Carlos Ghosn

Vineri, 07 Decembrie 2018 | Industrie

Carlos Ghosn și Nissan, aproape să fie acuzați oficial pentru încălcarea legilor financiare: Ghosn are 60-70% șanse de condamnare, susține presa japoneză

Procurorii sunt așteptați să pună sub acuzare, în mod oficial, atât pe Nissan, cât și pe fostul său președinte, Carlos Ghosn, pentru încălcarea legilor financiare ale Japoniei, potrivit presei nipone.
Marti, 04 Decembrie 2018 | Industrie

Noi acuzații de fals în declarații pentru Carlos Ghosn: fostul președinte Nissan ar putea fi reținut până cel puțin la sfârșitul anului

Procurorii japonezi vor să prelungească arestul lui Carlos Ghosn prin noi acuzații de fals în declarații, susține presa niponă, citată de Reuters. Astfel, fostul președinte Nissan ar urma să fie reținut până cel puțin la sfârșitul acestui an.
Joi, 29 Noiembrie 2018 | Industrie

Procurorii analizează prelungirea arestului pentru Carlos Ghosn: fostul președinte Nissan și Mitsubishi ar putea fi reținut pentru încă 10 zile

Procurorii din Tokyo analizează varianta prelungirii arestului pentru Carlos Ghosn, după ce actualul mandat de reținere expiră vineri, pe 30 noiembrie. Aceștia ar putea cere încă 10 zile de detenție pentru Carlos Ghosn, înainte să decidă dacă acesta va fi acuzat oficial sau va fi eliberat.
Miercuri, 28 Noiembrie 2018 | Industrie

Renault vrea audit intern după scandalul cu Carlos Ghosn: francezii vor să verifice declarațiile fostului președinte de la Nissan și Mitsubishi

Renault a anunțat că va începe un audit intern pentru a examina declarațiile financiare ale președintelui Carlos Ghosn, cel care a fost arestat săptămâna trecută în Japonia și demis din funcțiile deținute la Nissan și Mitsubishi.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | Modele noi

Primul efect al arestării lui Ghosn: Nissan amână lansarea versiunii de performanță a lui Leaf programată pentru 28 noiembrie

Nissan a amânat lansarea versiunii de performanță a modelului electric Leaf programată inițial pentru 28 noiembrie, iar oficialii japonezi vor avea o întâlnire cu reprezentanții Renault pentru a discuta despre arestarea lui Carlos Ghosn.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | Industrie

Carlos Ghosn ar fi negat acuzațiile care i-au fost aduse: oficialul susține că nu ar fi avut nicio intenție să mintă în declarațiile financiare

Carlos Ghosn ar fi negat acuzațiile care i-au fost aduse de procurori și susține că nu ar fi avut nicio intenție să mintă în declarația sa de venituri, potrivit televiziunii publice japoneze NHK.
Sambata, 24 Noiembrie 2018 | Industrie

Nissan își arată colții după arestarea lui Ghosn: japonezii vor mai multă putere de decizie în cadrul Alianței cu Renault

Nissan analizează opțiunile prin care poate obține o putere mai mare de decizie în cadrul Alianței cu Renault, ca urmare a concedierii lui Carlos Ghosn după arestarea acestuia.
Joi, 22 Noiembrie 2018 | Industrie

Update: Carlos Ghosn a fost demis din funcțiile pe care le ocupa în cadrul Nissan

Consiliul de administrație Nissan a decis în unanimitate demiterea lui Carlos Ghosn din funcțiile pe care acesta le ocupa în cadrul conducerii producătorului japonez.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Industrie

Mitsubishi reacționează la arestarea lui Ghosn: japonezii propun înlăturarea acestuia din postul de președinte

Mitsubishi va propune îndepărtarea lui Carlos Ghosn din posturile de președinte și director reprezentantiv ca urmare a arestării sale în Japonia.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Industrie

Renault a decis păstrarea în funcție a lui Carlos Ghosn: francezii pregătesc promovarea lui Thierry Bollore, care a primit aceleași puteri precum Ghosn

Conducerea Renault a decis ca președintele și CEO-ul Carlos Ghosn să-și păstreze deocamdată funcțiile. În plus, francezii au anunțat că Thierry Bollore a fost promovat drept “CEO adjunct” și va avea aceleași puteri de decizie precum Carlos Ghosn.
Marti, 20 Noiembrie 2018 | Industrie

Carlos Ghosn ar putea pierde toate funcțiile deținute la Renault: "Nu este în măsură să mai conducă"

Consiliul de Administrație al Renault se va reuni marți pentru a stabili o nouă conducere interimară prin care să-l înlocuiască din toate funcțiile pe Carlos Ghosn, ca urmare a arestării sale în Japonia.
Marti, 20 Noiembrie 2018 | Industrie

Reacția Franței la arestarea lui Carlos Ghosn: “Stabilitatea și viitorul Renault nu vor fi afectate”

Arestarea CEO-ului Carlos Ghosn și înlăturarea sa iminentă din conducerea Nissan nu pune în pericol stabilitatea și supraviețuirea Renault, a declarat ministrul francez de Finanțe, potrivit Reuters.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 19 Noiembrie 2018 | Industrie

Șeful Renault-Nissan a fost arestat în Japonia: Carlos Ghosn a mințit în declarația de venituri

Șeful Renault-Nissan, Carlos Ghosn, a fost arestat în Japonia, pentru fals în declarații privind veniturile sale, potrivit publicației Asahi, citată de Reuters.
Luni, 25 Iunie 2018 | Industrie

Negocieri eșuate: șeful Renault anunță “șanse zero” pentru o fuziune cu Nissan și Mitsubishi

Fuziunea dintre Renault, Nissan și Mitsubishi are “șanse zero” să se îndeplinească, întrucât fiecare companie vrea să-și întărească poziția în cadrul acestui parteneriat, dar să-și păstreze independența. Anunțul a fost făcut de Carlos Ghosn, șeful Renault și președintele alianței celor 3 constructori.
Joi, 14 Iunie 2018 | Industrie

Șeful Renault va renunța la funcție înainte de finalul mandatului: “Se va întâmpla până în 2022, nu voi mai fi CEO”

Șeful Renault, Carlos Ghosn, a anunțat că va renunța la poziția de CEO al companiei înainte de finalul mandatului său (2022), potrivit Financial Times. El va rămâne totuși președinte al constructorului și al alianței Renault-Nissan-Mitsubishi.
Marti, 17 Aprilie 2018 | Industrie

Negocierile privind fuziunea Renault-Nissan, confirmate de Carlos Ghosn: “Suntem deschiși tuturor opțiunilor”

Șeful Renault, Carlos Ghosn, a confirmat negocierile cu Nissan privind o posibilă fuziune, subliniind că este deschis tuturor opțiunilor disponibile. Oficialul a declarat pentru presa japoneză că vrea să găsească o soluție până cel târziu în 2022.
Joi, 01 Martie 2018 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi anunță o “turbo” consolidare între membri: vânzări de 14 milioane de mașini în 2022

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi anunță accelerarea procesului de consolidare între cei trei membri ai săi, prin reducerea costurilor și creșterea profiturilor. Până în 2022, alianța vrea să ajungă la vânzări totale de 14 milioane de mașini pe an.
Marti, 20 Februarie 2018 | Industrie

Misiunea lui Carlos Ghosn: brazilianul vrea să asigure supraviețuirea alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, chiar și cu prețul unei fuziuni între cele trei companii

Șeful Renault, Carlos Ghosn, a declarat că una dintre prioritățile sale pentru perioada următoare este să se asigure că alianța cu Nissan și Mitsubishi va supraviețui în condițiile actuale de piață. Una dintre modalitățile pentru atingerea obiectivului său ar putea fi o fuziune între cele trei companii.
Duminica, 18 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Șeful alianței Renault-Nissan-Mitsubishi: “Suntem probabil singurii care facem bani din vânzarea mașinilor electrice”

Alianţa dintre Renault, Nissan şi Mitsubishi este probabil cel mai avansat şi mai profitabil producător auto în ceea ce priveşte vânzarea maşinilor electrice, după cum a declarat șeful alianţei, Carlos Ghosn.
Vineri, 16 Februarie 2018 | Industrie

Fostul și noul șef al grupului Renault: Carlos Ghosn a primit încă un mandat de 4 ani din partea acționarilor

Acționarii Renault i-au acordat lui Carlos Ghosn încă un mandat de 4 ani la conducerea grupului, iar Thierry Bollore a fost promovat în funcția de Chief Operating Officer, respectiv “numărul 2” în companie.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Toyota, Nissan, Mercedes-Benz, vanzari, productie, Formula 1, Chrysler, Daimler
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru