motoare V12 de la Mercedes-Benz

Tunerul de casă al Mercedes-Benz se va ocupa de dezvoltarea viitoarei generaţii de motoare V12. Cei de la AMG pregătesc deja motorul viitorul Mercedes-Benz S600.
Luni, 20 August 2012 | Formula 1

Mercedes ar putea schimba numele echipei de F1 în AMG în 2014

Mercedes intenţionează să se concentreze pe furnizarea de motoare în Formula 1 începând din 2014 şi să schimbe numele propriei echipe în AMG, potrivit presei internaţionale.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru