E-Tron

Vineri, 03 Mai | Modele noi

PREMIERĂ: Ne-am întâlnit cu noul Audi Q6 e-tron. Iată 5 lucruri pe care le-am aflat!

În capitala Austriei ne-am întâlnit cu cel mai nou Audi lansat, Q6 e-tron. Acesta vine cu multe noutăți și schimbări despre care am povestit aici, dar și într-un video de prezentare.
Miercuri, 15 Martie 2023 | Tehnologie

Audi Q4 e-tron: o actualizare de software îi permite să încarce cu 135 kW

Audi a introdus o actualizare software importantă pentru modelele Q4 e-tron și Q4 Sportback e-tron. Noul sistem actualizat asigură o încărcare mai eficientă a bateriei și aduce și funcții noi de personalizare.
Joi, 15 Decembrie 2022 | Industrie

Audi a început producția noului Q8 e-tron în Belgia

Audi a demarat oficial producția noului Q8 e-tron la uzina de la Bruxelles, capitala Belgiei. Noua versiune facelift a vechiului E-Tron este produsă într-o uzină care folosește exclusiv energie regenerabilă.
Miercuri, 09 Noiembrie 2022 | Modele noi

Am văzut pe viu noul Audi Q8 e-tron: 5 lucruri esențiale despre faceliftul vechiului Audi e-tron

Automarket a făcut o vizită în mare secret pe Coasta de Azur, pentru a vedea pe viu noul Audi Q8 e-tron. Cine este el? Nimeni altul decât faceliftul modelului Audi e-tron.
Luni, 07 Noiembrie 2022 | Modele noi

Teaser cu noile Audi Q8 E-Tron și Q8 Sportback E-Tron

Audi a publicat o imagine și un clip teaser cu noile modele Q8 E-Tron și Q8 Sportback E-Tron. Noile modele vor înlocui actualul SUV electric E-Tron și vor fi prezentate oficial în 9 noiembrie.
Vineri, 23 Septembrie 2022 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu prototipul lui Audi e-tron facelift

Audi a publicat imagini oficiale cu noul prototip al lui Audi e-tron facelift. Mașina este vopsită în culori speciale și va fi prezentă la evenimentul E-Cannonball în orașul Hamburg.
Joi, 17 Martie 2022 | Concepte

Noul Audi A6 Avant e-tron. Am văzut break-ul electric în avanpremieră și am aflat data lansării

Audi a dezvăluit noul concept pur electric A6 Avant e-tron, cel mai nou membru din familia de modele electrice a constructorului german. Viitorul model de serie va debuta în 2024, având la bază o platformă nouă, dedicată viitoarelor modele electrice Audi.
Vineri, 04 Martie 2022 | Masini electrice si hibride

Îmbunătățiri pentru Audi Q4 e-Tron: timpi de încărcare mai rapizi și sistem multimedia nou

Audi a anunțat că aduce o serie de îmbunătățiri importante pentru modelul electric Q4 e-Tron. Printre acestea se numără un sistem multimedia nou și timpi de încărcare mai rapizi. Priza de încărcare va putea primi curent electric de până la 135 de kW.
Joi, 13 Ianuarie 2022 | Modele noi

Audi face ordine în gamă: faceliftul modelului E-Tron va fi rebotezat Q8 E-Tron

SUV-ul electric E-Tron, introdus în 2018, va primi un facelift în acest an. Mai mult, noul model va primi și un nume nou: deja popularul nume E-Tron va deveni Q8 E-Tron.
Joi, 28 Octombrie 2021 | Industrie

Update software pentru Audi e-tron: capacitatea bateriei a crescut, autonomia e mai mare cu 20 de kilometri

Constructorul german de automobile anunță o actualizare software pentru SUV-ul electric e-tron. Odată cu aceasta, Audi a reușit să crească capacitatea netă a bateriei, dar și autonomia.
Joi, 30 Septembrie 2021 | General

Gymkhana devine Electrikhana. Ken Block revine în celebra serie alături de Audi e-tron

Ken Block tocmai a semnat un parteneriat cu Audi și a anunțat că revine în celebra serie Gymkhana. Următorul clip este programat pentru 2022 și va fi denumit Electrikhana.
Vineri, 16 Octombrie 2020 | Tehnologie

Video. Audi îmbunătățește farurile Digital Matrix LED pentru e-tron: SUV-ul electric proiectează animații luminoase

Audi a anunțat că farurile Digital Matrix LED de pe SUV-urile electrice e-tron și e-tron Sportback pot proiecta cinci tipuri de animații luminoase. Una dintre ele are rolul de a lumina pietonii de pe marginea drumului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 21 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Audi e-tron Sportback în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

După 8 zile în care a înconjurat România în mâinile a 14 jurnaliști și creatori de conținut, Audi e-tron Sportback intră sub lupa cifrelor. Aflăm astăzi cum s-a văzut mașina din interior și care este autonomia reală calculată de noi în #ElectricRomânia 2020 by Vitesco Technologies.
Vineri, 17 Iulie 2020 | Economic

Performanțe pentru Audi e-tron: cel mai vândut SUV electric în Europa și cea mai vândută mașină în Norvegia în primele 6 luni

Audi e-tron este cel mai vândut SUV electric din Europa și cea mai vândută mașină în Norvegia indiferent de tipul de motorizare, în primele 6 luni ale anului.
Joi, 02 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu noile Audi e-tron S și e-tron S Sportback: trei motoare electrice și autonomie de până la 365 de kilometri

Audi a publicat primele imagini oficiale cu noile e-tron S și e-tron S Sportback. Cele două versiuni de performanță oferă până la 503 CP și au o autonomie de 365 de kilometri. Debutul comercial va avea loc în această toamnă.
Duminica, 23 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Audi va opri producția lui e-tron pentru “câteva zile”: nemții confirmă lipsa unor componente

Audi a confirmat că va opri producția SUV-ului electric e-tron pentru “câteva zile” din cauza lipsei unor componente, fără să confirme sau să infirme că ar avea o problemă cu furnizarea bateriilor.
Marti, 28 Ianuarie 2020 | Industrie

Audi, nevoită să reducă producția SUV-urilor electrice e-tron și e-tron Sportback: germanii au probleme cu furnizorii de baterii

Audi va reduce producția SUV-urilor electrice e-tron și e-tron Sportback din cauza dificultăților de aprovizionare cu componente pentru baterii din partea furnizorilor externi.
Sambata, 02 Noiembrie 2019 | Industrie

SUV-ul electric Audi e-tron, cea mai vândută mașină în Norvegia în luna octombrie

"Raiul electricelor", piața norvegiană, scoate performeri-surpriză pe bandă rulandă. Dacă Tesla Model 3 e cel mai vândut model în primele 10 luni ale anului, iar Audi e-tron a fost cea mai comercializată mașină în luna octombrie.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Tur de forță cu Audi e-tron: peste 1.600 de kilometri în 24 de ore

Audi a pregătit o nouă campanie pentru promovarea SUV-ul electric e-tron. De această dată, trei exemplare e-tron 55 quattro au parcurs peste 1.600 de kilometri în 24 de ore, iar pe parcursul turului, mașinile au oprit de șapte ori pentru reîncărcarea bateriilor.
Vineri, 28 Iunie 2019 | ElectricRomania

Cifrele finale ale turului României cu mașini electrice - cât am mers, cât am încărcat, cât ne-a costat tot în #ElectricRomânia powered by Kaufland

După un experiment jurnalistic de amploare care a durat 7 zile, a implicat 5 mașini electrice, 8 jurnaliști, peste 1700 de kilometri, 15 orașe vizitate, 6000 de fotografii și 8 clipuri video, vă prezentăm concluziile primului tur al României cu toate mașinile electrice prezente fizic pe piață. #ElectricRomânia powered by Kaufland a ajuns la bilanț.

Tag-uri similare

Mercedes, Audi, Ford, Citroen, Mercedes-Benz, Peugeot, productie, Salon Auto, Raikkonen, Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru