AMG

Marti, 09 Aprilie 2019 | Modele noi

Mercedes a prezentat noul AMG CLA 35: aspect mai agresiv și motor de 2.0 litri cu 306 CP

Mercedes-AMG a publicat primele fotografii și informații referitoare la noul CLA 35 4Matic. Modelul de clasă compactă are un motor de 2.0 litri capabil să ofere 306 CP și 400 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc în 4.9 secunde, în timp ce viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 250 km/h.
Sambata, 15 Decembrie 2018 | Industrie

Aston Martin lucrează la un motor cu șase cilindri în linie și tehnologie hibridă: britanicii ar putea renunța la propulsorul V8 de la AMG

Aston Martin dezvoltă în prezent un nou motor cu șase cilindri în linie, ce ar putea să aibă și tehnologie hibridă. Presa britanică susține că Aston Martin ar urma să renunțe la propulsorul V8 biturbo de la AMG.
Joi, 16 August 2018 | Modele noi

Mercedes se gândește la un nou rival pentru Porsche Cayman: nemții sunt nemulțumiți de vânzările lui AMG SLC43

Divizia AMG de la Mercedes ia în calcul lansarea unui nou rival pentru modelele Porsche 718 Cayman și 718 Boxter, potrivit presei britanice. Nemții sunt nemulțumiți de vânzările actualului AMG SLC43 din gamă.
Marti, 10 Iulie 2018 | Modele noi

Mercedes-AMG ar putea lansa un rival pentru Porsche 718 Cayman: sportiva ar urma să aibă un motor de circa 400 de cai putere

Mercedes-AMG analizează posibilitatea de a dezvolta o sportivă cu un sistem de propulsie de circa 400 de cai putere care să aibă drept rival principal Porsche 718 Cayman.
Vineri, 11 Mai 2018 | Modele noi

Confirmare oficială: Mercedes-AMG GT va intra în producție cu o propulsie hibridă de 816 CP

Noul Mercedes AMG GT va intra în producție și va avea un sistem de propulsie hibrid ce va dezvolta o putere totală de 816 CP. Cu toate că data exactă nu a fost dezvăluită, nemții au confirmat că Mercedes-AMG GT va avea un V8 twin-turbo de 4.0 litri combinat cu un motor electric.
Joi, 08 Martie 2018 | Modele noi

Aston Martin nu exclude un model cu motor cu șase cilindri în linie: propulsorul va fi preluat din gama AMG

Aston Martin ar putea lansa un model echipat cu un motor cu șase cilindri în linie. Dacă proiecul primește undă verde din partea conducerii, inginerii constructorului britanic vor împrumuta noul propulsor de 3.0 litri dezvoltat de AMG și introdus în premieră pe AMG CLS 53.
Marti, 13 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Mercedes-AMG G 63: motor V8 biturbo de 4.0 litri cu 585 CP și cutie automată cu 9 rapoarte

De astăzi, Clasa G are un nou membru: AMG G 63. Versiunea de performanță este disponibilă cu un motor V8 biturbo de 4.0 litri care produce 585 de cai putere și 850 Nm.
Marti, 16 Ianuarie 2018 | Modele noi

Noul Mercedes AMG GT va fi dezvăluit în martie la Geneva: propulsie hibridă cu putere totală de 816 CP

Noul Mercedes AMG GT va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie, potrivit lui Tobias Moers, șeful diviziei Mercedes-AMG.
Luni, 02 Octombrie 2017 | Modele noi

Project One: Hypercarul Mercedes-AMG cu tehnologie de Formula 1 ar putea fi construit în Marea Britanie

Există șanse mari ca hypercarul Mercedes-AMG Project One să fie fabricat în Marea Britanie, potrivit șefului AMG Tobias Moers, unul dintre factorii de decizie în acest sens.
Miercuri, 20 Septembrie 2017 | Modele noi

Noul Aston Martin V8 Vantage ajunge anul viitor pe piață: posibil motor AMG de 4 litri cu aproape 460 de cai putere

Noul Aston Martin V8 Vantage este programat să ajungă anul viitor pe piață. Primele informații neoficiale arată că mașina va beneficia de un motor AMG de 4 litri și de un design inspirat de modelul DB10.
Vineri, 15 Septembrie 2017 | Modele noi

Mercedes AMG GT R Black: versiune de peste 610 cai putere a supercarului german

Mercedes lucrează la o variantă AMG GT R Black, versiunea dedicată circuitului pentru supercarul deja consacrat.
Vineri, 15 Septembrie 2017 | Modele noi

Mercedes dezvăluie lansările din 2018: generație nouă pentru CLS, noul Clasa A Sedan și facelifturi pentru Clasa C și G

Mercedes a dezvăluit un program încărcat de lansări pentru 2018, printre care se numără o nouă generație CLS, dezvăluirea noului Clasa A Sedan, facelifturi pentru Clasa C și Clasa G, dar și lansarea hibridului pe hidrogen GLC F-Cell.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 09 Iunie 2017 | General

Petrecerea AMG continuă: Mercedes-Benz aduce o armată de mașini la Goodwood, în cinstea diviziei de performanță

Mercedes-Benz vine la Goodwood Festival of Speed să continue petrecerea în cinstea celor 50 de ani împliniți de AMG. Nemții aduc supercar-uri, mașini istorice, un monopost de Formula 1 și conceptul AMG GT.
Vineri, 09 Iunie 2017 | General

Cadou de 50 de ani: Producătorul IWC Schaffhausen a dezvoltat un ceas pentru aniversarea AMG

Când unul dintre partenerii tăi împlinește o vârstă frumoasă, cadoul trebuie să fie pe măsură. IWC Schaffhausen a pregătit 250 de ceasuri cu ocazia celor 50 de ani de AMG.
Luni, 29 Mai 2017 | General

BMW înțeapă Mercedes cu ocazia aniversării a 50 de ani de AMG: „Voi ați comandat tort, noi v-am făcut gogoși”

BMW a încercat să îi felicite pe rivalii de la Mercedes într-un stil original, dar înțepător. Bavarezii au pregătit un banner cu ocazia celor 50 de ani de la înființarea AMG.
Sambata, 21 Ianuarie 2017 | Industrie

AMG prinde aripi: divizia Daimler și-a deschis la Tokyo primul showroom dedicat

AMG a pornit la drum acum o jumătate de secol sub forma unei case de tuning dedicate modelelor Mercedes. Astăzi, Mercedes-AMG este parte integrată din Daimler și își deschide primele showroom-uri dedicate.
Miercuri, 31 August 2016 | Modele noi

Mercedes îi declară război lui Aston Martin AM-RB 001: AMG ar putea lansa un hypercar cu motorul de 1.000 CP cu care domină Formula 1

Mercedes-AMG ar putea lansa în 2017 un hipercar aniversar echipat cu motorul V6 de 1.6 litri cu care domină autoritar în Formula 1, care să lupte direct cu Aston Martin AM-RB 001.
Marti, 31 Mai 2016 | Modele noi

De șosea, dar numai bun pentru circuit: Mercedes-AMG GT va primi o versiune de 570 CP inspirată din AMG GT3

Cu 60 de cai în plus față de actualul AMG GT S și cu o serie de modificări de caroserie care-l vor face mai agresiv, dar mai ușor, viitorul AMG GT R va fi versiunea radicală a celui mai sportiv model din actuala gamă Mercedes-Benz.
Joi, 23 Iulie 2015 | Modele noi

Mercedes C-Klasse primește condimente estetice din partea diviziei AMG

Mercedes și divizia de performanță AMG condimentează aspectul conservator al actualului C-Klasse cu o serie de accesorii sportive, care pot fi montate în mai puțin de două ore.
Duminica, 05 Aprilie 2015 | General

Mercedes-Benz a lansat o bicicletă inspirată de modelul AMG GT

Mercedes-Benz s-a asociat cu producătorul german de biciclete Rotwild pentru a crea un mountain bike inspirat de modelul perfomant Mercedes-AMG GT.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru