E-Tron

Miercuri, 22 Mai 2019 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: 5 stele pe linie pentru noile Renault Clio, VW T-Cross, Mazda 3, Toyota Corolla, Toyota RAV4, Lexus UX și Audi e-tron

Clio, T-Cross, Mazda 3, Corolla, RAV4, UX și Audi e-tron au reușit să impresioneze în cele mai recente teste de siguranță Euro NCAP, primind 5 stele la general din partea inginerilor organizației independente europene.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Audi oferă primele detalii despre vânzările lui e-tron: peste 600 de unități în Norvegia și aproape 500 de unități în Germania în martie

Audi a anunțat că SUV-ul electric s-a comercializat în peste 600 de unități în Norvegia și în aproape 500 de unități în Germania în prima lună de la lansarea pe piață.
Marti, 12 Martie 2019 | Intern

Prețurile noului SUV electric Audi e-tron în România: start de la 81.500 de euro

Audi a publicat lista de prețuri pentru noul e-tron. Pe piața din România, primul SUV electric de serie dezvoltat de constructorul din Ingolstadt are un preț de pornire de 81.539 de euro. Camerele video care înlocuiesc oglinzile laterale apar pe lista de dotări și costă 1.750 de euro.
Miercuri, 30 Ianuarie 2019 | Reportaj

Prim contact cu Audi e-tron: 30 de minute în compania primului SUV electric din portofoliul nemților

O scurtă călătorie până la Munchen ne-a făcut cunoștință cu noul Audi e-tron, primul SUV electric de serie dezvoltat de producătorul din Ingolstadt. Primele impresii după cele 30 de minute petrecute la volanul modelului german.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Audi spune că electricele vor aduce un profit comparabil cu mașinile diesel: argumentul este noua platformă PPE a grupului VW

Audi susține că mașinile sale electrice vor fi la fel de profitabile ca oricare alt model din gamă. Nemții argumentează că acest lucru va fi posibil prin utilizarea PPE (Premium Platform Electric) a grupului, ce implică reducerea costurilor și creșterea economiilor, potrivit lui Alexander Seitz, directorul financiar Audi.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi pregătește versiuni noi pentru SUV-ul electric e-tron: nemții vor o variantă de performanță de 650 CP

Noul SUV electric Audi e-tron va fi oferit în mai multe versiuni de putere. Nemții pregătesc o variantă de performanță gândită să ofere un maxim de 650 de cai putere. Lansarea acesteia ar urma să aibă loc în prima parte a anului 2020.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Lansarea Audi e-tron, amânată cu patru săptămâni: germanii au făcut modificări la software-ul SUV-ului electric

Audi va amâna lansarea în showroom-uri a SUV-ului electric e-tron cu patru săptămâni, întrucât are nevoie de acordul autorităților pentru o serie de modificări de ultimă oră la software.
Joi, 27 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi anunță numărul comenzilor pentru SUV-ul electric e-tron: peste 10.000 de unități la nivel global

Audi a primit peste 10.000 de comenzi la nivel global pentru SUV-ul electric e-tron, potrivit unui anunț al directorului Audi Franța.
Marti, 18 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi e-tron, poze și informații oficiale: SUV-ul electric are 402 CP și autonomie de peste 400 de kilometri

Audi a prezentat noul SUV electric e-tron în cadrul unui eveniment special desfășurat în San Francisco. Modelul constructorului german are un design inspirat de noul Q8, dimensiuni apropiate de Q7 și tehnologii de top. Cele două motoare electrice sunt capabile să ofere peste 400 CP.
Vineri, 14 Septembrie 2018 | Modele noi

Prima reclamă pentru Audi e-tron: modelul electric preia designul conceptului prezentat în martie

Audi a conceput o reclamă pentru noul model electric e-tron care arată câteva elemente de design exterior și interior, iar multe dintre acestea sunt preluate de la prototipul prezentat în primăvară.
Luni, 03 Septembrie 2018 | Modele noi

Audi a început producția de serie a SUV-ului electric e-tron: lansarea oficială, programată în 17 septembrie

Audi a anunțat luni startul producției de serie a SUV-ului electric e-tron la uzina pe care o deține în Bruxelles, deși lansarea oficială a modelului este programată abia în 17 septembrie la San Francisco.
Miercuri, 08 August 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii noi despre viitorul SUV Audi e-tron: putere maximă de 402 CP și o autonomie de peste 400 de kilometri. Debutul este programat în 17 septembrie

Audi a publicat o serie de imagini și informații noi referitoare la SUV-ul electric e-tron. Nemții testează la Pikes Peak noul sistem de recuperare a energiei, iar conform datelor, un kilometru parcurs în coborâre poate "introduce" în acumulatori suficientă energie pentru a rula o distanță egală cu cea amintită mai sus.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 27 Iulie 2018 | Modele noi

Audi confirmă data de lansare pentru e-tron: SUV-ul electric va fi dezvăluit în 17 septembrie la San Francisco

Audi a confirmat că va prezenta oficial SUV-ul electric e-tron în cadrul unui eveniment care va avea loc în 17 septembrie la San Francisco.
Miercuri, 25 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi a dat startul unei noi ere: nemții au început producția de motoare electrice la fabrica din Ungaria

Audi a început producția de motoare electrice la fabrica sa din Ungaria. Cu o capacitate de 400 de unități pe zi, fabrica din Gyor va livra primele motoare pentru SUV-ul electric Audi e-tron, a cărui prezentare este așteptată în luna septembrie.
Miercuri, 04 Iulie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul lui Audi e-tron: SUV-ul electric are 5 ecrane, dintre care două pentru camerele care înlocuiesc oglinzile

SUV-ul electric Audi e-tron va avea în interior 5 ecrane, dintre care două cu diagonala de 7 inch care vor afișa imaginile camerelor video care înlocuiesc oglinzile laterale.
Sambata, 21 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii noi despre versiunea de serie a lui Audi e-tron: SUV-ul electric va avea o autonomie de peste 400 de kilometri

Audi oferă informații noi despre versiunea de serie a lui e-tron prototype. SUV-ul electric este așteptat să debuteze la finalul anului, iar oficiailii Audi spun că acesta va avea o autonomie de peste 400 de kilometri (sistem WLTP).
Luni, 12 Martie 2018 | General

Primul teaser cu Audi e-tron Vision Gran Turismo: conceptul dedicat jocului video GT Sport debutează în 9 aprilie

Polyphony Digital, dezvoltatorii jocului video Gran Turismo Sport, au colaborat cu reprezentanții Audi, iar în 9 aprilie lansează conceptul virtual e-tron Vision Gran Turismo.
Joi, 21 Ianuarie 2016 | Industrie

Audi se pregătește de primul său SUV electric, iar fabrica vecinilor maghiari se alege cu încă un model: SUV-ul Q3

Pentru a-i face loc primului SUV electric al gamei, Audi regândește strategia de producție la nivel european. Maghiarii vor produce Q3 la Gyor, spaniolii de la Martorell vor asambla A1, iar SUV-ul electric Q6 va vedea lumina zilei la Bruxelles.
Marti, 24 Noiembrie 2015 | Tehnologie

Apă plus dioxid de carbon: nouă ne iese sifon, Audi produce benzină şi motorină

Automarket îți oferă 14 motive pentru care viitorii 5 ani vor fi foarte interesanți pentru cei care așteaptă tehnologii de top produse de Audi. De la benzina produsă în laborator la încărcarea wireless. De la energia electrică produsă de suspensii la o baterie suplimentară pentru mașinile pe benzină și diesel.
Duminica, 17 Iunie 2012 | Motorsport

LE MANS 2012: Audi a câștigat a 80-a ediție a cursei de anduranţă cu hibridul R18 e-tron

Audi a dominat ediția 2012 a cursei de 24 de ore de la Le Mans ocupând toate cele trei poziții ale podiumului. Victoria a revenit echipajului Lotterer / Treluyer / Fassler pe un Audi e-tron hibrid. Este prima dată în istorie când cursa de la Le Mans este câștigată de un hibrid.

Tag-uri similare

Mercedes, Audi, Ford, Citroen, Mercedes-Benz, Peugeot, productie, Salon Auto, Raikkonen, Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru