Carlos Ghosn

Miercuri, 21 Iunie 2023 | General

Nissan, dat în judecată de către fostul CEO, Carlos Ghosn, pentru 1 miliard de dolari

Carlos Ghosn, fostul CEO Nissan, a dat în judecată marca japoneză și cere despăgubiri în valoare de peste 1 miliard de dolari. Fostul șef acuză marca japoneză de defăimare, calomnie și fabricare de probe împotriva lui.
Luni, 29 Iunie 2020 | Industrie

Nissan neagă orice conspirație pentru îndepărtarea lui Carlos Ghosn: “Nu există nicio dovadă care să susțină acest lucru”

Nissan a negat informațiile privind o conspirație care să ducă la îndepărtarea fostului șef Carlos Ghosn. “Știm că au apărut discuții despre o conspirație, dar nu există nicio dovadă care să susțină acest lucru,” au transmis oficialii Nissan în cadrul unei întâlniri cu acționarii.
Marti, 16 Iunie 2020 | General

Oficialii Nissan au complotat indepartea lui Carlos Ghosn cu un an înainte de arestare: miza a fost eșecul fuziunii cu Renault

Oficialii Nissan au complotat timp de peste un an pentru a-l îndepărta de la conducere pe Carlos Ghosn cu scopul de a împiedica o fuziune a constructorului japonez cu Renault, potrivit unor mail-uri interne publicate de agenția de presă Bloomberg.
Miercuri, 12 Februarie 2020 | Industrie

Nissan cere daune de 91 de milioane de dolari lui Carlos Ghosn: constructorul își acuză fostul șef de nereguli financiare

Nissan a cerut în instanță să fie despăgubită cu 91 de milioane de dolari de către fostul șef Carlos Ghosn, pe care îl acuză de nereguli financiare. Ghosn a negat toate acuzațiile de până acum și a spus că mai mulți oficiali Nissan au "complotat" pentru a-l îndepărta de la conducere.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Industrie

Carlos Ghosn acuză Nissan de un "complot" pentru a-l îndepărta de la conducere: "Acuzațiile împotriva mea nu au niciun fundament"

Carlos Ghosn susține că mai mulți oficiali Nissan au "complotat" pentru a-l îndepărta de la conducerea constructorului japonez și că acuzațiile justiției nu au niciun fundament real.
Marti, 31 Decembrie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn a părăsit Japonia, deși era sub supraveghere judiciară: "Am scăpat de persecuție politică"

Carlos Ghosn, fostul CEO Renault-Nissan, anunță că a ajuns în Liban, deși se afla sub supraveghere juridică și nu avea voie să părăsească Japonia, țară în care este acuzat de nereguli financiare. "Am fost ostaticul unui sistem de justiție aranjat", susține Ghosn.
Joi, 05 Septembrie 2019 | Industrie

Șeful Nissan recunoaște că a primit mai mulți bani decât ar fi trebuit și că a încălcat procedurile companiei: “Îmi pare rău, voi da banii înapoi”

Șeful Nissan este în centrul unui nou scandal, după ce o investigație internă a scos la iveală că a primit compensații financiare mai mari decât ar fi trebuit și că a încălcat procedurile în acest sens. “Îmi pare rău, voi da banii înapoi,” a spus Hiroto Saikawa. El este considerat artizanul arestării lui Carlos Ghosn, fostul șef Renault-Nissan, cel acuzat de multiple nereguli financiare și care așteaptă să fie judecat în Japonia.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Economic

Profitul și veniturile grupului Renault au scăzut în prima jumătate din 2019: francezii dau vina pe cererea scăzută și pe scandalul Carlos Ghosn

Grupul Renault a avut un profit de 1.6 miliarde de euro în prima parte a anului, cu 13% mai mic față de aceeași perioadă din 2018. Veniturile au fost și ele în scădere, motivele invocate de francezi fiind cererea scăzută de pe mai multe piețe, precum și scandalul în care a fost implicat Carlos Ghosn, fostul șef al companiei.
Duminica, 21 Iulie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn a dat în judecată Nissan și Mitsubishi: cere daune de 15 milioane de euro pentru că a fost concediat

Carlos Ghosn a inițiat o acțiune în justiție în Olanda împotriva Nissan și Mitsubishi, după ce anul trecut a fost revocat din poziția de președinte al alianței pentru acuzații de delapidare. Ghosn cere daune de 15 milioane de euro pentru “greșeli grave” privind concedierea sa.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Industrie

Telenovela continuă: Carlos Ghosn a fost eliberat din nou, după ce a plătit o cauțiune de 4.5 milioane de dolari

Fostul șef Renault-Nissan, Carlos Ghosn, a părăsit din nou detenția după ce instanța a acceptat plata unei cauțiuni de 4.5 milioane de dolari. Este pentru a doua oară când Ghosn părăsește arestul de la Tokyo, după ce fusese arestat la începutul lunii aprilie.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Industrie

Previziuni sumbre la Nissan: profitul anual va scădea cu 45% din cauza arestării lui Ghosn și a costurilor din SUA

Nissan anticipează o reducere a profitului anual cu 45% din cauza scăderii vânzărilor de mașini ca urmare a arestării lui Carlos Ghosn și a costurilor generate de extinderea garanțiilor oferite pe piața americană.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Industrie

Nissan i-a făcut plângere penală lui Carlos Ghosn pentru abuz în serviciu: “Conduita lui a fost inacceptabilă, vom cere despăgubiri”

Nissan a anunțat că a făcut o plângere penală împotriva lui Carlos Ghosn și îl acuză de abuz în serviciu pe fostul său șef. “Conduita lui a fost inacceptabilă, vom cere despăgubiri,” au transmis oficialii constructorului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Aprilie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn nu scapă de arest: procurorii japonezi pregătesc noi acuzații pentru fostul șef de la Renault și Nissan

Procurorii din Tokyo vor emite noi acuzații pe numele lui Carlos Ghosn, astfel încât acesta să nu fie eliberat din arest iar perioada de detenție să continue, potrivit informațiilor prezentate de presa din Japonia. Ghosn fusese eliberat pe cauțiune după 108 zile în închisoare, dar a fost arestat din nou în luna aprilie.
Miercuri, 06 Martie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn a fost eliberat pe cauțiune în schimbul a 9 milioane de dolari: fostul șef Renault-Nissan a petrecut 108 zile în arest la Tokyo

Carlos Ghosn a fost eliberat miercuri din închisoare, după ce a plătit o cauțiune de aproape 9 milioane de dolari. Fostul șef Renault-Nissan a stat 108 zile în spatele gratiilor, în urma arestului din luna noiembrie a anului trecut.
Joi, 14 Februarie 2019 | Economic

S-au răzgândit: Renault i-a retras lui Ghosn bonusurile de 30 milioane de euro pe care le promisese după ce oficialul a demisionat

Renault a anunțat că va retrage cele 30 de milioane de euro care i-au fost promise lui Carlos Ghosn, sub formă de bonusuri și compensații, după ce acesta demisionase din funcțiile de CEO și președinte.
Marti, 12 Februarie 2019 | Industrie

Thierry Bollore este noul președinte Renault-Nissan: francezii au decis păstrarea lui Carlos Ghosn ca director la Renault do Brasil

Carlos Ghosn a fost păstrat ca director la Renault do Brasil, după demisia din funcțiile de CEO și președinte Renault, în timp ce Thierry Bollore a fost desemnat ca noul președinte Renault-Nissan, potrivit unui anunț oficial din partea constructorului francez.
Miercuri, 30 Ianuarie 2019 | Industrie

Ghosn îi acuză pe șefii Nissan de "complot și trădare": "Au vrut să scape de mine"

Carlos Ghosn îi acuză pe directorii executivi de la Nissan de "complot și trădare" și consideră că aceștia "au vrut să scape de el" din cauza faptului că intenționa să inițieze o fuziune între Renault, Nissan și Mitshubishi.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Industrie

Francezii vor ca noul președinte Renault să aibă aceeași funcție și la Nissan: președintele Macron “speră” la eliberarea rapidă a lui Carlos Ghosn

Președintele francez, Emmanuel Macron, i-a transmis premierului Japoniei că ar fi “adecvat” ca noul președinte Renault, Jean-Dominique Senard, să aibă aceeași funcție și la Nissan, potrivit informațiilor publicate de presa niponă. În plus, Macron speră la eliberarea rapidă a lui Carlos Ghosn, fost șef la Renault și Nissan.
Vineri, 25 Ianuarie 2019 | Industrie

Ghosn a demisionat de la Renault: adjunctul său și fostul CEO Michelin au preluat conducerea constructorului francez

Jean-Dominique Senard, fostul CEO al Michelin, este noul președinte al Renault, în timp ce Thierry Bollore a fost promovat ca CEO după ce Carlos Ghosn a demisionat din cele două funcții pe care le avea la constructorul francez.
Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | Industrie

Ghosn acceptă să demisioneze din funcțiile deținute la Renault: francezii vor anunța joi noua conducere a constructorului

Carlos Ghosn este dispus să demisioneze din funcțiile deținute la Renault dacă îi vor fi acceptate anumite condiții. Francezii vor anunța joi noua conducere a constructorului.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Toyota, Nissan, Mercedes-Benz, vanzari, productie, Formula 1, Chrysler, Daimler
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru