Carlos Tavares

Luni, 08 Aprilie 2019 | Industrie

Jaguar Land Rover a intrat pe radarul francezilor de la PSA: “Luăm în calcul o achiziție, suntem interesați să avem branduri premium în portofoliu”

Șeful PSA, Carlos Tavares, a declarat că ar fi interesat de o achiziție sau fuziune cu Jaguar Land Rover, fiind dornic să aibă branduri premium în portofoliu, câtă vreme activitatea grupului nu va fi “tulburată”.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Industrie

Șeful Peugeot-Citroen susține că nu se concentrează pe un parteneriat cu Fiat-Chrysler: “Evaluăm mai multe oportunități, dar nu țintim o anumită companie”

Grupul PSA nu se concentrează pe negocierea unui parteneriat cu Fiat-Chrysler, după cum a declarat CEO-ul Carlos Tavares. “Nu țintim o anumită companie”, a spus Tavares, menționând că Peugeot-Citroen evaluează mai multe oportunități de colaborare.
Duminica, 07 Octombrie 2018 | Industrie

Carlos Tavares: “Grupul PSA este deschis la alianțe, am început să atragem atenția unor competitori”

Grupul PSA este deschis la formarea unor alianțe și atrage tot mai multă atenție din partea competitorilor după progresul semnificativ din ultimii ani și restructurarea brandului Opel, a declarat CEO-ul Carlos Tavares.
Joi, 12 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Șeful PSA, îngrijorat de electrificarea pieței auto: “Lipsa de viziune poate afecta industria, dar și societatea”

Tranziția de la mașinile tradiționale la cele electrice poate avea o serie de consecințe la nivelul societății pe care industria auto încă nu le înțelege pe deplin, a avertizat Carlos Tavares, șeful grupului Peugeot-Citroen (PSA).
Miercuri, 04 Aprilie 2018 | Economic

După faptă, și răsplată: bonus de un milion de euro pentru șeful PSA datorită contribuției la planul de redresare Opel

Șeful Peugeot-Citroen, Carlos Tavares, ar putea primi un bonus de un milion de euro din partea acționarilor, ca urmare a contribuției sale la planul de redresare pentru brandul Opel.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Industrie

PSA se plânge că fabricile sale din Marea Britanie sunt necompetitive: costuri duble față de uzinele grupului din Franța

Șeful Peugeot-Citroen, Carlos Tavares, a anunțat că se va întâlni cu sindicatele și autoritățile din Marea Britanie pentru a discuta despre viitorul fabricii Vauxhall din Ellesmere Port. El s-a plâns de costurile duble de producție ale fabricii în comparație cu uzinele PSA din Franța.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

PSA vrea să lanseze 40 de modele “electrificate” până în 2025: sunt vizate toate brandurile grupului, respectiv Peugeot, Citroen, Opel, Vauxhall și DS

Grupul PSA a anunțat lansarea a 40 de modele noi (electrice și hibride) până în 2025, acestea urmând să fie împărțite între toate brandurile sale: Peugeot, Citroen, Opel, Vauxhall și DS.
Vineri, 08 Decembrie 2017 | Industrie

Schimbare la vârful ACEA: Carlos Tavares (PSA) este noul șef al asociației constructorilor auto din Europa, în locul lui Dieter Zetsche (Daimler)

Șeful grupului Peugeot-Citroen (PSA), Carlos Tavares, este noul președinte al Asociației Europene a Producătorilor de Automobile (ACEA). El va fi succesorul lui Dieter Zetsche de la Daimler.
Joi, 20 August 2015 | Concepte

Peugeot va prezenta luna viitoare un concept "autentic și dinamic"

Peugeot a anunțat prezentarea unui concept misterios la Salonul Auto de la Frankfurt. Fără alte detalii, francezii au specificat că vor expune un concept care va fi "autentic și dinamic".
Vineri, 22 Mai 2015 | Industrie

După exemplul Renault, francezii de la PSA Peugeot-Citroen vor să deschidă o fabrică în Maroc

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen iau în considerare deschiderea unei fabrici în Maroc, declară surse apropiate de companie. În Maroc au fabrică şi conaţionalii lor de la Renault.
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Carlos Tavares: "Viitoarele vehicule electrice de la Peugeot-Citroen vor fi mai ieftine şi vor avea o autonomie mai mare"

Carlos Tavares, CEO-ul PSA Peugeot-Citroen, promite o platformă nouă pentru modelele de segment A şi B, care va da naştere unei noi generaţii de vehicule electrice, mai ieftine şi cu o autonomie mărită faţă de propunerile anterioare.
Joi, 23 Aprilie 2015 | Industrie

Şeful PSA Peugeot-Citroen vrea să aducă mai multe mărci în parteneriatul existent cu Toyota

Carlos Tavares, şeful PSA Peugeot-Citroen, a declarat că este interesat în extinderea colaborării cu Toyota şi pentru alte mărci, în vederea reducerii costurilor de dezvoltare şi producţie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Aprilie 2015 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen exclude posibilitatea unui parteneriat cu Fiat Chrysler

Carlos Tavares, şeful PSA Peugeot-Citroen, a negat zvonurile privind o potenţială colaborare cu Fiat Chrysler Automobiles sau cu oricare alt producător de automobile în viitorul apropiat.
Vineri, 10 Aprilie 2015 | Modele noi

Citroen pregăteşte schimbarea numelor modelelor din gamă: Cactus şi Picasso sunt singurele care ar putea avea locul asigurat

Francezii de la Citroen se pregătesc să schimbe numele folosite de anumite modele din gamă. Momentan, doar sunt studiate efectele eventualelor schimbări şi sunt căutate numele cu rezonanţă din oferta actuală.
Luni, 23 Martie 2015 | Economic

PSA Peugeot-Citroen ar putea să atingă mai devreme obiectivul de profitabilitate stabilit pentru 2018

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen sunt pe cale să-şi atingă în avans obiectivul de profit operaţional stabilit pentru anul 2018, anunţă Jean-Baptiste de Chatillion, CFO-ul companiei.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | Industrie

Reuters: "PSA va deschide un centru de dezvoltare în Maroc pentru a-şi reduce costurile"

Concernul PSA Peugeot Citroen va inaugura un centru de cercetare şi dezvoltare în Maroc împreună cu un partener specializat. Francezii iau această măsură pentru a reduce costurile, titrează cei de la Reuters.
Luni, 15 Septembrie 2014 | Modele noi

Modelele DS vor renunţa la numele Citroen începând cu anul viitor

Preşedintele Grupului PSA a anunţat că modelele DS nu vor mai fi comercializate alături de numele Citroen. Toate produsele din gama DS vor alcătui un brand diferit, premium, şi vor ţinti Audi.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen a revenit la profit pentru prima oară după trei ani de pierderi

Concernul francez PSA Peugeot-Citroen a reuşit să revină la profit în primele şase luni ale anului curent. Rezultatul pozitiv al francezilor vine după trei ani de pierderi.
Joi, 26 Iunie 2014 | Industrie

Peugeot va elimina din gamă modelele 807 şi 207 Plus

Peugeot se pregăteşte să renunţe la modelele 807 şi 207 Plus. Acestea nu vor primi înlocuitori, producătorul francez eliminând modelele respective din gamă pentru că au vânzări slabe şi nu este rentabilă păstrarea lor în producţie.
Joi, 12 Iunie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen va investi 300 de milioane de euro pentru modernizarea unei fabrici din Franţa

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au anunţat o investiţie de 300 de milioane de euro la a doua fabrică a lor din Hexagon, uzina din Mulhouse. Aceasta va fi restructurată şi va construi un model de segment C şi două modele de segment D.

Tag-uri similare

Renault, Carlos Ghosn, Renault-Nissan, Carlos Tavares, Alianta Renault-Nissan, fabrici Renault, Patrick Pelata
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru