Carlos Ghosn

Marti, 22 Ianuarie 2019 | Industrie

Eliberarea lui Carlos Ghosn, respinsă din nou de japonezi: probabilitate ridicată ca fostul șef Nissan să rămână în detenție până la proces

Autoritățile japoneze au respins din nou cererea lui Carlos Ghosn de eliberare pe cauțiune, după ce acesta se oferise să poarte un dispozitiv de urmărire permanentă și să nu plece din Tokyo. Este foarte probabil ca fostul șef Nissan să rămână în arest până la procesul său.
Luni, 21 Ianuarie 2019 | Industrie

Cum vrea Carlos Ghosn să scape de arest: fostul șef Nissan se oferă să poarte dispozitiv de urmărire la gleznă și să rămână în Tokyo

Fostul șef Nissan, Carlos Ghosn, le-a propus autorităților japoneze să îl elibereze pe cauțiune și, în schimb, să poarte un dispozitiv de urmărire permanentă la gleznă. În plus, Ghosn a spus că este dispus să nu plece din Tokyo.
Vineri, 18 Ianuarie 2019 | Industrie

Renault confirmă schimbarea conducerii: “Căutăm cea mai bună soluție pentru viitoarea guvernanță a grupului”

Renault a confirmat începerea căutărilor pentru o nouă conducere, după ce guvernul francez ceruse o întâlnire în care să fie stabilită o listă de succesori pentru Carlos Ghosn.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Industrie

Nissan se gândește să-l dea în judecată pe Carlos Ghosn: constructorul vrea să ceară daune de la fostul său președinte

Nissan plănuiește să-l dea în judecată pe Carlos Ghosn pentru a cere daune fostului său președinte, după ce acesta a fost acuzat de abateri financiare și alte nereguli, potrivit Reuters.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Industrie

Franța vrea înlăturarea lui Carlos Ghosn de la conducerea Renault: guvernul a cerut o listă de posibili succesori

Guvernul francez vrea să-l înlăture pe Carlos Ghosn de la conducerea la Renault și a cerut o întâlnire a board-ului în care să fie întocmită o listă cu posibili succesori, potrivit unor surse citate de Reuters.
Vineri, 11 Ianuarie 2019 | Industrie

Arest prelungit din nou pentru Carlos Ghosn, după alte acuzații de abateri financiare: avocații încearcă eliberarea pe cauțiune

Carlos Ghosn rămâne în arest, după ce detenția a fost prelungită din nou, în urma unor noi acuzații de abateri financiare. Avocații săi încearcă eliberarea pe cauțiune, potrivit Reuters.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn va rămâne în arest: japonezii au respins cererea de eliberare înaintată de avocații săi

Instanța din Tokyo a respins cererea de eliberare a lui Carlos Ghosn, înaintată de avocații săi, astfel că fostul șef Nissan va rămâne în arest, scrie presa japoneză, citată de Reuters.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn, la prima apariție publică după arestare: “Am fost acuzat pe nedrept și reținut pe baza unor acuzații nefondate”

Carlos Ghosn și-a declarat nevinovăția cu ocazia primei sale apariții în public de când a fost arestat în Tokyo. Fostul șef Nissan susține că a fost acuzat pe nedrept, iar reținerea sa a fost făcută pe baza unor acuzații nefondate.
Duminica, 06 Ianuarie 2019 | Industrie

Fiul lui Carlos Ghosn: “Procurorii vor ca tatăl meu să-și mărturisească faptele printr-o declarație scrisă în japoneză, desi nu înțelege limba”

Procurorii japonezi vor să obțină o mărturisire a neregulilor financiare din partea lui Carlos Ghosn. Anthony Ghosn, fiul fostului șef Nissan, a declarat în presa franceză că procurorii din Tokyo vor ca tatăl său să semneze o mărturisire în japoneză, deși acesta nu înțelege limba.
Sambata, 05 Ianuarie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn va fi audiat în ședință publică pe 8 ianuarie: fostul șef Nissan a cerut motivarea deciziei pentru prelungirea arestului

Carlos Ghosn este aproape de prima apariție publică după ce a fost arestat la Tokyo în urmă cu aproape două luni. Fostul șef Nissan a cerut să fie audiat public pentru a afla motivele pentru care arestul său a fost prelungit, iar ședința va avea loc pe data de 8 ianuarie.
Luni, 31 Decembrie 2018 | Industrie

Carlos Ghosn își petrece Anul Nou în închisoare: detenția a fost prelungită până în 11 ianuarie

Arestat sub acuzația de fraudă fiscală în 19 noiembrie, Carlos Ghosn își va petrece Revelionul în detenție la Tokyo după ce un Tribunal din capitala japoneză a decis prelungirea reținerii sale preventive.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Industrie

Eliberarea lui Carlos Ghosn, refuzată de procurori: fostul președinte Nissan, acuzat că a transferat pierderi personale de 16 milioane dolari către constructor

Procurorii japonezi au emis noi acuzații la adresa lui Carlos Ghosn, acesta fiind suspectat acum că a transferat pierderi de 16.6 milioane de dolari din investițiile personale către constructorul japonez. Astfel, speranțele sale de eliberare pe cauțiune au fost năruite.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Decembrie 2018 | Industrie

Surpriză în Japonia: Carlos Ghosn ar putea fi eliberat, după ce instanța a decis să nu prelungească arestul

O instanță din Tokyo a decis să nu prelungească arestul pentru Carlos Ghosn, astfel că fostul președinte Nissan ar putea să fie eliberat în curând din detenție, potrivit Reuters. Aceeași decizie a fost luată și pentru Greg Kelly, un alt director Nissan arestat în Japonia.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Industrie

Nissan rămâne deocamdată fără preşedinte: japonezii nu au găsit succesor pentru Carlos Ghosn, dar au numit un comitet pentru "îmbunătăţirea guvernanţei corporative"

Board-ul Nissan a eşuat în găsirea unui înlocuitor pentru Carlos Ghosn, fostul preşedinte care este acum arestat în Japonia, dar în schimb a decis numirea unui comitet special care să îmbunătăţească guvernanţa corporativă.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Industrie

Ghosn ar putea pierde postul de CEO al Renault: Guvernul francez îl preferă pe Jean-Dominique Senard, CEO-ul Michelin

Guvernul Franței ia în considerare posibilitatea de al recruta pe Jean-Dominique Senard, CEO-ul Michelin, pentru un post similar la Renault, mutare prin care Carlos Ghosn ar pierde controlul constructorului francez.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Industrie

Întâlnire de criză la Nissan: japonezii caută succesorul lui Carlos Ghosn, dar simt presiunea din partea Renault

Consiliul de Administraţie de la Nissan se va reuni luni pentru a desemna succesorul lui Carlos Ghosn, aflat în prezent în arest, dar misiunea japonezilor este una dificilă în contextul presiunilor venite din partea partenerilor francezi de la Renault.
Vineri, 14 Decembrie 2018 | Industrie

Francezii încep să-și piardă încrederea în Carlos Ghosn: Renault caută candidați pentru postul de CEO

Franța caută candidați pentru înlocuirea lui Carlos Ghosn, potrivit unor surse guvernamentale care susțin că Renault începe să-și piardă încrederea în oficialul care a fost arestat în Japonia pentru nereguli financiare.
Miercuri, 12 Decembrie 2018 | Industrie

Carlos Ghosn va rămâne în arest până pe 20 decembrie: instanța a respins apelul său la prelungirea detenției

O instanță din Tokyo a respins apelul lui Carlos Ghosn la prelungirea arestului, astfel că fostul președinte Nissan va rămâne în detenție până cel puțin pe data de 20 decembrie.
Marti, 11 Decembrie 2018 | Industrie

Carlos Ghosn ripostează: fostul președinte Nissan a făcut plângere împotriva deciziei de prelungire a arestului

Carlos Ghosn, fostul președinte Nissan, a depus o plângere împotriva deciziei instanței care a decis prelungirea arestului pe baza unor noi acuzații de fals în declarații, potrivit autorităților din Tokyo.
Luni, 10 Decembrie 2018 | Industrie

Nissan și Carlos Ghosn, puși sub acuzare oficial pentru încălcarea legilor financiare: presa japoneză susține că și CEO-ul companiei este acum în atenția procurorilor

Procurorii japonezi i-au pus sub acuzare pe Nissan și pe fostul președinte Carlos Ghosn pentru încălcarea legilor financiare, potrivit presei locale. Totodată, procurorii și-au îndreptat atenția și către CEO-ul Nissan, care ar fi și el responsabil pentru acele nereguli invocate.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Toyota, Nissan, Mercedes-Benz, vanzari, productie, Formula 1, Chrysler, Daimler
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru