GM

Vineri, 28 Martie 2014 | Industrie

Opel va construi în Germania şi un model Buick, exclusiv pentru piaţa americană

Fabrica Opel din Ruesselsheim, Germania, va produce două modele noi din 2016. Dintre acestea, unul va purta sigla Buick şi va fi comercializat doar pe piaţa din Statele Unite ale Americii.
Joi, 20 Martie 2014 | Modele noi

GM a prezentat noua familie de motoare ECOTEC

Americanii de la GM au prezentat primii trei membri ai noii familii de motoare Ecotec. Aceasta va avea 11 membri, care vor ajunge sub capota a 27 de modele diferite până în 2017.
Vineri, 28 Februarie 2014 | Autoipoteze

Opel ar putea construi un SUV pe nume Monza în Germania

Opel ar putea lansa un nou SUV, numit Monza, care să fie produs la fabrica sa din Russelsheim, informează cei de la Automotive News citând germanii de la Auto Bild.
Luni, 10 Februarie 2014 | Industrie

Noua şefă a GM, declarată cea mai puternică femeie din afaceri

La doar o lună de la preluarea noii funcţii, şefa General Motors a fost numită cea mai puternică femeie din business, titrează revista Fortune.
Luni, 27 Ianuarie 2014 | Industrie

Şeful GM: "Sunt încântat de progresul mărcii Opel"

Mary Barra, noul CEO al General Motors, a vizitat sediul Opel din Germania în prima sa călătorie oficială în postura de şef al corporaţiei americane, unde s-a declarat încântată de progresul mărcii din Russelsheim.
Luni, 16 Decembrie 2013 | Economic

GM vinde acţiunile deţinute la PSA Peugeot-Citroen, deşi pierde 70 de milioane de euro

General Motors a decis să vândă pachetul de acţiuni deţinut în cadrul PSA Peugeot Citroen. Pentru cei 7%, americanii au primit 250 de milioane de euro, cu 70 de milioane mai puţin decât preţul plătit în 2012.
Vineri, 13 Decembrie 2013 | Industrie

General Motors vrea să-şi vândă pachetul de acţiuni deţinut la PSA Peugeot-Citroen

Americanii de la GM şi-au anunţat disponibilitatea şi intenţia de a vinde pachetul de 7% din acţiunile PSA Peugeot-Citroen pe care l-a achiziţionat anul trecut cu peste 400 de milioane de dolari.
Joi, 12 Decembrie 2013 | Industrie

General Motors şi PSA anunţă o nouă restrângere a parteneriatului

Oficialii General Motors şi PSA Peugeot-Citroen au anunţat că nu vor mai dezvolta împreună o platformă de segment B şi vor elimina motoarele turbo de cilindree mică din parteneriatul lor.
Joi, 12 Decembrie 2013 | Autoipoteze

Opel ar putea lansa un model mai mic decât Adam şi Corsa

Unele surse din cadrul Opel susţin că nemţii pregătesc un model mai mic decât Adam şi Corsa, titrează Auto Motor und Sport. Lansarea sa ar putea avea loc în 2016.
Miercuri, 11 Decembrie 2013 | Industrie

General Motors a anunţat că închide producţia Holden din Australia, modelele mărcii urmând să fie importate şi rebranduite

Ziua şi vestea proastă din partea celor de la General Motors în ultima săptămână. De această dată, sub ghilotină intră fabricile australiene ale mărcii Holden, care vor fi închise până în 2017.
Marti, 10 Decembrie 2013 | Industrie

General Motors îşi schimbă directorul: Mary Barra devine din ianuarie prima femeie care conduce o mare companie auto

Era exclusivităţii bărbaţilor în funcţia executivă de conducere a companiilor auto ia sfârşit în 2014, odată cu apariţiei americancei Mary Barra (51 de ani) în funcţia de CEO al General Motors.
Joi, 05 Decembrie 2013 | Industrie

Chevrolet părăseşte piaţa din Europa la sfârşitul lui 2015

General Motors va renunţa la ramura europeană a mărcii Chevrolet la sfârşitul anului 2015. Decizia are rolul de a consolida marca Opel pe această piaţă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Decembrie 2013 | Modele noi

Corvette Z06: primul teaser al sportivei americane înainte de debutul de la Detroit

În aceeaşi zi în care Ford a dezvelit noul Mustang, General Motors a publicat primul teaser al viitorului Corvette Z06, un model care va debuta la Salonul Auto de la Detroit, în ianuarie 2014.
Vineri, 29 Noiembrie 2013 | Modele noi

Saab 9-3 va reintra în producţie la fabrica din Trollhattan

National Electric Vehicle Sweden, noul proprietar al bunurilor şi mărcii Saab, va reîncepe producţia modelului 9-3 la fabrica din Suedia începând de luni, 2 decembrie 2014.
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Industrie

Şeful Opel: "Vreau să schimbăm poziţionarea noastră pe piaţă"

Karl-Thomas Neumann, CEO-ul Opel, a anunţat dorinţa sa de a repoziţiona marca Opel pe piaţă în vederea evitării suprapunerii cu fraţii de concern de la Chevrolet.
Marti, 29 Octombrie 2013 | Industrie

Toyota continuă să fie cel mai bine vândut constructor auto din lume

Toyota rămâne cel mai bine vândut constructor de automobile din lume, reuşind să-şi depăşească din nou rivalii de la Volkswagen şi General Motors.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | Modele noi

Reuters: "Viitorul Opel Corsa ar putea fi dezvoltat fără ajutorul PSA Peugeot-Citroen"

General Motors ar putea dezvolta independent următoarea generaţie a lui Opel Corsa, spun cei de la Reuters. Decizia ar avea rolul de a consolida gama de produse a concernului american.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Industrie

Probleme în alianţa GM-PSA: colaborarea pe segmentul B este reevaluată

Potrivit Automotive News, francezii de la PSA reevaluează colaborarea cu General Motors în privinţa dezvoltării succesorilor lui 208 şi C3 cu o platformă comună alături de General Motors.
Marti, 22 Octombrie 2013 | Tehnologie

Limuzina preşedintelui Obama cântăreşte 6.8 tone şi costă 1.5 milioane de dolari

Preşedintele Obama apare de foarte multe ori la bordul limuzinei Cadillac create special de GM. Maşina cântăreşte 6800 de kilograme, oferind un blindaj nemaîntâlnit şi sisteme de protecţie demne de filmele cu James Bond.
Miercuri, 02 Octombrie 2013 | Modele noi

Detalii despre viitorul monovolum creat de Opel şi Peugeot-Citroen

General Motors şi PSA Peugeot-Citroen lucrează la un nou monovolum de clasă mică. Acesta le va înlocui pe Meriva, C3 Picasso şi va da naştere unui asemenea model în gama Peugeot.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru