Carlos Ghosn

Sambata, 03 Februarie 2018 | Industrie

Renault încearcă să-l convingă pe Ghosn să rămână CEO: "Alianța cu Nissan și Mitsubishi are nevoie de o nouă formulă"

Acționarii Renault vor propune păstrarea lui Carlos Ghosn în funcția de CEO pentru pregătirea unei noi formule pentru alianța cu Nissan și Mitsubishi, deși inițial se vehicula că acesta va renunța la post.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Industrie

Ghosn confirmă că ar putea renunța la postul de CEO al Renault: "Vom separa responsabilitățile între branduri"

Carlos Ghosn a sugerat că ar putea renunța la postul de CEO al Renault, conform unor speculații lansate în decembrie, pentru a se ocupa de Alianța Renault - Nissan - Mitsubishi.
Joi, 21 Decembrie 2017 | Industrie

Renault caută un înlocuitor pentru Carlos Ghosn: brazilianul va pierde postul de CEO, dar va rămâne președinte al francezilor

Renault este în căutarea unui succesor pentru Carlos Ghosn în funcția de CEO, însă brazilianul își va păstra posturile de președinte al Renault și al Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi.
Marti, 21 Noiembrie 2017 | Industrie

Carlos Ghosn despre Tesla: "Acum vinde idei. Va veni un moment când piața îi va cere rezultate lui Elon Musk. E posibil ca acel moment să nu fie cel pe care-l vrea el"

Carlos Ghosn, CEO Renault-Nissan și una dintre cele mai influente personalități din industria auto contemporană, a discutat la Paris despre poziția pe care Tesla o are în lumea auto actuală, explicând mecanismele și regulile construcției de mașini: "Tesla e încă un start-up. Noi avem infinit mai multe avantaje decât companiile mici".
Marti, 20 Iunie 2017 | Economic

Motive de bucurie: Alianța Renault - Nissan ar putea deveni cel mai mare producător auto din lume

Conducerea Alianței Renault - Nissan se așteaptă să treacă pe primul loc în topul celor mai mari constructori auto din lume. Să vedem ce au de zis Toyota și Grupul Volkswagen.
Joi, 23 Februarie 2017 | Industrie

Carlos Ghosn renunţă la postul de CEO al Nissan: brazilianul se va concentra pe reducerea costurilor la Renault şi Mitsubishi

Carlos Ghosn a decis să se concentreze pe un amplu program de reduceri de costuri la Renault şi Mitsubishi, astfel că va demisiona din postul de CEO al Nissan dupa 16 ani. Locul său va fi luat de japonezul Hiroto Saikawa.
Vineri, 20 Ianuarie 2017 | Industrie

Ghosn este categoric: "Renault nu folosește dispozitive pentru trucarea emisiilor"

Carlos Ghosn afirmă că Renault nu folosește niciun fel de dispozitiv pentru trucarea emisiilor, în ciuda investigației demarate de autoritățile franceze.
Vineri, 04 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Șeful Renault-Nissan: ”Tehnologia electrică e-Power este potrivită pentru mașinile mici din Europa”

Carlos Ghosn, președintele Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, a declarat că tehnologia e-Power, care presupune instalarea unui mic motor pe benzină pentru a încărca bateriile unei mașini electrice, va putea fi folosită și în Europa.
Miercuri, 19 Octombrie 2016 | Industrie

Carlos Ghosn, primul om care conduce 3 constructori auto? Şeful Alianţei Renault-Nissan ar putea deveni preşedintele Mitsubishi

Carlos Ghosn este favorit să devină preşedintele Mitsubishi după ce Nissan va oficializa cumpărarea unui pachet de acţiuni la constructorul japonez.
Marti, 05 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride

Ghosn aruncă mănuşa pentru Tesla Model 3: "În sfârşit, vom avea competiţie pentru maşinile electrice"

Carlos Ghosn, CEO-ul Renault-Nissan, consideră că valul de precomenzi pentru Model Tesla 3 reprezintă un semn bun pentru viitorul maşinilor electrice. "În sfârşit, vom avea competiţie".
Marti, 16 Februarie 2016 | Concepte

Renault i-a pus gând rău lui Porsche Cayman. Francezii au lansat Alpine Vision, conceptul care marchează renașterea unei legende

Brandul Alpine a renăscut oficial odată cu prezentarea conceptului Vision. Un concept pre-serie, despre care francezii spun că va da naștere unui model cu motor central în toamna acestui an.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Industrie

Carlos Ghosn, șeful Renault: ”Multe persoane din interiorul Volkswagen știau de sistem. Nu poți face asta ascunzându-te în boscheți ”

Carlos Ghosn, președintele Alianței Renault-Nissan, nu a vrut să comenteze foarte mult scandalul în care este implicat Volkswagen, dar a precizat că, în opinia sa, mai multe persoane știau despre sistemul de fraudare a testelor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 05 Iunie 2015 | Industrie

Carlos Ghosn: "Alianța Renault-Nissan nu își caută noi parteneri"

Carlos Ghosn, CEO-ul Renault-Nissan, a declarat că sinergiile grupului și colaborările actuale sunt suficiente pentru a asigura succesul alianței în viitor, nefiind nevoie de un partener suplimentar.
Vineri, 06 Martie 2015 | Industrie

Carlos Ghosn vrea Renault-Nissan în Top 3 mondial: "Suntem optimiști că vom depăși General Motors"

Clasamentul vânzărilor la nivel mondial va suporta modificări importante până în 2018 dacă ambițiile lui Carlos Ghosn, CEO-ul Renault-Nissan, se vor confirma. Brazilianul vrea ca Alianța să ajungă pe podium.
Vineri, 06 Februarie 2015 | Feature

Noul Renault Kadjar: 7 întrebări și răspunsuri

Automarket a călătorit la Paris pentru a vedea pe viu prezentarea noului crossover Kadjar. Noul SUV de segment C este cea mai importantă lansare de la începutul anului și am vrut să aflăm câteva răspunsuri legate de noul model din Franța.
Joi, 04 Decembrie 2014 | Modele noi

Viitoarea generaţie Nissan Leaf promite o autonomie electrică de 400 de kilometri

Impulsionaţi de succesul înregistrat de Leaf, Nissan vrea să ofere publicului şi o a doua generaţie. Carlos Ghosn, preşedintele Alianţei Renault-Nissan promite o autonomie de 400 de kilometri.
Joi, 04 Decembrie 2014 | Industrie

Carlos Ghosn prevede o creştere a vânzărilor de maşini în Europa anului 2015

Carlos Ghosn, şeful Alianţei Renault-Nissan, estimează că piaţa din Europa va fi stabilă în 2015 şi consideră că există posibilitatea unor creşteri de până la două procente în funcţie de cum va evolua situaţia.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

Carlos Ghosn: "Plănuim versiuni suplimentare pentru Dacia Lodgy. Nu suntem mulțumiți de vânzările acestui model"

Directorul Alianței Renault-Nissan susține că planurile de vânzări ale monovolumului Lodgy nu au fost acoperite de rezultate, marca pregătind o serie de versiuni care au rolul de a rezolva această problemă.
Luni, 30 Iunie 2014 | Tehnologie

Şeful Renault-Nissan: „Vom lansa primele maşini care se conduc singure în 2018”

Alianţa Renault-Nissan este încrezătoare în potenţialul maşinilor autonome. Carlos Ghosn, şeful conglomeratului, crede că până în 2018 vom avea deja pe străzi primele maşini care se conduc singure.
Marti, 24 Iunie 2014 | Industrie

Carlos Ghosn este cel mai bine plătit director din Japonia pentru a patra oară în cinci ani

Carlos Ghosn, şeful Renault-Nissan, se bucură de titlul de cel mai bine plătit director din Japonia pentru a patra oară în cinci ani. Şeful Nissan a câştigat de patru ori mai mult decât omologul său de la Toyota în ultimul an fiscal.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Toyota, Nissan, Mercedes-Benz, vanzari, productie, Formula 1, Chrysler, Daimler
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru